Bana da öyle geliyor nedense wc problemim var
Malzemeleri alıp yapayım canimah o wc problemi bitirdi bizi... şimdilik iyi gidiyo ama. Burda diyetisyenin marmelat tarifini paylaşmıştım. Sen de yap?
Günaydınnn Balpamuk. Bence de sen 900 gramla incelemeyi fark ettiysen eğer yağdan gitmiştir. Süpersin ❤❤Arkadaşlar günaydııııınnnn,
Ben İF devam... Bu sabah dayanamadım tartıldım 67.1 çıktım. 68’le başlamıştım. Şu an -900’deyim ama kesinlikle yağdan gittiğini düşünüyorum. Artık vücudumu o kadar iyi tanıyorum ki ödem atmış olsam daha farklı olurdum. Resmen daraldım.
Ay ne güzel keşke bende verseydin sabit geldim dün bile daha az çıkmıştım bugün baya fark vardı sabit geldimm. Spor olarak ne düşünüyorsun diyetisyenin birşey önerdi miEvet hanımlar günaydınBugün regl dönemimde olmama rağmen 700 gr daha az gördüm tartıda. Çok şükür 64 leri de gördüm. Darısı haftaya 63 lerin 62 lerin başına :) Çünkü artık spora başlıcam yetti bu erteleme Bugün 64.6 kg çıktım
Olsunnn haftaya giderr ❤ Ben bfit e gidiyordum. Ama bel fıtığım çıktı ramazandan önce. Dondurdum. Şimdi yine oraya gidicem ❤ Bir de spordan sonra kilo daha fazla çıkar diye biliyorum ben tartıdaAy ne güzel keşke bende verseydin sabit geldim dün bile daha az çıkmıştım bugün baya fark vardı sabit geldimm. Spor olarak ne düşünüyorsun diyetisyenin birşey önerdi mi
Süpeeerrr olmuşGünaydın arkadaşlaaaarrr...
Lupetta çok sevinim 64’leri görmene. Tartı günümüzde ben de tartıldım tabii kiii.... 66.7 çıktım bu sabah.
İlk hafta -1300 vermiş oldum böylece.
Listem bugün değişecekti ama ben istemedim. Çünkü geçen hafta misafirlerim vardı vs. derken yeni listemde hiçbi şeyi uygulayamadım. Bu hafta olan listemle devam etmek istedimLupetta senin listen bu hafta değişecek mi? Hangi günler listen yenileniyor?
Canim tebrik ederim güzel eksini.Listem bugün değişecekti ama ben istemedim. Çünkü geçen hafta misafirlerim vardı vs. derken yeni listemde hiçbi şeyi uygulayamadım. Bu hafta olan listemle devam etmek istedimHaftaya cuma değişir
Ay masallah su guzellige bir bakin operim kiz seniiiiEvet arkadaşlar :)
Diyet günlükleri bölümünde bi konum var. Pek bir şey yapamadım açıkçası. Bugüne kadar diyetisyene hiç gitmedim. Şimdi de gitmeyeceğim gerçi ama :) Online diyetisyen desteği alacağım.
Kilom: 69 kg. veya 68 kg. diye tahmin ediyorum ama yarından sonra tartılıp yazacağım. Boyum da 1.63 cm
Daha önce yapmadığım bi şeyi denemek istedim diyetisyene giderek. Hep aynı sonucu görmekten sıkıldım çünkü. Diyetisyen 3 ayı gözden çıkar dedi.. Hadi bakalım hayırlısı.. :)
Başlangıç: 15.06. 2019 - 69.1 kg
21.06.2019: 67.8 kg.
28.06.2019: 67.0 kg.
05.07.2019: 65.3 kg.
12.07.2019: 64.6 kg.
Yaaaa çoookkk tatlısın seennnBastan sonra bi daha okudum
Cok piss gazageldim i
1.listeden başlayacağım insallah utandirma AllahimmYaaaa çoookkk tatlısın seennnAzıcık bile gaza geldiysen ne mutlu bana
Kesinlikle başla ❤1.listeden başlayacağım insallah utandirma Allahimm
Kesinlikle memnunum. 4 haftada 4.5 kilo gitti. Başlangıçta yarım saat kadar bi telefon görüşmesi yapıyor sizinle. Sonra alışkanlıklar, yeme düzeni, yaş vs üzerine liste hazırlayıp gönderiyor. Önce ben kan tahlili de verdim. Yediklerimi yazıyorum her gün bi deftere. Sonra da haftada bir gün görüşme oluyor whatsapp üzerinden, yazdıklarımı gönderiyorum. Onun üzerine tavsiyeler veriyor. İyi gidiyorsa sorun zaten yok. Bu şekildeMerhaba
Bende online diyeti araştırıyorum
Memnun kaldınız mı acaba?
Sizde süreç nasıl ilerliyor?
Kesinlikle memnunum. 4 haftada 4.5 kilo gitti. Başlangıçta yarım saat kadar bi telefon görüşmesi yapıyor sizinle. Sonra alışkanlıklar, yeme düzeni, yaş vs üzerine liste hazırlayıp gönderiyor. Önce ben kan tahlili de verdim. Yediklerimi yazıyorum her gün bi deftere. Sonra da haftada bir gün görüşme oluyor whatsapp üzerinden, yazdıklarımı gönderiyorum. Onun üzerine tavsiyeler veriyor. İyi gidiyorsa sorun zaten yok. Bu şekilde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?