Diyetisyen Eşliğinde 58’e

Sizce 58’e inebilecek miyim?

• Evet

• Hayır

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Ne güzel 20 kilo vermissin canım yine verebilirsin tebrik ederim ,
Kararında durabilsen cook güzel olur, bak baslamıssın aksamı da yaparsın yarında devam edersin
Tesekkurler gaza geldim bak evet bugun devam etmeliyim . Eskiden gruplara takiliyordum faceden birakinca kalakaldim.

Nasıl verdin peki ? Ne yapmalıyım ?
Az yiyerek düzenli beslenerek ve spor yaparak verdim canım,
Sabah kahvaltısı yapmazdım onu hayatıma ekledim, öğlen yemeginde ve aksam yemeginde ekmeksiz yedim,
Spor öncesi türk kahvesi spor sonrası yeşilcay içtim, günlük 20-30 dakika spor yaptım o sekilde verdim canım

Hm iyiymiş.
Ben işyerinde mecbur Facefood yiyorum o Yüzden alıyorum biraz da aksamda eve gitmem geç oluyor 11 de de akşam yemeği yeyince haliyle kilo alıyorum

Hm iyiymiş.
Ben işyerinde mecbur Facefood yiyorum o Yüzden alıyorum biraz da aksamda eve gitmem geç oluyor 11 de de akşam yemeği yeyince haliyle kilo alıyorum
Evden hazırlayıp götüremez misin hep zaten facefoodlar yüzünden kilo almadık mı
Aksam yemegi olarak da cook gec saatte yiyorsun ben aksam 5-6 dsn sonra yemiyordum

Evden hazırlayıp götüremez misin hep zaten facefoodlar yüzünden kilo almadık mı
Aksam yemegi olarak da cook gec saatte yiyorsun ben aksam 5-6 dsn sonra yemiyordum
Bu haftadan sonra 7 de evde Olacağım 8 gibi olabilir aslında.
Evden meyve Tarzı Şeyler getirebilirim.

Bende 57-58 olsam yeter şu an 66 kiloyum

Aa resmen aynıyız ve hedefimiz aynı. O zaman yapman gerekenleri sayayım mı?

Sabah aç karna 1 bardak su ve tüm gün 3 lt su.
Mutlaka kahvaltı.
(1 yumurta küçük peynir 5 zeytin ve çiğ yeşillikler domates, 1 dilim çavdar ekmeği)

Mutlaka ara öğün
(1 küçük meyve ve 5 çiğ fındık yahut 2 ceviz)

Öğlen yemeğinde fast food çok sıkıntılı. Evden zeytinyağlı hazırladığını farz edersek, yanında bir ayran ve bir dilim çavdar ekmeği mis.

Akşam yemeğe 2 saat kala 1 ayran ve 1 küçük meyve.

Akşam yemeğinde 4 köfte artı salata artı bir dilim ekmek.

8’den sonra hiçbir şey yememek.
Her gece uyumadan 2 saat önce yeşil çay.

İşte bu kadar basit

Evet aç kalmadan Zayıflama formulü gibi bşy oldu :))
Öğlen yemeğinde evden de getirmem biraz uğraştırıcı olabilir. Onun yerine ne yapabilirim ?

Bir de tatlıyı çok severim günde bi çikolata yesem

Öğle yemeği için de bşy bulsam sorun çözülüyor
Soğuk yenebilecek bir yemek saklama kabında götürülemez mi. Fastfood nereye kadar yazık gğnah vücuda.
Tatlı konusunda ne yap biliyor musun. Sabah uyanınca ve akşam yeşil çayın yanında 1 adet kuru kayısı tüket. Hem bağırsaklar çalışsın. Hem tatlı isteği bastırulsın.

Yeşil çayın yanında kuru Kayısı hm olabilir aslında

Evet hergün mc burger kola bunlar hep kilo yaptı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…