Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ay ne bileyim :) bende 2 gün gecikse acaba diye strese giriyorum :) Aynen benimde bir kız bir oğlan.. Allah yavrularımızı bizlere bağışlasın
ya ben birşey soracağım Günde 3 litre su içiyorum diyorum ya ertesi günde sabah aç karnına tartılıyorum. O suyun ertesi güne etkisi var mıdır? yani kilom dünki aldığım sıvı nedeniyle fazla çıkıyor olabilir mi?
gunaydın kızlar bersemı tebrıkler canım 1.600 vrmıssın super
ben malesefbu hafta hıç veremedımmm aynen 65 te kaldımm cokcanımm sıkıldı ama zaten o hamburgen sonra beklıyodum zaten yemeseydım ne gusel bıkaç gr verırdım en azından ılk zamanlardakıgıbı hızlı veremıyorum hemen hemen 3 haftdr yarın kılo yarım kılo gıdıyor buda cok sınır bozucu
ama bu sabah cok ıradelı uyandımm sabah kahvaltıda ekmekyemedım sadece bı dılım peynır 3-5 zeytın ve domates salatalık çay
öğlende çorba ve yoğurt bı saat sonrada yesıllık yıcem
akşamda aynı sekılde yapıcam
bıran once vermem lazım cok bunaldım yaaa zatenn ustune bıde buu ıkıncı regl geldı 1 hafta arayla 2 kere regl mi olurmuş yaaa
butun cıns seyler benı buluyorbıtsın dr a gtcem
gunaydın kızlar bersemı tebrıkler canım 1.600 vrmıssın super
ben malesefbu hafta hıç veremedımmm aynen 65 te kaldımm cokcanımm sıkıldı ama zaten o hamburgen sonra beklıyodum zaten yemeseydım ne gusel bıkaç gr verırdım en azından ılk zamanlardakıgıbı hızlı veremıyorum hemen hemen 3 haftdr yarın kılo yarım kılo gıdıyor buda cok sınır bozucu
ama bu sabah cok ıradelı uyandımm sabah kahvaltıda ekmekyemedım sadece bı dılım peynır 3-5 zeytın ve domates salatalık çay
öğlende çorba ve yoğurt bı saat sonrada yesıllık yıcem
akşamda aynı sekılde yapıcam
bıran once vermem lazım cok bunaldım yaaa zatenn ustune bıde buu ıkıncı regl geldı 1 hafta arayla 2 kere regl mi olurmuş yaaa
butun cıns seyler benı buluyorbıtsın dr a gtcem
acaba vucudumuz bu lısteye alısıyor oyuzden sadece almıyoruz galıba ılk ay verdık ama sonradan veremedık