Diyetisyenle 3 ayda 69 kilodan 55 kiloya

Arkadaşlar günaydııııınnnn,
Ben İF devam... Bu sabah dayanamadım tartıldım 67.1 çıktım. 68’le başlamıştım. Şu an -900’deyim ama kesinlikle yağdan gittiğini düşünüyorum. Artık vücudumu o kadar iyi tanıyorum ki ödem atmış olsam daha farklı olurdum. Resmen daraldım.

Günaydınnn Balpamuk. Bence de sen 900 gramla incelemeyi fark ettiysen eğer yağdan gitmiştir. Süpersin ❤❤

Evet hanımlar günaydın Bugün regl dönemimde olmama rağmen 700 gr daha az gördüm tartıda. Çok şükür 64 leri de gördüm. Darısı haftaya 63 lerin 62 lerin başına :) Çünkü artık spora başlıcam yetti bu erteleme Bugün 64.6 kg çıktım

Ay ne güzel keşke bende verseydin sabit geldim dün bile daha az çıkmıştım bugün baya fark vardı sabit geldimm. Spor olarak ne düşünüyorsun diyetisyenin birşey önerdi mi

Ay ne güzel keşke bende verseydin sabit geldim dün bile daha az çıkmıştım bugün baya fark vardı sabit geldimm. Spor olarak ne düşünüyorsun diyetisyenin birşey önerdi mi
Olsunnn haftaya giderr ❤ Ben bfit e gidiyordum. Ama bel fıtığım çıktı ramazandan önce. Dondurdum. Şimdi yine oraya gidicem ❤ Bir de spordan sonra kilo daha fazla çıkar diye biliyorum ben tartıda

Ay masallah su guzellige bir bakin operim kiz seniiii .

Merhaba
Bende online diyeti araştırıyorum
Memnun kaldınız mı acaba?
Sizde süreç nasıl ilerliyor?
Kesinlikle memnunum. 4 haftada 4.5 kilo gitti. Başlangıçta yarım saat kadar bi telefon görüşmesi yapıyor sizinle. Sonra alışkanlıklar, yeme düzeni, yaş vs üzerine liste hazırlayıp gönderiyor. Önce ben kan tahlili de verdim. Yediklerimi yazıyorum her gün bi deftere. Sonra da haftada bir gün görüşme oluyor whatsapp üzerinden, yazdıklarımı gönderiyorum. Onun üzerine tavsiyeler veriyor. İyi gidiyorsa sorun zaten yok. Bu şekilde

Çok teşekkür ederim cevabınız için :)
Ben yeni doğum yaptım 4 aylık kızım var. Kilolarım sabit kaldı gitmiyor Çalışmayada başladım böyle hımbıl hımbıl olmak hoşuma gitmiyor hiç
Bakalım yarın kızım durusa sabahtan gidip kan vereceğim
Özel değilsediuyetisyeninizin fiyatını öğrenebilir miyim?
Bende bir tanesiyle görüştümde karşılaştırma yapacağım mümkünse

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…