valla burdan yazmak isterdim ama reklam gibi olmasın. Ben size özelden yazarım şimdi.İsmi falan ne telefon numarası varmi
Ayy 55kilo söylenişi çok güzel yaaHedefim 55 - 56 kg. Boyum da 1.63 :)
Ayy 55kilo söylenişi çok güzel yaa
MerhabaLupetta ,
Yazamadım çünkü hafta sonum genellikle çok yoğun geçiyor. Ancak bu sabah tartılabildim nihayet! Kilom 68.00. Boyum 1.66. Hedef kilom ise 60-61 Geçen sene bu kiloya düştüm ancak koruyamadım maalesef. Verdiğim kilonun son demlerinde artık uzun duraklamalar yaşmaya başlamıştım. O dönemler beni çok sıktığı için maalesef kaçamaklarla devam ettim ve sonra da tümden bıraktım diyeti. Öyle olunca, kilom henüz oturmadığı için çok hızlı şekilde geri aldım verdiğim kiloyuDiyete 68’le başlamıştım yine. Yaptım, yine yapabilirim! Bugün İf yaparak başladım ben de.
Öğlen 13.00’da:
-1 porsiyon bezelye
-1 kase yoğurt
-1 dilim tam buğday ekmeği
Ara:
-yarım paket altınbaşak bisküvi
Akşam 18.00’da ise;
-1 porsiyon döner
-2 yk pilav yedim.
İntermittent Fasting aralığına sadık kalarak yarın yine ilk öğünümü saat 12.30 veya 13.00 gibi yapmayı düşünüyorum. Bu yöntem bana çok iyi geliyor kesinlikle iyi yağ yaktırıyor ancak alışması zor oluyor ilk 3-4 gün için. Şu an saat 00.00 ve ben acı çekiyorum resmen!ama yağ yaktığımı biliyorum. Bunu düşünerek, alışana kadar sabrediyorum.
Ben uzun zamandır 55 gördüğümü hatırlamıyorumKesinlikleEn son ne zaman gördüm acaba en son?
evet o 1 2 kilo fazladan vermek insanın eline avantaj olarak kalıyor. Bence de 57 candır ❤Ben uzun zamandır 55 gördüğümü hatırlamıyorumbu seferde 57 de bırakacağım , asıl hedef 59 ama bir süre 57de sabitlemek istiyorum
Kesinlikle yaa..bakalım temmuzu 58le kapatmak hedefim sonra Ağustos ortası 57 gelir diye düşünüyorum 1 ay duraklamadan sonra kendime geldim.ama o 1 ay geçmek bilmedi dile kolay yaaevet o 1 2 kilo fazladan vermek insanın eline avantaj olarak kalıyor. Bence de 57 candır ❤
Merhaba, cok güzel ayrıntılı paylaşmışsınız.
Takipteyim. Biri beni de gaza getirsin.
Günlük durum ya da foto mu oluyor online diyetisyende
Ne oluyosa o duraklamalarda oluyo zaten. Pes ediş, vazgeçiş ama hiç gerek yok. Biliyoruz ki devam edersek arkası öyle gelir ancak :) arada ödül günü vs var mı?Kesinlikle yaa..bakalım temmuzu 58le kapatmak hedefim sonra Ağustos ortası 57 gelir diye düşünüyorum 1 ay duraklamadan sonra kendime geldim.ama o 1 ay geçmek bilmedi dile kolay yaa
Ayın 2sinde kutlama vardı 1 dilim pasta yedim. Dün de doğum günümü kutladılar 1 dilim pastada dün yedim. Yoksa ödül yapmazdım bitene kadar. Ama daha da ödül falan yapmam bunlar bana yeter..o pasta için bugün hafif beslenmeyi düşünüyorumNe oluyosa o duraklamalarda oluyo zaten. Pes ediş, vazgeçiş ama hiç gerek yok. Biliyoruz ki devam edersek arkası öyle gelir ancak :) arada ödül günü vs var mı?
Ay evet İF' le millet ne kilolar verdi valla. Sen yaparsın. Geçen sene yapmışsın ne güzel. Ne kadarda bir tartılıcaksın? Güncelini paylaşırsın tartı aralıklarında :)
Kesinlikle yaa..bakalım temmuzu 58le kapatmak hedefim sonra Ağustos ortası 57 gelir diye düşünüyorum 1 ay duraklamadan sonra kendime geldim.ama o 1 ay geçmek bilmedi dile kolay yaa
Ben de cumalari tartiliyorum bence sende haftada 1 cuma tartil,Ben heyecan yapıp bugün de tartıldım ama sanki haftada 1 tartılsam daha iyi olur gibi.Tartı günü belirleyelim mi? Sen Cumaları mı tartılıyordun? Senin tartı gününe uyarım. Hem aynı anda ne kadar verdiğimizi görmek daha motive edici olabilir.
Ahh sorma çok şükür bitti 1 ay sonundaAh ahh çok iyi bilirim ne acılar çektim geçen sene o direnci korana kadar. Gece bile kalkıp 1 lt su içiyordum.
Benim çok iyi gidiyo çok şükür :) Cuma günleri tartılalım bence. Haftada bir görülen sonuç insanı çok mutlu ediyor. Cumadan cumaya tartı bildirimi yaparız o zaman kızlar ❤Ben heyecan yapıp bugün de tartıldım ama sanki haftada 1 tartılsam daha iyi olur gibi.Tartı günü belirleyelim mi? Sen Cumaları mı tartılıyordun? Senin tartı gününe uyarım. Hem aynı anda ne kadar verdiğimizi görmek daha motive edici olabilir.
Aynen öyle yapalım kızlarBenim çok iyi gidiyo çok şükür :) Cuma günleri tartılalım bence. Haftada bir görülen sonuç insanı çok mutlu ediyor. Cumadan cumaya tartı bildirimi yaparız o zaman kızlar ❤
Diyetisyenin kim olduğunu öğrenebiliyor muyuzYani günlük motivasyon için iletişime geçmek oluyor mu bilmiyorum. Pek ihtiyaç duymadım çünkü. Ama sanırım yine yardımcı olur. Ben haftada bir iletişime geçiyorum. Ayrıntılı olarak paylaştım ki belki birileri faydalanırsa ne mutlu :)
Tabi ki özelden yazayım. Aslında direk de yazarım burdan ama doğru mu bilmiyorum..Diyetisyenin kim olduğunu öğrenebiliyor muyuz
3 aylik paket. Bende istiyorum ama guvenemiyorum bir türlü.
Özelden de yazabilirsiniz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?