- 24 Mayıs 2020
- 227
- 162
- 23
- Konu Sahibi yosunkokusu
-
TARİH | KİLO | BEL | GÖBEK | BASEN | GÖĞÜS | |
20.05.2020 | 73.8 | 87 | 102 | 104 | 104 | |
29.05.2020 | 71.6 | 84 | 98 | 101 | 103 | |
09.06.2020 | ? | |||||
Ay boyumuz ve kilomuz ayni keske bende siiznle baslayabilsem.. hicbirsey yapmadm ama hic gormedigim kilolardayim cok mutsuzum..(
Ben karatay diyetine baslamayi dusunuyorum..bence bugün milat olmalı neden olmasın inanın kii bir gün bile gecikmeyin başlayın derim ben her gün girip rapor yazacağım sizde benle yarışınveee 2 ay sonra kendimize teşekkür edelimmm..
Ben karatay diyetine baslamayi dusunuyorum..
cunku bana uyan cok onemli noktalar var..
ben hayatim boyunca tatli yemeden yasayabilirim, cogu meyveyi agzima koymam( salatalik erik cagla nar ayva beyaz kiraz disinda dier meyveleri yemem) ekmek evde varmi yokmu bilmem. Sadece pirinc pilavi, patates, tuz vazgecilmezlerim.. onlardan da vazgecersem karatay uygulayablrm ins..
siz hic denedinizmi? Karatay?
Kim diyetisyen? Ay blmiorm, hayatimda hic diyet yapmadim, hic bu kiloda olmadm. Cok canim sklyo.. kiyafetlerim dar geliyo namaz kilarken nefes nefese kaliormBen karatay çok araştırdım ama bana uygun değil :) ben desteksiz yapamadığımı fark ettim online diyet almayı düşündüm ,yok devam etmem dedim . sonra diyetisyene başvurdum benim listem gayet sağlıklı her miktardan yeteri kadar var en azından.. bir de kas yağ oranlarımı takip etmek için de faydası oldu diyetisyenin ilk görüşme ayın 20si idi 29da randevum var harfiyen uyuyorum.. çünkü kilo veririken kastan kaybedip yüzümün çökmesini istemiyorum. ekmek mesela doğru miktarda tüketilince hiçbir zararı yok.. mesela SU: bana sordu ben 2 litre içiyorum dedim ama doğru saatleri varmış mesela uyanınca iki bardak içiyorum bir bardak cevizli su sonra ara ve ana öğünler öncesi 1er bardak içiyorum en son su yatarken 1 bardak hopp fark etmeden 2 lt su içtim işte :))) birbirmizi motive edebiliriz.. ıf diyeti de sağlıklı bak hatta bir diyetisyen var onu takip et o liste bile vermişti onu uygulamamn yeterli doğru olur bence :)
Kim diyetisyen? Ay blmiorm, hayatimda hic diyet yapmadim, hic bu kiloda olmadm. Cok canim sklyo.. kiyafetlerim dar geliyo namaz kilarken nefes nefese kaliorm
Yaslilar gbi.. cok can skıcı.. neolur birbirimize destek olalim..
Haydi hayirlisi.. cok tsk ederm:) burdan sonucu yazin ins mtlu bi sekilde cikarsiniz diyetisyendenAy tabiki zaten motivasyon için bu sayfayı açtım bence adım atın inanın zor olmayacak 2 ay sadece ne ki 2 ay bunu yaşam tarzı haline getirebilirsinşz. Muhammed Daşkın benim diyetisyenim bakalım cuma kontrol var merak ediyorum
Kim diyetisyen? Ay blmiorm, hayatimda hic diyet yapmadim, hic bu kiloda olmadm. Cok canim sklyo.. kiyafetlerim dar geliyo namaz kilarken nefes nefese kaliorm
Yaslilar gbi.. cok can skıcı.. neolur birbirimize destek olalim..
Haydi hayirlisi.. cok tsk ederm:) burdan sonucu yazin ins mtlu bi sekilde cikarsiniz diyetisyenden
Merhaba mesajları okudum da ben de motivasyon için açmıştım inşallah hepimiz basarili oluruzsonucu ve yaptıklarını yazarsan çok mutlu oluruz ya ama başaracağına eminim sakın bir kereden bir sey olmaz diyip salma
Merhabalar... Kolay gelsin size. Boyumuz ve kilomuz aynı bende uzun zamandır başlamak istiyorum kabul ederseniz sizinle yarışalımÇünkü ramazandan çıkınca doymak nedir bilmiyorum. Dikkat etmezsem daha da alırım biliyorum. Boyum 165 kilom 73
Nekadar cok ayni boy ve kilolarda insanlarmisiz..:) ben uyanamadm bugun oyuzden baslayamadm.. kararsizim, karataymi yapcam, kalori hesaplamasiyla ara ogunlerle mi yapcam.. cok krarsiz kaldm bilemedm..
Selam! Bu benim ilk mesajım. Buraları ara ara okurum. Tam da hayatımı sağlıklı beslenerek düzene koymak için can atarken bu konuyu gördüm. Güncel de olunca dayanamadım üye oldum. :) Ben de Ankara'da yaşıyorum, bir diyetisyenle konuştum ancak daha başlamadım. Umarım birbirimize destek oluruz. Sağlıklı yaşamında başarılar dilerim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?