Diyetsiz zayıflamak isteyenler buraya

eylemdodo

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
10 Ocak 2009
79
39
103
Kızlar diyete bağlı kalamıyorum kalmaktA istemiyorum açıkçası vermem gereken bi 10 kilom var .bunun için sıkı bi diyete ihtiyaç yok sanırım küçük yasaklarla halledelim kiloları. Benim gibi düşünen arkadaşlar destek için bekliyorum sizii.

diyetsz o nasıl oluyor

Kızlar kendimize küçük yasaklar oluşturalım bence mesela
1-şeker ve şekerli şeyler kesinlikle yasak
2-abur-cubur yasak
3-her gün mutlaka 3 fincan yeşil çay içilecek
4-egzersiz yapılacak

Bu egzersizler kendi aramızda oluşturacağımız çok zamanımızı almayan şeyler olsun örneğin günde 20 mekik ,150 simitler için ,30 da basen egzersizi.
Yemeklerde diyet yok sadece porsiyon küçültelim ne dersiniz

bence süper,tam benim zayıflama tarzım.söylediklerine katılıyorum.1 haftadır egzersiz hariç dediklerini yapıyorum,spora da başlamak istiyorum ama üşeniyorum,belki rekabetle yaparız,benim de 10 kilo fazlam var

Olur valla canım benim ekmeğide azaltmak lazım tabi seninde aklına gelen ipuçları olursa uyalım beraber . Yarından itibaren başlıyoruz o zaman . Benim kilom: 58.8 hedefim 49 yılmak yok ama .:) o zamaaann yarınki egzersizimiz
1- 15+15 mekik
2-150+150 simit
3-30+30 basen uygun mu

Ha bu arada kahve sever misin bilmiyorum ama ben çok severim neskafeyi çok ta içerim ama 1 fincan üçübirarada da 60 kalori varmış yani oda yasak:)

Ha bu arada kahve sever misin bilmiyorum ama ben çok severim neskafeyi çok ta içerim ama 1 fincan üçübirarada da 60 kalori varmış yani oda yasak:)
bir ortak yönümüz daha çıktı,ben de kahveyi çok severim.yemekten vazgeçerim kahveden asla,kahvesiz sabahları kendime gelemiyorum.sporun uygunda simit ne bel çevirme mi ya da yan mekik mi anlamadım

Son düzenleme:
ben de 1.64 boy 63 kiloyum 53 olmak istiyorum

ekmek her öğün 1 dilim yiyelim bence,3lü karışımda daha çok kalori var diye biliyorum,şu an ev de 3lü action var onun kafeini daha çok mesela o 175 kalori,kalorisini görünce içmez oldum çok nadir içiyorum.ben de sütlü kahve içiyorum,hem protein almış oluyorum hem de kafein.hem de tok tutuyor,mesala ara öğünde içilebilir,hem de metebolizmayı hızlandırıyor

ender saraç göbek eriten 10 hareket var biliyomusun onu yapabiliriz mesela

Benim boy: 1.58
Türk kahvesi içelim o zaman sabahları neskafede çok kalori var:) simitte bel çevirme canım kollara bi sopa alıyosun ayaklar bitişik 150 tane sağ sol ,150 tane de aşağı yukarı yapacağız 3 günde bel çevresini fark edersin:))

Yürüyüş pek yapamıyorum okuldan geç geliyorum ender saraçın hateketlerini bilmiyorum linki varsa atar mısın

google ye ender saraç göbek eriten 10 hareket yazarsan çıkar

bu dediklerin ender saraçın hareketlerin de var zaten

Ekmekte süper her öğün 1 dilim çok uygun:)hareketlere de bakayım hemen yarından itibaren başlıyoruz hadi bakalım umarım gider:)

tabi ekmek yediğimiz de pilav,makarna vs.karbonhidrat türü yemememiz lazım,birinden birini tercih edicez artık.akşam 6-7 den sonra hiç bişey yenmemeli sadece bitki çayı şekersiz tabiki.

Valla canım bu bilgileri hemen not ediyorum .kesin zayıflarım ben bunları yaparsam yarıyolda bırakmak yok tamam mı:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…