Diyetisyen Eşliğinde 58’e

Sizce 58’e inebilecek miyim?

• Evet

• Hayır

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Yarın tartı günüm. Allahım eksi görim lütfen. Dün akşamki kaçamaktn korkuyorum.

Benim de iradem güçlüdür ama reglim yakın olunca elimde değil gerçekten
Çok üzgünüm
Olsun abartmadıkça hiçbir sorununu görmedim.Hatta eski diyetisyenim Pazar günü 2 ye kadar herşey serbest diyordu :) Korkudan çok yiyemezdim ama en azından gözüm doyuyordu

Gayet normal canım bu dönemde.Haftaya daha da güzel olacak inşallah:)
Bugün tartıldım regl öncesi tavan yapan şişkinliğim hızla gidiyor çok şükür. 64’lere azıcık kaldı. Perşembe diyetisyen günüm inanıyorum göreceğim 64’ü

Gerçi aynada baya iyi görünüyorum spordan

Çok güzel :) Bende bu hafta regli olcam maydanoz kürü ile ödem atmayı düşünüyorum.Bu arada hangi sporu yapıyorsunuz?Salona mı gidiyorsunuz yoksa evde mi?

Çok güzel :) Bende bu hafta regli olcam maydanoz kürü ile ödem atmayı düşünüyorum.Bu arada hangi sporu yapıyorsunuz?Salona mı gidiyorsunuz yoksa evde mi?
Salona gidiyorum üç gün hafta içi. Hafta içi iki gün evde leslie. Haftasonu da yürüyüş açık havada :)

Maydonoz çayı ben de yaptım, adetin ilk günü lekelenmeler gelince. Güzel söktürdü.

Bayadır menü yazmıyorum. Bugünki menüm;

Sabah:
1 yumurta
30 gr kadar peynir
6 zeytin
1 dilim çavdarlı ekmek
Yeşillik

Ara:
1 elma
2 ceviz

Ara:
1 portakal
1 bardak süt

Akşam yemeği:
2 şiş tavuk şiş
Salata
1 dilim çavdarlı ekmek

Haftasonu öğlen yemeği yok, geç kahvaltı yaptığım için.

Canım zeytinde ödem yapıyormuş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…