Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Tatlıyi yemezsen gayet güzel canım. Ama onu bende çok zor başarıyorum. Bugün evi temizleyeceğim. Su şişemi ayarladım bugün güzelce şu da içeceğimEki Görüntüle 1939197 Neler yedin yazmamışsın ben diyet yapıyorum dediğim gibi
Canım özür diliyorum. okulla alakalı problemler yaşıyorum o yüzden buraya giremiyorum. sana bu yolda başarılar diliyorum. sakin pes etme. sana güveniyorumYazmıcaksın sanırım ama ben yazıcam bu konuyu ben açtım gidemem![]()
uzun bir süre giremeyeceğimCanım özür diliyorum. okulla alakalı problemler yaşıyorum o yüzden buraya giremiyorum. sana bu yolda başarılar diliyorum. sakin pes etme. sana güveniyorum
Sağol ama nooldukiCanım özür diliyorum. okulla alakalı problemler yaşıyorum o yüzden buraya giremiyorum. sana bu yolda başarılar diliyorum. sakin pes etme. sana güveniyorum
Ne oldu ki açıköğretim mi nasıl bi sorun buuzun bir süre giremeyeceğim
Yok canım eokul işlemleri falan derken biraz canım sıkıldı. insanların tavırları falan derken gıcık oldum.Ne oldu ki açıköğretim mi nasıl bi sorun bu
Yok kız bozmadım devam. Uzun bir süre derken 2 3 hafta yokumDiyetini bızdun sanırım![]()