- 1 Eylül 2014
- 26.137
- 30.503
- 798
- 36
- Konu Sahibi BettyRuble
-
70 e 4 kaldı işte gelmeden önlemini alayım diyorumOf o zaman 66 az bile kilolusun :)))
Mc burgerler en az 70-80 yapar insanı her gğn)
Merhaba bende 25 Ocak’ta online diyet e başladım.Bulunduğum yerde gidebileceğim diyetisyen olmadığı için.Diyete başladığımda 66.8 dim.Benim diyetim 2 ana 1 ara öğün şeklinde çünkü geç uyanıyorum Ve hemen yiyemiyorum.Ben hiç 58 in altına düşmedim bunu doktoruma söylediğimde hedefi 55 olarak koydu.3 günde bile çok incelme hissediyorum.Birlikte takip edelimAfedersiniz kabızlık problemi baş göstermişti onu da çözdük şükür. Sağlıkla kilo vermeye devam. Bu akşam masum bir kaçamak yaptım onu telafi etmek için spor bişi yapsam mı acaba.
Merhaba kolaylıklar diliyorum. Ben de hiç 60’ın altını görmedim. Hasretim 50’lere. Şimdilik iyi gidiyorum. Çok erken uyandığım için 3 ana 2 ara öğün şeklinde. Ama öğünler haricinde bir yemeğin tuzuna bile baksam kötü hissediyorum kendimi.Merhaba bende 25 Ocak’ta online diyet e başladım.Bulunduğum yerde gidebileceğim diyetisyen olmadığı için.Diyete başladığımda 66.8 dim.Benim diyetim 2 ana 1 ara öğün şeklinde çünkü geç uyanıyorum Ve hemen yiyemiyorum.Ben hiç 58 in altına düşmedim bunu doktoruma söylediğimde hedefi 55 olarak koydu.3 günde bile çok incelme hissediyorum.Birlikte takip edelim
Ben şu anda çalışmıyorum evdeyim o yüzden benim için uygun.Ben daha önceden de diyetisyenle çok kilo verdim ve çokta güzel uyabiliyorum listeye para verdiğim için herhaldeMerhaba kolaylıklar diliyorum. Ben de hiç 60’ın altını görmedim. Hasretim 50’lere. Şimdilik iyi gidiyorum. Çok erken uyandığım için 3 ana 2 ara öğün şeklinde. Ama öğünler haricinde bir yemeğin tuzuna bile baksam kötü hissediyorum kendimi.
Hedeflediği kiloya indiğimde ayda bir gün istediğimi yeme partisi düzenlicem :)))
Ayın diğer günlerinde sağlıklı ölçülü beslenmeye devam edicem. Hayalim bu :)))
Kabızlık için sevgili diyetisyenim güzel bir tarif verdi. 2 kuru incir 2 kuru erik 3 kuru kayısı bunları önce suda bekletip sonra rondodan çektim. Ve zeytinyağı ekledim biraz. Sabah aç karna bir tatlı kaşığı tüketiyorum su ile.Ben şu anda çalışmıyorum evdeyim o yüzden benim için uygun.Ben daha önceden de diyetisyenle çok kilo verdim ve çokta güzel uyabiliyorum listeye para verdiğim için herhaldeO pişmanlık hisseni çok iyi biliyorum ama bir ay Sonra kendinizde ki değişimi görünce çok hoşunuza gidecek yeme isteğiniz azalacak.Bu arada kabızlık için ne yapıyorsunuz
Bence piskolojik ben 58 indiğimde herkes yeter artık bu kadar takma diyordu ama ben kendimi çok kilolu hissediyordum.Fotoğrafınızı çekin aynı kıyafetle yada iç çamaşırı ile karşılaştırın farkı göreceksiniz.4 kilo bile çok fark ediyorKabızlık için sevgili diyetisyenim güzel bir tarif verdi. 2 kuru incir 2 kuru erik 3 kuru kayısı bunları önce suda bekletip sonra rondodan çektim. Ve zeytinyağı ekledim biraz. Sabah aç karna bir tatlı kaşığı tüketiyorum su ile.
1 ay sonra fark edicek mi cidden. Ben şu an 68.3’ten 65.4’e indim bile bakınca 3 kilo ama içimde bi tatminsizlik var. Sanki aynaya yansımıyor.
Evet kesin psikolojik...Bence piskolojik ben 58 indiğimde herkes yeter artık bu kadar takma diyordu ama ben kendimi çok kilolu hissediyordum.Fotoğrafınızı çekin aynı kıyafetle yada iç çamaşırı ile karşılaştırın farkı göreceksiniz.4 kilo bile çok fark ediyor
Bu akşam hurmayla yapılan topları gördüm doktora sorcam bende çok üşüyorum tatlı yemediğim için herhaldeBaş belası gece acıkmalarından bıktım
Her gece gözümün önünden ya cips geçer ya poğaçalar ya çikolata. Şimdi de kakaolu kurabiye. Gün boyu gayet iyiyken 10’dan sonra çıldırmak neden.
Ama ye me ye ce ğim...
Ben inanıyorum kesin görcen 64 ü:)Güzel bir hafta olsun perşembe günü tartıda 64’leri görebileyim inşallah
Kahvaltı:
1 yumurta haşlanmış
5 zeytin
1 küçük parça peynir
Bir parça kırmızı pancar
2 çeri domates
1 dilim çavdar ekmek
Maydanoz nane
Ara:
2 ceviz
1 mandalina
1 bardak form çay
Öğlen:
Mercimek çorba
Kıymalı karnabahar
Yoğurt
Ara:
1 mandalina
1 ayran
Akşam:
Hamsi
Salata
1 dilim çavdar ekmek
İnşallahh. Seb kaçsın şu an. Gidiyor mu ne durumdasın.Ben inanıyorum kesin görcen 64 ü:)
Ben geçen Cuma başladım 66.8 ile doktor 15 günde bir tartıl dedi ama bir hafta dolunca tartılcam.Ben gittiğini hissediyorum en azından ödem epey bi gittiİnşallahh. Seb kaçsın şu an. Gidiyor mu ne durumdasın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?