Diyetisyen Dr.Ayça Kaya 1 Ayda 8 Kilo Zayıflatan Liste

günaydın bu hafta yıne yazamadım bışeyler kılo verenleri şimdiden tebrikediyorum
kılomu yazayımbari
başlangıç 79
geçen hafta 73.9
bu hafta 72.3

Son düzenleme:
gunaydın kızlar bersemı tebrıkler canım 1.600 vrmıssın super
ben malesefbu hafta hıç veremedımmm aynen 65 te kaldımm cokcanımm sıkıldı ama zaten o hamburgen sonra beklıyodum zaten yemeseydım ne gusel bıkaç gr verırdım en azından ılk zamanlardakıgıbı hızlı veremıyorum hemen hemen 3 haftdr yarın kılo yarım kılo gıdıyor buda cok sınır bozucu

ama bu sabah cok ıradelı uyandımm sabah kahvaltıda ekmekyemedım sadece bı dılım peynır 3-5 zeytın ve domates salatalık çay

öğlende çorba ve yoğurt bı saat sonrada yesıllık yıcem
akşamda aynı sekılde yapıcam
bıran once vermem lazım cok bunaldım yaaa zatenn ustune bıde buu ıkıncı regl geldı 1 hafta arayla 2 kere regl mi olurmuş yaaa
butun cıns seyler benı buluyor :47: bıtsın dr a gtcem

Çok geçmiş olsun canım..

Bende kendimi çok çaresiz hissediyorum. Bugün Eşimin evde olmasından faydalanaıp akşama sauna eşoflmanlarımla çıkacağım bu kez yürüyüşüme.. En azındna içtiğim suyu atayım. ÇÜnkü bu kadar su içince ve vücut atamayınca haliyle tartıda demişmiyor ve ödem tutuyor vücut...

kilo bildirimi:):) başlangıç 68
geçen hafta 62,5
bu hafta 62
hedefim 55
aslında dün 61 göz kırpmıştı ama bugün 62 olmuşum olsun bu 61e doğru yol aldığıma işaret:)

kızlar ne kadar başarızsız ve iradesiz olduğumuz ortada aylardır oyalanıyoruz burada bu işde çok idialı deyiliz gibi geliyor bana:49:ya sadece 1ayda 8 kilodan gediyor söhbet :49:kızlar lütfen behaneler bulmayalım hastalık dışında ne olursa olsun kim geliyorsa gelsin nereye gediyorsak gedek gözlerimizi tok saklamalıyız bize faydalı olan yiyeceklerden başkasını gözümüz görmemeli diyet yaptığımız sürece belki o zaman başarılı oluruz mesela ben dün kendimi tutamadım potates kızartması yedim oğlum için yaparken bende yemiş oldum ve malasef çok sevdiyim için çok yedim:49: işde böyle canlarım benim suç kendimizde başkalarında deyil :49:

Kilo veren arkadaşlar tebrik ederim.

Seva harikasın 2 kilo birden :nazar: sabrına değmiş.. darısı başımıza :16:

Ay ne bileyim :) bende 2 gün gecikse acaba diye strese giriyorum :) Aynen benimde bir kız bir oğlan.. Allah yavrularımızı bizlere bağışlasın

ya ben birşey soracağım Günde 3 litre su içiyorum diyorum ya ertesi günde sabah aç karnına tartılıyorum. O suyun ertesi güne etkisi var mıdır? yani kilom dünki aldığım sıvı nedeniyle fazla çıkıyor olabilir mi?

Aminnnnnn canım cümlemizinn:16::16:
Zannetmiyorum,9dan sonra birşey yemezsen sabah tartıda hada az çıkarsın.içtiğimiz su idrar yoluyla gidiyor çünkü.ben akşam uyumadan hemen önce 1 form çayı içerim mesela gece sıkışırım kalkarım tuvalete,ama bazen içmem gece uyanmam tuvalet için.akşamla sabahki kilomun arasında 1.5 -2 kilo oynuyor benim bende çok su içerim çünkü:49:

ben malesefbu hafta hıç veremedımmm aynen 65 te kaldımm cokcanımm sıkıldı ama zaten o hamburgen sonra beklıyodum zaten yemeseydım ne gusel bıkaç gr verırdım en azından ılk zamanlardakıgıbı hızlı veremıyorum hemen hemen 3 haftdr yarın kılo yarım kılo gıdıyor buda cok sınır bozucu

ama bu sabah cok ıradelı uyandımm sabah kahvaltıda ekmekyemedım sadece bı dılım peynır 3-5 zeytın ve domates salatalık çay

bıran once vermem lazım cok bunaldım yaaa zatenn ustune bıde buu ıkıncı regl geldı 1 hafta arayla 2 kere regl mi olurmuş yaaa

teşekkurler canım inşallah hep bırlıkte daha da iyi kılolar veririz

teşşkekurler canım
inşallah bırlıkte daha da güzel kılolar veririz

Kilo veren arkadaşları tebrik ediyorum:16::16::16:
Bende kilo bildirimi yapayım
Başlangıç:76.00
Geçen hafta: 72.700
Bu hafta:72.00
Bunada şükür diyorum kızlarrrrrrr:46::46::46::46:

