Diyetisyenle 3 ayda 69 kilodan 55 kiloya

Bugünü 18.30’da kapattım arkadaşlar. Bugün 2öğün yaptım. İf yaptığım için 12.30’u bekledim ilk öğün için. O saate kadar 1 fincan filtre kahve içtim. Ardından yürüyüşe çıktım. 4 km yürüdüm. Eve geldim duş aldım, yemek hazırladım derken baktım saat 14.00 olmuş. Yani ilk öğünümü dr geç yemiş oldum aslında.

Öğlen 14.00’da ;
-1 büyük ton balıklı salata
-1 dilim tam buğday ekmeği yedim

Ara öğün yapmadım.

Akşam 18.30’da;
-1 porsiyon etli bamya
-1 kase yoğurt
-2 yk bulgur pilavı

Kapanış!

Sizler neler yaptınız aypare ackerman @Overdose cikolata

Çok güzel geçmiş günün caninm.ben dün doğum günümde doğum günü pastası yedim 1 dilim. Bugün de onu telafi etmek için oldukça hafif geçirdim. Günü 18 gibi kapadım

oooo mükemmel! Bende kardeşlerim var. Önümde bir masa dolusu lezzetli abur cuburlar vardı ama dokunmadım :) Yine uyduğum kadar uydum diyetime

Diyetisyenin kim olduğunu öğrenebiliyor muyuz
3 aylik paket. Bende istiyorum ama guvenemiyorum bir türlü.
Özelden de yazabilirsiniz.
Betül Anamas diyetisyenim. Söyledim artık :) 3 aylık kampanyası var hâlâ

Az önce trambolin videosunu açtım trambolinde 3 dk zor zıpladım. İnanılmaz! Nasıl yorucu bir şey olduğunu unutmuşum resmen bacaklarım yamuldu hahajah

Lupetta sen 2 haftadır mı diyet yapıyorsun? Ne kadar verdin şimdiye kadar? Birde diyetisyenin ne kadar zamanda kaç kilo olacağını ön görüyor? Yağ ölçümü yaptıramıyorsun tabii online olunca. Onu nasıl hallediyorsun yani bir yerde ölçüm yaptırıyor musun yoksa evde kendi tartınla mı takip ediyorsun?

Ben 3 haftadır diyetteyim :) Neredeyse 4 kilo verdim. Kilomu kendi tartımla takip ediyorum. Ama dediğim gibi spora başladığımda orda ölçümlerim kayıtlı. Tekrar baktırıcam ne kadar yağ oranım düşmüş. Diyetisyenim haftada 1 kilo verdirmek üzerine diyet hazırladı. Yani en sağlıklı şekilde.

Az önce trambolin videosunu açtım trambolinde 3 dk zor zıpladım. İnanılmaz! Nasıl yorucu bir şey olduğunu unutmuşum resmen bacaklarım yamuldu hahajah
Bende de var trambolinnnn Ben de yapıyorum. 1.7 kg verdiğim hafta trambolinde hareket yapmıştım.

Ben de bugün

Öğle 14.00’da;
-Ton balıklı salata

Akşam 19.00’da;
-Taze fasulye
-2 yk patlıcanlı&yoğurtlu meze yedim.

Ayrıca bugün pek yürüyemedim ama pilatese gittim. 50 dk aletli pilates yaptım.

Ben de bugün

Öğle 14.00’da;
-Ton balıklı salata

Akşam 19.00’da;
-Taze fasulye
-2 yk patlıcanlı&yoğurtlu meze yedim.

Ayrıca bugün pek yürüyemedim ama pilatese gittim. 50 dk aletli pilates yaptım.
ooooo süpersin!! Öğlen normal listemdeki gibi yemiştim ❤

Bu haftada aynen devam ediyorum. Arada atıştırma vs yok. Ama cuma günü nedense tartıda bi fark göremeyecekmişim geliyor. Hareketsiz kaldım bu hafta ve regl dönemindeyim. Bakalım artık görücez :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…