Diyetisyen desteğiyle başlayan sürecim: 21.05.2020

Ben biraz kısa kalmışım boyum 159, kilom da 71.5. Bundan 2 yıl önce diyetisyene gitmiştim. O zamanlar 76 kilo falandım, 10-12 kilo kadar vermiştim. Ama okul falan derken tekrar aldım. Sen de harikasın! İyi ki gördüm bu konuyu. İnternette diyetisyenleri o kadar gömüyorlar ki... Gitmesem mi diye ikileme düşmüştüm, moralim bozuldu resmen. Şimdi tekrar motive oldum. Teşekkür ederim :)

P90x3 1. Hafta 2. Gün görev tamam
Diyete uyum %100 bugünde bitti
Kapanışı uyumadan önce bir bardak su ile yapacağım

Eklentiler

• IMG_20200525_225217_459.webp
    22,6 KB · Görüntüleme: 44

Bende sen gibi önce gereksiz gördüm ama sonra hep yapıp bıralıyurdum sanırım bana kontrol eden biri lazım zaten max 3 ay değil mi giderim dedim işte mesela 29 da randevum var motive ediyor bu beni tartıda fazla çıkarım diye çok araştırdım bazıları fiyatta uçmuş gitmiş dedim iyi ve uygun olanı bulacağım şükür oldu gibi.. Gel beraber işte verelim çok değil 2 2.5 ay sonra sevinelim

Ayrıca hiçte kısa değilsin kilo verince de harika olursun her şey yakışır

Ben de birisi beni kontrol etsin istiyorum. En azından bir süre... Çok haklısın, gerçekten içten içe düşündüğüm şeyleri burada yazman çok mutlu etti beni. Ve gerçekten diyetisyenler o kadar pahalı ki... Uygun birini bulmak çok çok zor. Eğer özel değilse mesajdan yazabilir misin kaç lira civarı olduğunu? İstersen birbirimizi motive edebilir, diyet arkadaşı olabiliriz. :) Bir de inanmayacaksın ama ben de bugün p90x3 videolarına baktım! Sen satın mı aldın, yoksa internetten mi buldun acaba? Ben de yarın başlayacağım p90x3 videolarına. Güzel görünüyor, umarım zorlamaz.

Satın aldım boyunu kilonu giriyorsun vs ben 2. Gündeyim harika bir şey çok zor değil zaten ilk zamanlar mükemmel beklemiyor tonny yazarım tabii hemen

Çok teşekkür ederim. Umarım azmin, başarın hep böyle devam eder. Takipte olacağım! ☺

Hayırr sadece takip etme sen de harekete geçççç lütfen sadece takip olmaz seni de bekliyorum yarışalım işte

Yahu çok tatlı birisin! Tamam yarışalım ☺ Ama nasıl yarışmalıyız? Ayrı bir konu mu açmalıyım, ne yapmalıyım? Biraz bilgisiz olabilirim bu konuda. ☺

Yahu çok tatlı birisin! Tamam yarışalım ☺ Ama nasıl yarışmalıyız? Ayrı bir konu mu açmalıyım, ne yapmalıyım? Biraz bilgisiz olabilirim bu konuda. ☺

Senin tatlılık bence şöyle yaparız sen de yarın başla tartı günümüz olsun yani buradan yazarız işte iki ay ya sadece iki ay bir şey kaybetmez çok sey kazanırsın

Günaydın bugun geç uyandım yeni kahvaltımı yaptım tabi öncesinde 2 bardak su ve ceviz suyunu içtim azim et başaracaksın bunu unutma

Öğle yemeğim öncesinde 2 bardak su içtim bugun saat 11 deki ara öğünü atladım çünkü geç kahvaltı yaptım öğle yemeğim 1yk yulaf 4yk yoğurt bir adet küçük meyve biraz tarçın bir tutam zencefil zeerdeçal hadi bana afiyet olsun

Eklentiler

• IMG_20200526_130345.webp
    23,1 KB · Görüntüleme: 36
Bir bilgi Türk kahvesi ya da fltre kahve ya da sade nescafeye bir çay kaşığı hindistan cevizi yağı katarsanız yağ yakımını kolaylaştırır diyetisyen ve spor hocalarının önerisi

Eklentiler

• IMG_20200526_154715_702.webp
    14,8 KB · Görüntüleme: 46
Ben de kahvaltımı bir miktar geç yaptım. O yüzden ara öğünü atladım. Ama hiçbir şekilde bozmadım şu ana kadar. Diyet olarak bozmadım amaaa spor kısmında bir miktar bocalıyor olabilirim. Resmen 0 enerji... Bir güç bulup geceye kadar mutlaka yapmak istiyorum! Biraz önce türk kahvemi içtim ben de. Güzel bir gün oluyor.

harikasssınnnnnn spor için ilk kendini zorlama leslie 1 milden başlayabilirsin tamam mı vucudun alışacak bu yeme düzenine de lütfen bozma listede ne yazarsa uygula çok değil bir hafta sonra mutlu olacaksın :))))

harikasssınnnnnn spor için ilk kendini zorlama leslie 1 milden başlayabilirsin tamam mı vucudun alışacak bu yeme düzenine de lütfen bozma listede ne yazarsa uygula çok değil bir hafta sonra mutlu olacaksın :))))

Hadi inşallah! p90x3'ü alsam yapabilir miyim diye düşündüm. Sonradan yapamazsam üzülürüm. Bugün leslie deneyeyim bakalım. Hiç yapmamaktan iyidir. Sen sporda ne alemdesin?

Hadi inşallah! p90x3'ü alsam yapabilir miyim diye düşündüm. Sonradan yapamazsam üzülürüm. Bugün leslie deneyeyim bakalım. Hiç yapmamaktan iyidir. Sen sporda ne alemdesin?

Ben bugun yeni p90x3 1. Hafta 3. Gün yaptım ya bak önce 1 2 ay leslie falan6yap vucudu hazırla o kadar zor değil dehşet ter attırır leslie 3 mile 12 dakika yaptım bugun de uyum %100 bak rakibin uyuyor her şeye

Bugun p90x3 spor 1. Hafta 3 gün tamam Diyete uyum tamam pes etmek yok kolay olmaz güzel şeyler

Eklentiler

• IMG_20200526_173541_234.webp
    17 KB · Görüntüleme: 42
Aman yarabbi! Rakibim çok sıkı çok hahahahaha. Akşam yemeğinden 1-2 saat sonra ben de yapacağım. Böylece %100 uyum sağlamış oluruum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…