ben bugün tartilmadim :)
bugünki menömü yazayim bari
sabah
2 bardak su 2 dilim k.ekmegi yanina sebze ve beyaz peynir ve 1 bardak süt
simdi ara ögün olarak
cocuklar icin kücük yogurtlar olur 2 tane ondan yedim
simdi disariya cikacagim icin öglen yemegini yiyemicem, aksamada ne yiyecegim belli degil
bu arada dün kosuya ciktim bugünde evde ip atlarim ve internetten videolarla pilates yaparim

kızlarr bende kilo bildirimi yapıyorum 67.7 olmuşum:19: sevacım haklı biz sadece 1 ayda 8 kilo muhabbeti yapıyoruz :40:ilk ay 1 ayda hepimiz kilo verdik ben 6 kilo verdim ama ondan sonra ayda 1 kilo versek zil takıp oynayacak duruma geldik:23: ne yapacağımızı bilemiyorum motivasyonumuz sıfır galiba:23: bi türlü odaklanamadık aklımız fikrimiz kaçamakta:31::56:

acaba vucudumuz bu lısteye alısıyor oyuzden sadece almıyoruz galıba ılk ay verdık ama sonradan veremedık

acaba vucudumuz bu lısteye alısıyor oyuzden sadece almıyoruz galıba ılk ay verdık ama sonradan veremedık

evet ceydacım bu konuda haklısın :40:bizim yemek düzenimiz aynen bu şekilde işlemeye başladı tamam kaçamak felan yapıyoruz ama istesekte eskisi gibi yiyemiyoruz:19: kilo almıyoruz bu güzel ama veremiyoruz da olduğumuz yerde sayıyoruz ne yapmalıyız bir fikri olan varmı:40: sporla destekleyim desem hiç mi hiç vaktim yok sabah kalkıyorum işe gidiyorum 2 dükkan 1 ev 1 çocuk 1 koca zaten yatağıma 1 den önce yatsam dişimi kıracam:23: birde spor yaparsam hastanelik olurum yorgunluktan heralde:23: başka birşey bulmalıyız diyetin yanında bize destek olacak:28::31:düşünelim kızlar:12::16:

Kızlar 25 kilo vermiş bir arakadaşıma bu diyeti gösterdim ve 1. listede çok fazla ekmek olduğunu ekmeğin insülini yükselttiğini söyledi. ekmeği sadece 1 öğün tüket dedi ve bende ikindi tost yerine çorbamı, akşamda yemeğin yanında 2 yemek kaşığı pilav ekledim yani sebze yemeği+ pilav+ yoğurt olarak yedim. İnanın 2 haftaya yakın hiç kaçamak yapmadım...

merhaba kızlar bende aranıza katılayım hemen kısacık kendimi tanıtayım evliyim ev hanımıyım 2 kızım var 20 kilo fazlam var allahtan kilomu fazla belli eden biri değilim suanda 84 kiloyum 170 boyundayım 22 yasındayım 2 kızıma dogum yaptıktan sonra bu halde buldum kendimi aslında 87 idim ama biraz kosarak biraz diyetle 3 kilo verdim geçen çarşamba basladım ama benim dietim biraz farklı sabahları küçük bi parça peynir 1 haslanmıs yumurta 1 bardak süt (bazen ) 1 dilim ekmek 1 salatalık 1 domates ara ögün bi meyve ögle makarna veya tavuklu etli bi yemek 4 kasık arada meyve aksam 3 yemek kasığı pilav 4-5 yemek kasıgı sebze yemegi yiyorum günde en az 2 2,5 litre su içiyorum aksam 8 den sonra sivi hariç hiç bisey yemiyorum bide günde plates 30 dk 25 dk hızlı tempoda yürüyüs bide arada fırsat buldukça kondüsyon bisikletine biniyorum suanda 5 inci günümdeyim ve 1 kilo vermis durumdayım

Bugun itibariyle 300gr daha vermisim 57.70 kg. suan:8:

60kg ile basladim 59.05 - 58- 57.70

Umarim 1 haziranda 54 kiloyu gorurum.

Bu yaz rahat rahat denize girip efil efil yazlik elbiselerin tadini cikarmak istiyorum . :21:

Sabirrrr

iyi aksamlarr
demin1 saatlik kosudan geldim hep annemle giderdim ama bugun annemin arkadaslarinida tesadüfen gördük hep birlikte spor yaptik artik hep birlikte gidecegiz.
aramizda diyetlerle ilgili konustuk deneyimlerimizi felan. bir abla var 2 cocugu oldugu halde fizigi cok güzel
o her aksam yogurt yiyormus yag yakimina iyi geliyormus hemde saglikli ve böylece kilo vermis
belki bunu bilenler vardir ama yinede bildirmek istedimm
bende eve geldigim gibi yogurt yedim
simdide yesilcayimi iciyorum :3:

Back
X