Diyetsiz zayıflamak isteyenler buraya

Başarılar canım inşallah istediğin kiloya inersin yaaa....
takiptesin 49 ilana kadar bırakmadan devam hadi bakalım.

Bu arada meyveleri hangi öğüne sıkıştıralım dersin.
ben aslında ayça kaya' nın dediklerine göre hareket etmeye çalışıyorum.ayça kaya diyor ki meyveyi tek başına yemeyin diyor,yemekte doymadıysanız az yediyseniz 1 meyve yiyebilirsiniz diyor.veya ara öğün de yenecekse yanında süt yoğurt gibi bişeyler yiyin diyor yani protein.çünkü meyvenin glisemik indeksi yüksek olduğu için aniden şekerimiz yükselip düşerse ani açlık yaşamamak için protein onu dengeleyip yavaş yavaş yükseltiyor ve protein tokluk hissi veriyor ve bunlar hep porsiyon kontrolünde tabi ki.bu ara da ender saraç'a baktı mı?akşam cevap veremedim kusura bakma,eşimden pek fırsat kalmıyor,bilgisayarın başından hiç kalkmıyor o yazdıklarımıda o lavaboya falan gittikçe yazabildim,gündüz tamamen bilgisayr benim ama akşam onun

benimde boy 1,70 kilo yetmiş 60 olursam süper olur ama zor biraz sanırım
mekik tamamda simit ve basen yazmışsınız bunlar nasıl bi egzersiz bilmiyorum bende bişeyler yapmak istiyorumda
spor salonunada gidemiyorum vakitsizlikten

bu arada 3übi aradayı bende çok severim

Dediklerine dikkat edecem canım .endrr saraça da baktım canım güzelmiş hareketleri valla hem çok zamanda almayacak gibi bu akşam başkayacam hemen egzersizlere umarım etkisini görürüz hep birlikte:)

Canım simit için sopalı hareket yapacan basen içinde herhangi bir basen egzesizi fark etmez yani. Arkadaşın bahsettiği ender saraçın 10 egzersizine bakabilirsin orda var o hareketler. Neskafeden de vazgeçmek lazım çok kalorili(

bende sizleri takipteyim bende diyet yapamıyorum yani diyet fikri aklima gelince daha cok tatlı krizine giriyorum yasak ya bi bakiyorum tatlı kek falan yapıyorum bende porsiyon azaltarak kendimce yöntemlerle yöntemlerle birşeyler yapıyorum burdanda birşeyler öğrenirim bakalım umarım hepimiz hedefimize ulaşırız

eylemdodo nerdesin,dün dizimi sakatladım o yüzden yapamadım ama bugün başladım ve ben 15dk.yürüyüş ve ender saraç sporumu yaptım diyette aynen devam,senden ses seda çıkmıyor.pardon diyet değil dikkatli beslenme diycektim

Son düzenleme:
Ya canım sorma yaa bende dünden beri uyamadım özel gün yakaladı beni(( ama inan kaçmıyorum başlıyacam bugün allahın izniyle:)bu arada geçmiş olsun ya önemli bişey yoktur umsrım dizinde.

sağol canım,yok bugün daha iyiyim çok şükür ,trambolin çok kalori yaktırıyormuş diye okudum internette bende yatakta kanepe de zıplayınca bişey oldu dizime hem ağrıyordu hem topallıyordum neyse ama şimdi iyiyim.hadi seni bekliyorum kaytarma!!!!!!!!!!!

Dikkat et canım yaa sağlık herşeyin başında yani:)) bu arada ben şindi egzesizlerimi yapacam bide şu zumba nasıl bişey ya biraz bakayım dedim biraz da oynasak mı ne:))

Canım bu geceki egzersizlerimi yaptım biraz da zumba oynadım hem çok eğlendim hemde çok kalıri yaktım süper yaaa bence senda dene günde 5 dakika da zumba yap ok:)))

Canım bu geceki egzersizlerimi yaptım biraz da zumba oynadım hem çok eğlendim hemde çok kalıri yaktım süper yaaa bence senda dene günde 5 dakika da zumba yap ok:)))
aslında ben sana bir site önerecektim de kişiliğini tanımadığım için bişey diyemedim.bir ortak yönümüz daha çıktı ben de spor olsun diye oynuyorum bazen hatta www.zayiflamatv.com var orda müzikle dans gibi spor yaptırıyorlar

Süpersin canımyaa bilmiyordum ben bu siteyi süpermiş valla :))dans etmeyi çok severim ben) tartım yoktu benim bugün sipariş verdim elime geçsinde bakalım bi ne olacak sonumuz:)))

Bu arada sende severmisin dans etmeyi onu sormadım:))
çok severim,hele lise yıllarında okuldan gelince saatlerce oynardım tabi o zamanlar çok zayıftım.oynaya oynaya kilomu kalır, en ufak fırsatta oynardım ,dans vücudu biçimlendiriyor çünkü bütün kaslar çalıştırıyor, heralde o yüzden olacak ki o zamanlar belim incecikti.okulda da hep voleybol oynardım,yani anlayacağın hareketli bir gençliğim geçti.şu an 28 yaşındayım o hareketlerin 1/3ü bile olsa yeter ama,o zamanlara göre şu an hareket sıfır.ha bi yine bol bol oynarım ama şu an ilahiyat okuyorum hoca olucam yakışırmı hiç diyorum kendi kendime ama dayanamayıp yine de arada oynuyorum biraz dans ta kabiliyet işi bence ve ben bunu iyi yapıyorum,neyse masal yazdım nerdeyse ,burcunu sorabilirmiyim?yaşın,evlimisin?

Oyna canım niye abes olsunki evde oynuyoruz neticede kimene:) bende27 yaşındayım 1 yıllık evliyim burcum yay öğretmenim:)))

Zambak nerdesin yaaa hiç sesin çıkmıyor.nasıl gidiyor sağlıklı beslenme:))egzersizlerini yapıyon mu ,yeşil çay içiyon mu ,kahveyi azalttın mı bdn hepsini yaptım inan:))ama bugün türk kahvesi de dahil olmak üzere tam 7 küp şeker kullandım((

Burdayım evet hepsini yaptım,ama benim de biraz kaçamağım oldu,çayıma kahveme şeker atmadım ama 4 kare çikolata yedim kalorisi çok yazmıyordu dayanamadım yedim ve 2 tabak da patlamış mısır (akşam yemeğini çok erken yemiştim acayip acıktım dayanamadım)ama bugün telafi etmeye çalışıcam inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…