diyetsz o nasıl oluyorKızlar diyete bağlı kalamıyorum kalmaktA istemiyorum açıkçası vermem gereken bi 10 kilom var .bunun için sıkı bi diyete ihtiyaç yok sanırım küçük yasaklarla halledelim kiloları. Benim gibi düşünen arkadaşlar destek için bekliyorum sizii.
bence süper,tam benim zayıflama tarzım.söylediklerine katılıyorum.1 haftadır egzersiz hariç dediklerini yapıyorum,spora da başlamak istiyorum ama üşeniyorum,belki rekabetle yaparız,benim de 10 kilo fazlam varKızlar kendimize küçük yasaklar oluşturalım bence mesela
1-şeker ve şekerli şeyler kesinlikle yasak
2-abur-cubur yasak
3-her gün mutlaka 3 fincan yeşil çay içilecek
4-egzersiz yapılacak
Bu egzersizler kendi aramızda oluşturacağımız çok zamanımızı almayan şeyler olsun örneğin günde 20 mekik ,150 simitler için ,30 da basen egzersizi.
Yemeklerde diyet yok sadece porsiyon küçültelim ne dersiniz
bir ortak yönümüz daha çıktı,ben de kahveyi çok severim.yemekten vazgeçerim kahveden asla,kahvesiz sabahları kendime gelemiyorum.sporun uygunda simit ne bel çevirme mi ya da yan mekik mi anlamadımHa bu arada kahve sever misin bilmiyorum ama ben çok severim neskafeyi çok ta içerim ama 1 fincan üçübirarada da 60 kalori varmışyani oda yasak:)
senin boy kaç ? 49 biraz az geldi de banaben de 1.64 boy 63 kiloyum 53 olmak istiyorum
bu dediklerin ender saraçın hareketlerin de var zatenBenim boy: 1.58
Türk kahvesi içelim o zaman sabahları neskafede çok kalori var:) simitte bel çevirme canım kollara bi sopa alıyosun ayaklar bitişik 150 tane sağ sol ,150 tane de aşağı yukarı yapacağız 3 günde bel çevresini fark edersin:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?