Diyetisyen desteğiyle başlayan sürecim: 21.05.2020

Günaydın canım günlüğüm çok mutluyum su annn çok tam 1 hafta oldu ve ben tartıldım gözlerime inanamadım 71.6 olmuşum yani 1 haftada 2.2 kilo vermişim diyetimde tam uydum çok mutluyum yaaaa 6lara gidiyorum

İncelmeme ne diyeceksin bel 87 den 84 olmuş basen 104ten 101 göbek 101den 98 olmuş daha ne olsun bir hafta da 2.2 ile çok mutluyum hiç böyle beklemedim lütfen diyetisyeniniz ne verirse eksiksiz uyun bakın ben öyle yaptım tartı mı da atıp kahvaltı edeyim

Eklentiler

• IMG_20200527_093841.webp
    4,2 KB · Görüntüleme: 53
Tebrik ederiim. İncelmelerin de mükemmel. Hadi hadi devam. Hemencik kahvaltıyı yap. Ben de senin gibi kahvaltıyı bir miktar geçe bırakıyorum. Bu beni üzüyor.

Teberik ederim canım inş bol bol eksi görürsün daha.

Tebrik ederiim. İncelmelerin de mükemmel. Hadi hadi devam. Hemencik kahvaltıyı yap. Ben de senin gibi kahvaltıyı bir miktar geçe bırakıyorum. Bu beni üzüyor.

Bak kuzum bir hafta önceden 2.2 eksiğim ben sana ne dedim bir gün bile deme erteleme başla sen de yüzde yüz uy listeye lütfen sonuç ortada

Bugun de Diyete uyumum tam bugun öğle ve akşam yemeği yerini değiştirdim, saat 15.30 da ara öğün yapıcam spor gece yatmadan yaparım kardeşim geldi onla ilgileniyorum da hadi ben kaçtım by

SELAMLARRR Ben geldim birzdan akşam yemeğimi yiyeceğim oda yulaf süt meyve tabi öncesinde su:)))) yine uyum tammm hem de evde pastalar su böreği var :) ona rağmen bozmammm:) akşama doğru ara öğün öncesi de p90x3 4. gün yapıcam ve bugunu de kapatacağım.

P90x3 4. Gün tamam dostum şimdi bir ara öğün ile ardından kPatcgım günü

Eklentiler

• IMG_20200527_201013.webp
    15,8 KB · Görüntüleme: 39
Ben de uydum diyete' Sadece suyu biraz az içtim. Şimdi onu telafi etmeye çalışıyorum yavaş yavaş içerek...

Ben de uydum diyete' Sadece suyu biraz az içtim. Şimdi onu telafi etmeye çalışıyorum yavaş yavaş içerek...

Uyman bile önemli ya öğünler öncesi 1 bardak hemen iç gün içinde içtiğini anlayamayacaksın bile çak bir beşlik o zaman devam öyle şu bir hafta kırmalısın önce

Uyman bile önemli ya öğünler öncesi 1 bardak hemen iç gün içinde içtiğini anlayamayacaksın bile çak bir beşlik o zaman devam öyle şu bir hafta kırmalısın önce
Evet haklısın, suyu içmeyi unutuyorum şaka gibi' Alarm kurmaya karar verdim. Bakalım bir hafta sonunda vermiş olacak mıyım kilo?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…