- 25 Mayıs 2020
- 2.086
- 6.863
- 158
- Konu Sahibi yosunkokusu
-
Bak bir gün bitecek bile o ilk adımı atman çok önemliydi çok harikasın✌
Asıl sen harikasın. Ben sadece sana uyum sağlamaya çalışıyorum. Hiç tanımadığın birini zayıflatacağın için mutlu olmalısın
Teberik ederim canım inş bol bol eksi görürsün daha.İncelmeme ne diyeceksin bel 87 den 84 olmuş basen 104ten 101 göbek 101den 98 olmuş daha ne olsun bir hafta da 2.2 ile çok mutluyum hiç böyle beklemedim lütfen diyetisyeniniz ne verirse eksiksiz uyun bakın ben öyle yaptım tartı mı da atıp kahvaltı edeyim
Tebrik ederiim.İncelmelerin de mükemmel. Hadi hadi devam. Hemencik kahvaltıyı yap. Ben de senin gibi kahvaltıyı bir miktar geçe bırakıyorum. Bu beni üzüyor.
Çok teşekkür ediyorum ya inan 5 kez tartıldım gözlerime inanamadımTeberik ederim canım inş bol bol eksi görürsün daha.
Lütfen sen de bu motivasyonunu asla kaybetme.Bak kuzum bir hafta önceden 2.2 eksiğim ben sana ne dedim bir gün bile deme erteleme başla sen de yüzde yüz uy listeye lütfen sonuç ortada
Söz verdim kendimeLütfen sen de bu motivasyonunu asla kaybetme.
Devam ediyorum vallahi şu anSöz verdim kendimeasla sen de yol arkadasım olmaya devam et
Et yani bir hafta öncemi6ve şimdiyi gördün cuma da yağ kas analizi atarım gideyim randevumaDevam ediyorum vallahi şu an
Ben de uydum diyete' Sadece suyu biraz az içtim.Şimdi onu telafi etmeye çalışıyorum yavaş yavaş içerek...
Evet haklısın, suyu içmeyi unutuyorum şaka gibi' Alarm kurmaya karar verdim.Uyman bile önemli ya öğünler öncesi 1 bardak hemen iç gün içinde içtiğini anlayamayacaksın bile çak bir beşlik o zaman devam öyle şu bir hafta kırmalısın önce✌
Evet haklısın, suyu içmeyi unutuyorum şaka gibi' Alarm kurmaya karar verdim.Bakalım bir hafta sonunda vermiş olacak mıyım kilo?
İnşallah! Göreceğiz :)Böyle tam uyarsan en az en kötü ihtimalle 1 kilo verirsin eminim ona✌
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?