- 25 Mayıs 2020
- 2.086
- 6.863
- 158
- Konu Sahibi yosunkokusu
-
Ben biraz kısa kalmışımboyum 159, kilom da 71.5. Bundan 2 yıl önce diyetisyene gitmiştim. O zamanlar 76 kilo falandım, 10-12 kilo kadar vermiştim. Ama okul falan derken tekrar aldım. Sen de harikasın! İyi ki gördüm bu konuyu. İnternette diyetisyenleri o kadar gömüyorlar ki... Gitmesem mi diye ikileme düşmüştüm, moralim bozuldu resmen. Şimdi tekrar motive oldum. Teşekkür ederim :)
Ben biraz kısa kalmışımboyum 159, kilom da 71.5. Bundan 2 yıl önce diyetisyene gitmiştim. O zamanlar 76 kilo falandım, 10-12 kilo kadar vermiştim. Ama okul falan derken tekrar aldım. Sen de harikasın! İyi ki gördüm bu konuyu. İnternette diyetisyenleri o kadar gömüyorlar ki... Gitmesem mi diye ikileme düşmüştüm, moralim bozuldu resmen. Şimdi tekrar motive oldum. Teşekkür ederim :)
Bende sen gibi önce gereksiz gördüm ama sonra hep yapıp bıralıyurdum sanırım bana kontrol eden biri lazım zaten max 3 ay değil mi giderim dedim işte mesela 29 da randevum var motive ediyor bu beni tartıda fazla çıkarım diyeçok araştırdım bazıları fiyatta uçmuş gitmiş dedim iyi ve uygun olanı bulacağım şükür oldu gibi.. Gel beraber işte verelim çok değil 2 2.5 ay sonra sevinelim
Ben de birisi beni kontrol etsin istiyorum. En azından bir süre... Çok haklısın, gerçekten içten içe düşündüğüm şeyleri burada yazman çok mutlu etti beni. Ve gerçekten diyetisyenler o kadar pahalı ki... Uygun birini bulmak çok çok zor. Eğer özel değilse mesajdan yazabilir misin kaç lira civarı olduğunu? İstersen birbirimizi motive edebilir, diyet arkadaşı olabiliriz. :) Bir de inanmayacaksın ama ben de bugün p90x3 videolarına baktım! Sen satın mı aldın, yoksa internetten mi buldun acaba? Ben de yarın başlayacağım p90x3 videolarına. Güzel görünüyor, umarım zorlamaz.
Çok teşekkür ederim. Umarım azmin, başarın hep böyle devam eder. Takipte olacağım! ☺
Hayırr sadece takip etme sen de harekete geçççç lütfensadece takip olmaz seni de bekliyorum yarışalım işte
Yahu çok tatlı birisin! Tamam yarışalım ☺ Ama nasıl yarışmalıyız? Ayrı bir konu mu açmalıyım, ne yapmalıyım? Biraz bilgisiz olabilirim bu konuda. ☺
Ben de kahvaltımı bir miktar geç yaptım.O yüzden ara öğünü atladım. Ama hiçbir şekilde bozmadım şu ana kadar. Diyet olarak bozmadım amaaa spor kısmında bir miktar bocalıyor olabilirim. Resmen 0 enerji... Bir güç bulup geceye kadar mutlaka yapmak istiyorum! Biraz önce türk kahvemi içtim ben de. Güzel bir gün oluyor.
harikasssınnnnnn spor için ilk kendini zorlama leslie 1 milden başlayabilirsin tamam mı vucudun alışacak bu yeme düzenine de lütfen bozma listede ne yazarsa uygula çok değil bir hafta sonra mutlu olacaksın :))))
Hadi inşallah! p90x3'ü alsam yapabilir miyim diye düşündüm. Sonradan yapamazsam üzülürüm.Bugün leslie deneyeyim bakalım. Hiç yapmamaktan iyidir. Sen sporda ne alemdesin?
Bak bir gün bitecek bile o ilk adımı atman çok önemliydi çok harikasınAman yarabbi! Rakibim çok sıkı çok hahahahaha. Akşam yemeğinden 1-2 saat sonra ben de yapacağım. Böylece %100 uyum sağlamış oluruum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?