- 21 Haziran 2016
- 9.248
- 25.556
- 548
- Konu Sahibi BettyRuble
-
15 gün çok haftada bir iyi bence.Ben geçen Cuma başladım 66.8 ile doktor 15 günde bir tartıl dedi ama bir hafta dolunca tartılcam.Ben gittiğini hissediyorum en azından ödem epey bi gitti
Bende dayanamam herhalde Cuma günü tartılırım :)15 gün çok haftada bir iyi bence.
Ne yedin :)Yarın tartı günüm. Allahım eksi görim lütfen. Dün akşamki kaçamaktn korkuyorum.
Benim de iradem güçlüdür ama reglim yakın olunca elimde değil gerçektenBen daha hiç kaçamak yapmadım :)
Olsun abartmadıkça hiçbir sorununu görmedim.Hatta eski diyetisyenim Pazar günü 2 ye kadar herşey serbest diyordu :) Korkudan çok yiyemezdim ama en azından gözüm doyuyorduBenim de iradem güçlüdür ama reglim yakın olunca elimde değil gerçekten
Çok üzgünüm
Sonuç Ne :)Ne yedin :)
Sonuç üzücü. Regl haftam dolayısıyla iyice de şiştim. Bu hafta bildirim yapmicam çünkü moralim bozuk. Haftaya perşembe bildiricem.Sonuç Ne :)
Aaa hiç takma canım haftaya fazlasıyla gider.Birde evde tartıldıysan belli olmaz.Yağdan vermişsindir ama şu topladığı için anlayamazsınSonuç üzücü. Regl haftam dolayısıyla iyice de şiştim. Bu hafta bildirim yapmicam çünkü moralim bozuk. Haftaya perşembe bildiricem.
Ben tartıldım dayanamadım bugün tam bir hafta oldu 2,1 kg vermişimSonuç üzücü. Regl haftam dolayısıyla iyice de şiştim. Bu hafta bildirim yapmicam çünkü moralim bozuk. Haftaya perşembe bildiricem.
Harika canım darısı kalan kilolarına inşallah. Ben de regl krizini atlattım sakin şekilde diyetime devam ediyorum.Ben tartıldım dayanamadım bugün tam bir hafta oldu 2,1 kg vermişim
Gayet normal canım bu dönemde.Haftaya daha da güzel olacak inşallah:)Harika canım darısı kalan kilolarına inşallah. Ben de regl krizini atlattım sakin şekilde diyetime devam ediyorum.
Geriye kalan pişmanlık ve üzüntü oldu.
Bugün tartıldım regl öncesi tavan yapan şişkinliğim hızla gidiyor çok şükür. 64’lere azıcık kaldı. Perşembe diyetisyen günüm inanıyorum göreceğim 64’üGayet normal canım bu dönemde.Haftaya daha da güzel olacak inşallah:)
Salona gidiyorum üç gün hafta içi. Hafta içi iki gün evde leslie. Haftasonu da yürüyüş açık havada :)Çok güzel :) Bende bu hafta regli olcam maydanoz kürü ile ödem atmayı düşünüyorum.Bu arada hangi sporu yapıyorsunuz?Salona mı gidiyorsunuz yoksa evde mi?
Maydonoz çayı ben de yaptım, adetin ilk günü lekelenmeler gelince. Güzel söktürdü.Çok güzel :) Bende bu hafta regli olcam maydanoz kürü ile ödem atmayı düşünüyorum.Bu arada hangi sporu yapıyorsunuz?Salona mı gidiyorsunuz yoksa evde mi?
Canım zeytinde ödem yapıyormuşBayadır menü yazmıyorum. Bugünki menüm;
Sabah:
1 yumurta
30 gr kadar peynir
6 zeytin
1 dilim çavdarlı ekmek
Yeşillik
Ara:
1 elma
2 ceviz
Ara:
1 portakal
1 bardak süt
Akşam yemeği:
2 şiş tavuk şiş
Salata
1 dilim çavdarlı ekmek
Haftasonu öğlen yemeği yok, geç kahvaltı yaptığım için.
Evet ama zeytinim tuzsuz. Tuzsuzda problem yokCanım zeytinde ödem yapıyormuş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?