Diyetsiz zayıflamak isteyenler buraya

branşın ne?sabahtan akşama kadar mı okuldasın daha çocuk yok sanırım ya da var mı?benim 2 tane ,büyük 7 yaşında küçük 3.5 yaşında .zaten doğumlardan aldım kiloyu yoksa hep kilomu kontrollü korurdum.

şimdi bu bana niye bu soruları soruyor diye düşüneceksin.ortak noktalarımız çıkınca merak ettim sadece.cevaplamak zorunda değilsin

şimdi bu bana niye bu soruları soruyor diye düşüneceksin.ortak noktalarımız çıkınca merak ettim sadece.cevaplamak zorunda değilsin
Yok canım olur mu öyle şey bebiş yok bende daha eski kiloma döneyim sonra düşünüyorum. Sınıf öğretmeniyim öğlen okula güdiyorum ama sabah geç uyandığım için gün pek bana kalmıyor(allah bağışlasın seninkileri de :)çocuk okula başladımı yedi yaş defin ya:)

evet 2 ye gidiyor

Allah bağışlasın canım benim sanada kolay gelsin:))
Sağlıklı beslenme nasıl gidiyor:))

Zambak nasıl gidiyor egzersizlerini yapıyor musun kaytarmak yok değil mi:)bak ben hepsini yapıyorum.:)

kaytarmak yok ta,1 gün bir kaçamak yaptım daha kendimi durduramadım.dün de bir güzel aşureleri yedim.

Arkadaşlar merhaba bende 58 kilo ile başladım bugün baktım tartı 55,5 diyo çok mutlu oldum :)

Süpersin canım yaa darısı başımıza artık ben cidden dikkat ediyorum artık ama egzersiz yapamadım bu iki gün(du bakalım gidecek mi kilolar:)

Süpersin canım yaa darısı başımıza artık ben cidden dikkat ediyorum artık ama egzersiz yapamadım bu iki gün(du bakalım gidecek mi kilolar:)
canim esasen ben egzersiz yapmayi falan hiç mi hiç sevmiyorum ama napalim elimiz mahkum senin kaç kilo hedefin kaçti tatlim

Canım ben 58.7 ile başladım şimdi 57.2 yim hedefim 49 daha çok yolum var anlayacağın:) sen hangi egzersizleri yapıyorsun biraz anlatsana:)

Canım ben 58.7 ile başladım şimdi 57.2 yim hedefim 49 daha çok yolum var anlayacağın:) sen hangi egzersizleri yapıyorsun biraz anlatsana:)
tarti yine 56 dio :-( canim ben birer gün arayla 1 saat yûrüyüs yapiorum yürüyûşe gtmedgm günlerde gym direct diye bi fransizlarin yaptgi videolar var you tubede ordan yapiyorum.of sorma benimde hedef 48 ama dedgn gbi yol uzun :-(

Bende bi kaç gün egzersize başladım ama bıraktım yine bu aralar(bide sen ne zaman tartılıyorsun sabah mı akşam mı.?son olarak gün içinde nasıl besleniyorsun neler yiyorsun ben çok acıkıyorum yaa((

Bende bi kaç gün egzersize başladım ama bıraktım yine bu aralar(bide sen ne zaman tartılıyorsun sabah mı akşam mı.?son olarak gün içinde nasıl besleniyorsun neler yiyorsun ben çok acıkıyorum yaa((
kime sordun anlamadım ama ,yine de cevaplayayım.ben sabahları lavobaya gittikten sonra aç karnına üstümde ne var ne yok çıkarıp(tokama kadar)öyle tartılıyorumbende egzersizi bıraktım ama sınavıma az kaldı o yüzden yoksa şu an yarışmadayım spor yapmam lazım ama yapamıyorum.ben de 15-20 dk.zumba yapmaya karar verdim,internetten baktım zumba,yürüyüşün 4 katı kalori yaktırıyor,sınavdan sonra da spora başlarım inşallah.beslenmeme gelince kalori hesabı yapıyorum bazal metebolizmamı geçmemeye çalışıyorum,diyet arkadaşım.com'a üye ldum ordan yediklerimi hesaplıyorum, bu site çok iyi oldu masum diye yediklerim de bile ne kadar kalori varmış,bir de sana sütlü kahve demiştim ya,meğerse neskafenin kalorisi düşükmüş,sütlü kahve yüksek ama sonuçta süt içmiş oluyosun ben de bunu öğrendikten sonra 1çay bardağı süt 1çay bardağı su koyuyorum şeker hiç atmıyorum. ben şu an 21 günlük yarışmadayım senin yazını gördüm,yarışma 1 hafta sonra bitiyor.yeni yarışma başlayacak katılacaksan çarşamba günü bir uğrar bakarsın.

Gunaydin canım ya aslında iki öğün yiyorum sabahları 2 dilim ekmek az bise peynir zeytin 1 yumurtaveya kepek ekmek tost akşamdan bir dilim kepek ekmek ve menüde ne yemek varsa 6 7 yemek kaşığı gunduzlergündüzleri sütlü Türk Kahvesi ve Nescafe içiyorum.bugun yürüyüşe gitmedim evde spor yapıcam

Olur canım bakarım çarşamba günü tşk ederim:) şu siteye de bakayım ben bi.))

Canım yaa neskafeyi şekersiz içiyorsun herhalde ben şekerden vazgeçemiyorum bu yüzden kahvede içmiyorum ama okulda çok enerji kaybettiğim için kötü oluyorum sonrabi de hergün tartılıp moralimi bozuyorum(

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…