Diyetisyenle 3 ayda 69 kilodan 55 kiloya

Özelden yazdım

Bir de ben bugün keşfette bi sayfa gördüm. Siz yeni doğum yaptım deyince aklıma geldi, Nazlı İlme diye. İsterseniz bi bakın. Çok motive edici yazıları var. O da doğum yapmış bi anne

Yaa çok teşekkür ediyorum ilginiz için
Hemen araştıracağım

Dayanamadım bugün gizli bi tartı yaptım 63.7 kg. çıktım. Tabi ki bu aç karna ve 11.00 gibiydi. Cuma günü bu rakamı görmeyi çok çok isterim

Çok iyi, çok güzel hissediyorum kendimi. İnternetten bi elbise almıştım. İlk giydiğimde bi sevememiştim. Alt bacaklarımdan dolayı ve fazla kilomdan dolayı yakıştıramamıştım. Bugün giydim. Acayip güzel durdu. Aynada kendime, küçük göbeğime bakıyorum her sabah. Ben 55' e en fazla 56 kiloya kadar bu işi bırakmam arkadaş!

Çok güzel bi haber bu ben de dayanamadım bugün tatildim ve 60.5 geldim. Olmayan 27brden ve 26 beden pantolon almıştım , onları denedim içine giremezken girdim sadece biraz dar oldu o kadar ama düşününce içine giremiyordum bile 57ye kadar devam ediyorum,3.5 kilo daha gidince pantolonun içindeyim

Canım liste falan da paylaş ben de feyz alırım senden,, ben de 55 57 olmak istiyorum. Diyetisyen spor için bisey dedi mi sana, spor yapmalısın vs gibi.
Ben bundan 2 ay önce 74 kiloydum ama geceleri Abyr cubur ekmek makarna pilav hiç öğünlerimi kucukltmezdim Bunları bi kestim 2 ayda 63 kiloya düştüm üstelik spor egzersiz asla yapmadım yağ oranım 36 dan 31 e düşmüş ic yağ oranım 4 1 e düşmüş yani hersey spor diyet degil kendi bünyenizi tanımak ve ona göre hareket etmek beslenmek gerek

aynen öyle , ben de 73ten geldim buralara , tebrik ederim sende çok güzel vermişsin,bende Cok spor yapmadim arada 1 2 kere başlayıp bıraktım ama beslenmem gayet sağlıklı ve güzel meyvelerini şimdi topluyorjm :))

aynen öyle , ben de 73ten geldim buralara , tebrik ederim sende çok güzel vermişsin,bende Cok spor yapmadim arada 1 2 kere başlayıp bıraktım ama beslenmem gayet sağlıklı ve güzel meyvelerini şimdi topluyorjm :))
Teşekkür ederim canım daha da vermek dileğiyle insalalh mesela bi arkadasım var spora gidiyor cardio pilates yapıyor ama bogazını asla tutmuyor ve olduğu yerde sayıyor suan o yüzden hem az yemek hem sağlıklı öğünlerle beslenmek çok çok önemli

Maalesef beslenme olmadan olmuyor en önemli şey yediklerimiz içimiz nasıl beslersek dışımızda öyle oluyor. Daha kaç kilo vermeyi düşünüyorsun canım ben 3.5 kilo daha verip korumaya geçmek istiyorum

Maalesef beslenme olmadan olmuyor en önemli şey yediklerimiz içimiz nasıl beslersek dışımızda öyle oluyor. Daha kaç kilo vermeyi düşünüyorsun canım ben 3.5 kilo daha verip korumaya geçmek istiyorum
Benim boyum 1.69 göğüs hiç Yok gibi yani bel inçe kalça basen var orantısız bide göbek var göbeğim kilo vermeme rağmen gitmedi daha bi mıç mıç oldu buda beni sinir ediyor

Çoookkk az kaldı senin kuşummm. Darısı benim başıma. Her şeyi de giyicez. Az kaldı azz

Çoookkk az kaldı senin kuşummm. Darısı benim başıma. Her şeyi de giyicez. Az kaldı azz
Sen de çook azimli ve çok güzel gidiyorsun senin de son 7 kilon nerden nereye geldin böyle de devammm. Aynennn her istediğimizi giyicezz 26 beden jeanlar cuk oturucak üstümüze kendimize baktıkça gurur duyucaz az kaldii

Sen de çook azimli ve çok güzel gidiyorsun senin de son 7 kilon nerden nereye geldin böyle de devammm. Aynennn her istediğimizi giyicezz 26 beden jeanlar cuk oturucak üstümüze kendimize baktıkça gurur duyucaz az kaldii
ohhhh sefamız olsunn. Cefanın sonu Çookkk teşekkür ederim Bugün bi de pantolumu da giydim, basenlerim bile çıkmadı öyle yanlara doğru. Bi de gitmez deriz ya

ohhhh sefamız olsunn. Cefanın sonu Çookkk teşekkür ederim Bugün bi de pantolumu da giydim, basenlerim bile çıkmadı öyle yanlara doğru. Bi de gitmez deriz ya
Bide hiç spor yapmadan böyle oldu senin dimiii, demek ki gayet mümkün,spor yapmadan gitmeZ diye boşuna moralimizi bozuyorlar

Arkadaşlar ben de 66.7’ydim sabah. Nedense oradan inemedim bir kaç gündür. Halbuki düzeni hiç bozmadım. Ancak bir anda düşecektir inanıyorum. Geçen sene 68’den 61’e inmiştim ben de. Spor da hiç yapmamıştım. Şu anda pilatesle birlikte diyet yapıyorum. Geçen sene kilo verdim ancak hiç şimdiki kadar sıkı hissetmemiştim. Resmen kilo verirken sıkı sıkı vücudum şu an. Ben üşengeçliğimden bunu hiç önemsemiyordum ama şunu bir kez daha anladım ki spor yapan vücutla yapmayan vücut asla bir olmuyor...

Ooo iyi gitmiş kilolar. Devamı da gelir. Evet tabi ki öyle ama sporu biz türk kadınları pek sevmiyoruz bu da bi gerçek

Bu hafta dengeli bir kaçamak yaptım Bakalım yarın kaç çıkıcam

O kadar şiş hissediyorum ki... Bu hafta sadece 1 kere kaçamak yapmama rağmen gram vermedim bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…