Diyetisyen Eşliğinde 58’e

Sizce 58’e inebilecek miyim?

• Evet

• Hayır

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.

BettyRuble

iyi düşün iyi olsun!
Kayıtlı Üye
21 Haziran 2016
9.248
25.556
548
Selam kadınlar kulübü

Zayıflama gruplarının kuralları çok ağır geldiği için kendi özgür alanımda günlük tutmaya karar verdim. 2 hafta önce 68.5 ile başladım. Hedefim inşallah 1 Nisanda şaka gibi ama gerçek; 58 olmak.

Şöyle mis gibi tarihleri de girelim:

1. Ay:
Hafta 1.Hafta 2.Hafta 3.Hafta 4.Hafta
Kilom 68.567.366.165.8

2. Ay:
Hafta 5.Hafta 6.Hafta 7Hafta 8.Hafta
Kilom 65.364.1....

3. Ay:
Hafta 9.Hafta 10.Hafta 11.Hafta 12.Hafta
Kilom ........

Böyle yazınca çok güzel göründü ama bi motive oldum sanki

Haydi bakalım 58’e

Yarından itibaren yediklerim ve sporumla konuma devam edeceğim.

Son düzenleme:
Hayırlı olsun günlüğün canım inşallah hedef kilona ulasırsın,
Iki haftada cook güzel kilo vermissin böyle devam edersen Nisanda istediğin kiloya ulasırsın

Hayırlı olsun günlüğün canım inşallah hedef kilona ulasırsın,
Iki haftada cook güzel kilo vermissin böyle devam edersen Nisanda istediğin kiloya ulasırsın
Teşekkür ederim. Diyetisyenciğim de şaşırdı 2 kg yağ vermişim bir haftada. Vücut hazır kilo vermeye müsait hadi gitsin 60’lar :)
Teşekkür ediyorummm

Bence de grupların şartlarına uymak zor. Sizi takip edicem . Ben de doğum sonrası 6 ay geçmesine rağmen önceki kiloma dönemedim. İştahım oldukça iyi olduğu için yemeden vazgeçemiyorum. Spor deseniz evden bi yere çıkamıyorum malum bebek var. Leslie yapmaya çalışıyorum ama düzenli değil malesef. Şu an 68im 60 a inmeliyim. Boyum 165.

Diyetisyeninizin tavsiyelerini bizle de paylaşırsanız seviniriz.
O zaman ilk tavsiyeyi vereyim, ekmeği tamamen kesmeyin. Tam tahıl ekmeğini günde iki dilim tüketin :)

Bilinçsiz diyetlerde şahsım adına konuşayım, bir şeyleri kesip sıfır tüketmeye meyilli oluyoruz. Oysaki ekmek bulgur pilavı et yeşillik meyve süt ürünleri hepsi olmalı ama dengeli olmalı. (Ymış)

Ben de kendi günlüğümü açacağım. Başarılar

21.01.2019

Kahvaltı:
1 haşl yumurta
20 gram kadar beyaz peynir
5 zeytin
1 dilim çavdar ekmeği
Domates maydanoz turp

Ara:
5 fındık

Öğlen:
1 porsiyon kırmızı et
1 kepçe mercimek çorba
4 kaşık kadar yoğurt
Bir küçük kase az yağlı salata

Ara:
1 salatalık
1 ayran

Akşam:
1 tabak karnabahar
1 küçük kase yoğurt
1 dilim çavdar ekmeği

Gün boyu 3 litre su.
Öğlen yemeğinden önce 40 dk kadar spor yaptım.

22.01.2019

Kahvaltı:
1 haşl yumurta
20 gr peynir
5 zeytin
1 domates

Ara:
1 mandalina
5 fındık

Öğlen:
4 kaşık pırasa
4 kaşık yoğurt
Salata
Bir dilim ekmek

Ara:
1 küçük elma
1 ayran

Akşam:
3 adet bulgurlu sarma (beyaz lahanadan yapılmış iri)
4 kaşık yoğurt

Gün boyu 3 lt su
Cuma Cts Pazar Pzt spor yaptığım için bugün sporsuz dinlenme günü.

Kızlar buraları okuyan varsa ısrarla Plank tavsiye ediyorum. Doğru pozisyonda yapılınca 30 sn yaptığınızda bir saat masaj yapılmış gibi vücudunuz çalışıp gevşiyor.
Metabolizmayı canlandırıyor. Müthiş bir şey.
Ben 30 Day Plank Challenge’ıma başladım bakalım 30 sn ile başladık.

Umarim istedigin kiloya ulasirsin bende uzun zamandir al ver al ver yapiyorum emzirmeyi de birakinca 2 daha geldi 69.7 de kaldim. Benim adapte olamama sorunum var. Yaparsin karar verdikten sonra hadi bakalim bana ornek ol.

Bende 57-58 olsam yeter şu an 66 kiloyum

Umarim istedigin kiloya ulasirsin bende uzun zamandir al ver al ver yapiyorum emzirmeyi de birakinca 2 daha geldi 69.7 de kaldim. Benim adapte olamama sorunum var. Yaparsin karar verdikten sonra hadi bakalim bana ornek ol.
Kızlar yeterki isteyin basarırsınız buna emin olun, ben 73 den 51.6 yaa kadar düştüm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…