Dizi teklifi ? :)

4 aylıkken nasıl üstün zekalı olduğunu düşündüler acaba?yani nasıldı kızınızın gelişimi paylaşırsanız sevinirim.benim bi arkadaşımın kızı üstün zekalı belirtileri erken konuşma erken yürüme resimleri çok erken eşleştirmeye başlama vs.okula başladığı sene öğretmeninin yönlendirmesiyle rama başvurmuşlar

kusura bakmayın da tamamen şu an furya olan benim çocuğum ünlü olsun hobisi.. instagramda falan sayıları günden güne artan "ünlü çocuk annesi olma" hevesi falan falan.. tabi gelen para, sponsorlar da bonus.. sakın bunlar için değil kızım istiyor demeyin, kızınız Beylerbeyi Sarayını istese "çocuk istemiş kırmayalım" mı diyeceksiniz?

tanınmış bir kız var şimdilerde, o kıza üzüldüğüm kadar hiçbir şeye üzülmüyorum.. resmen çocuk kamera önünde yaşıyor, çocukluğunu yaşayamıyor.. merakla takip ediyorum on yıl sonra nerede nasıl olacak..

Heves etti dimi.

Aynen 378 euro yatırcam hesaplarına,özel uçağı yollıcaklar,ben değil kaynım önayak olmuş,kvde de günden tanıdığı Putini araya sokunca işi bağlamışlar,kesin çok ünlü olcaz,hoş ben ünlü olsam da Bimden çıkmam,cuma en sevdiğim gün

Yazıyorum özelden. Konuyu sabote etmiyim.

4 yasindaki kiziniz mi hevesleniyor ya benim kiz saf ya da ben 1 yasima daha girdim. Heveslenmesi icin ne yapiyorsunuz merak ettim. Ya da cocuk soyle mi diyor ' anne ben de oynayayim ?"
Geçenlerde de 7 yaşında ki çocuk alınan tabletin üst modelini bulup neden onu almadıklarını sormuştu.

Biz mal gibi büyüdük kabul ama 6,5 yaşındaki kızım jenerasyona gayet ayak uyduruyor ve bunlar bana çok garip geliyor.

Son düzenleme:
Benim kızım da fashion tvde model olmaya karar verdi beş yaşında,yav he he
Bizimkisi 4 yaşındayken önce veteriner olmak istediğini söyledi,birkaç ay sonra "oryantal dans sanatçısı " olacağını söyledi.Allahtan Ajan olmaya karar verdi de geceleri rahat uyumaya basladim

Benim amacim para kazanmak degil gercekten. Sadece kizim hevesleniyor , iyi bir yerde olmasini neden istemez anne.ne kadar severek izledigimiz cocuklar var.
Daha dört yaşına bile gelmemiş bir çocuk nasıl hevesleniyor anlamadım. Mesela bu yaşta makyaj yapmaya da heveslerse ya da sigara içmeye aynı şekilde on ayak olacak mısınız. Gösteri dünyası çocuklar için ne kadar zararlı farkında mısınız. Pedofilleri, çalışma saatlerinin yipraticiligini, o yaştaki çocuğun rolle gerçek arasındaki farkı kavrayamayacagini hesabına kattınız mi mesela. Çocuk oyuncu olarak başlayan pek çok kişinin bu nedenlerle ya da ünlü olmanın ağırlığı altında alkol ve uyuşturucu belasına bulaştığını biliyor muydunuz. Bilincli anne babalar cocuklarinin fotografini facebook ya da instagrama bile koymazken siz cok İlgincsiniz.

O yağmur gibi telefon gelmesi çocuğunuzu çok begendiklerinden değil,tamamen para koparmak için...Düşünün ki her başvuru yapanı arıyorlar,sözde masraflar için paraları toplayıp , sonrasında "çocuğunuz seçilmedi " oluyor... Hiç bir şikayet hakkınız yok,sonuçta bu ihtimali bilerek başvuru yapıyorsunuz.

Çocuğunuzun geleceği ve gelişimi için mutlaka bi pedagogla görüşüp ondan sonra karar verin lütfen.nihayetinde kendi kararlarını kendi iradesiyle verebilecek yaşta değil ve gösteri dünyası çocukların gelişimi için çok zararlı

Olabilir ama ben bu tur ajanslarin guvenilir olduguna inanmiyorum. %100 eminseniz neden olmasin.

Gunumuz cocuklari tablet karsisinda buyuyor da sette buyuyunce mi sorun oluyor.
Başka şehirde sette çocukluğunun geçmesiyle tablet karşısında evinde olması aynı şey mi sizce?

İkisi de beynini psikolojisini etkiler,
Ama birinde ekstra beğenilmezse diye düşünüp bunalıma-hayal kırıklığına,
çok beğenildi diye düşünüp ego-bencilliğe ve beden yorgunluğuna sebep olur.

Gayet kızınızın hevesinden dolayı değil, basbayağı popüleriteye uyma ve güzel paralardan dolayı istiyorsunuz. 4 yaşındaki çocuk her şeye heveslenebilir. Her istediğini yapıyor ve alıyor musunuz?
Ha kararlıysanız para vermeyin. Ben alınmıyor diye biliyorum

Son düzenleme:
Çocukların, çocukluğunu yaşamak varken, ebeveynleri tarafından sömürülmesine karşıyım.
O yüzden minik çocukların oynadığı- sunduğu hiçbir şeyi izlemiyorum. Bence hata yapıyorsunuz. Yetişkin hayallerinize çocuğunuzu alet etmeyin.

Bence cocuklara yazik ya, sizin cocugunuz siz bilirsiniz tabi. Ama bence 4 yasindaki cocugun setlerde fotografcilikta ne isi var ya.
Instagramdada mesela goruyorum, zirt pirt cocugun fotolari, degisik kiyafetlerle, yemek yerken, poz verirken nedir bu yaa. Ne gunlere kaldik, 4 yasindaki cocuk bu, gotur parka disari evde kitap okut oyun oyna beraber kek yapin ne bilim ben. Bi moda olmus zirt hersey sociaal mediada

Cocugunuzun gelecegi soz konusu.
Yasayacgi psikolojik problemler?
Ve siz hala onun uzerinden para&un kazanma cabasinda misiniz?
Bilemedim.
Ben kesinlikle karsiyim.

- Pudra Pembe - sen aldirma soylenenlere. Herkes bilincli anne modunda ama bilincli Anne olan cok az. Kimin nasil anne sanaldan da gorebiliyoruz. Saldirganlik ve begeni bagimliligi da bu ozelliklerden iki tanesi.

Yorumlara cevap vermiyorum ne cocuk uzerinden para kazanmak istedigim, ne benim hayallerim kaldi. Söylenio duruldu. Herkes bu kadar bilinclide cocuklarin eline tableti verip 'otur tabletle oyna 'demeyi biliyorlar. Sanki benim cocugum türkiyenin popstari oldu :)
Tabiki bende zihinsel ve bedensel gelisimi göz önune alarak karar vercegim. Setlerde pedogog ve uzaman bulanabiliyormus. Ben bu isi yapsin demiyorum ki. Belki güzel bir ani olur büyünce :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…