- 1 Eylül 2014
- 26.142
- 30.505
- 798
- 36
- Konu Sahibi BettyRuble
-
Ne kadar sürede ?Kızlar yeterki isteyin basarırsınız buna emin olun, ben 73 den 51.6 yaa kadar düştüm
Ne güzel 20 kilo vermissin canım yine verebilirsin tebrik ederim ,85 lerden dustum ama 65 gordum tekrar ciktim kararimda duramiyorum . Bugun tekrar karar verdim insallah aksama kadar dewam ederim.
Aslında ilk kilolarımı 1.5 yılda verdim son 7 kiloyu 4 ayda burda verdim canımNe kadar sürede ?
Tesekkurler gaza geldim bak evet bugun devam etmeliyim . Eskiden gruplara takiliyordum faceden birakinca kalakaldim.Ne güzel 20 kilo vermissin canım yine verebilirsin tebrik ederim ,
Kararında durabilsen cook güzel olur, bak baslamıssın aksamı da yaparsın yarında devam edersin
Hadi bakalım burdan takip ederim arada inşallah kilo vermeye devam edersinTesekkurler gaza geldim bak evet bugun devam etmeliyim . Eskiden gruplara takiliyordum faceden birakinca kalakaldim.
Ay insallahHadi bakalım burdan takip ederim arada inşallah kilo vermeye devam edersin
Nasıl verdin peki ? Ne yapmalıyım ?Aslında ilk kilolarımı 1.5 yılda verdim son 7 kiloyu 4 ayda burda verdim canım
Az yiyerek düzenli beslenerek ve spor yaparak verdim canım,Nasıl verdin peki ? Ne yapmalıyım ?
Hm iyiymiş.Az yiyerek düzenli beslenerek ve spor yaparak verdim canım,
Sabah kahvaltısı yapmazdım onu hayatıma ekledim, öğlen yemeginde ve aksam yemeginde ekmeksiz yedim,
Spor öncesi türk kahvesi spor sonrası yeşilcay içtim, günlük 20-30 dakika spor yaptım o sekilde verdim canım
Evden hazırlayıp götüremez misin hep zaten facefoodlar yüzünden kilo almadık mıHm iyiymiş.
Ben işyerinde mecbur Facefood yiyorumo Yüzden alıyorum biraz da aksamda eve gitmem geç oluyor 11 de de akşam yemeği yeyince haliyle kilo alıyorum
Bu haftadan sonra 7 de evde Olacağım 8 gibi olabilir aslında.Evden hazırlayıp götüremez misin hep zaten facefoodlar yüzünden kilo almadık mı
Aksam yemegi olarak da cook gec saatte yiyorsun ben aksam 5-6 dsn sonra yemiyordum
Meyve de olabilir sağlıklı kuruyemişlerde olabilir ciğ fındık, cig badem ,ciğ kabak cekirdegi gibiBu haftadan sonra 7 de evde Olacağım 8 gibi olabilir aslında.
Evden meyve Tarzı Şeyler getirebilirim.
Bende 57-58 olsam yeter şu an 66 kiloyum
Evet aç kalmadan Zayıflama formulü gibi bşy oldu :))Aa resmen aynıyız ve hedefimiz aynı. O zaman yapman gerekenleri sayayım mı?
Sabah aç karna 1 bardak su ve tüm gün 3 lt su.
Mutlaka kahvaltı.
(1 yumurta küçük peynir 5 zeytin ve çiğ yeşillikler domates, 1 dilim çavdar ekmeği)
Mutlaka ara öğün
(1 küçük meyve ve 5 çiğ fındık yahut 2 ceviz)
Öğlen yemeğinde fast food çok sıkıntılı. Evden zeytinyağlı hazırladığını farz edersek, yanında bir ayran ve bir dilim çavdar ekmeği mis.
Akşam yemeğe 2 saat kala 1 ayran ve 1 küçük meyve.
Akşam yemeğinde 4 köfte artı salata artı bir dilim ekmek.
8’den sonra hiçbir şey yememek.
Her gece uyumadan 2 saat önce yeşil çay.
İşte bu kadar basit
Meyve güzel olur aslında zaten bizim burada yemek çıkmıyor ve hep Facefood yemek istemiyorumMeyve de olabilir sağlıklı kuruyemişlerde olabilir ciğ fındık, cig badem ,ciğ kabak cekirdegi gibi
Meyve olarakda abartmamak lazım canım meyvenin fazlasıda kilo yapıyor seker içeriğinden dolayıMeyve güzel olur aslında zaten bizim burada yemek çıkmıyor ve hep Facefood yemek istemiyorum
Öğle yemeği için de bşy bulsam sorun çözülüyorMeyve olarakda abartmamak lazım canım meyvenin fazlasıda kilo yapıyor seker içeriğinden dolayı
Soğuk yenebilecek bir yemek saklama kabında götürülemez mi. Fastfood nereye kadar yazık gğnah vücuda.Öğle yemeği için de bşy bulsam sorun çözülüyor
Yeşil çayın yanında kuru Kayısı hm olabilir aslındaSoğuk yenebilecek bir yemek saklama kabında götürülemez mi. Fastfood nereye kadar yazık gğnah vücuda.
Tatlı konusunda ne yap biliyor musun. Sabah uyanınca ve akşam yeşil çayın yanında 1 adet kuru kayısı tüket. Hem bağırsaklar çalışsın. Hem tatlı isteği bastırulsın.
Of o zaman 66 az bile kilolusun :)))Yeşil çayın yanında kuru Kayısı hm olabilir aslında
Evet hergün mc burger kola bunlar hep kilo yaptı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?