- 20 Ekim 2015
- 4.200
- 5.405
- 108
- Konu Sahibi - Pudra Pembe -
-
4 aylıkken nasıl üstün zekalı olduğunu düşündüler acaba?yani nasıldı kızınızın gelişimi paylaşırsanız sevinirim.benim bi arkadaşımın kızı üstün zekalı belirtileri erken konuşma erken yürüme resimleri çok erken eşleştirmeye başlama vs.okula başladığı sene öğretmeninin yönlendirmesiyle rama başvurmuşlarBu işler o kadar kolay olsaydı emin olun bir çok kişinin çocuğu rahatlıkla oynatılırdı.
Yeni nesil gerçekten güzel. Sokakta çok tatlı,çok güzel çocuklar görüyorum.
O çocuklar bambaşka kanallar aracılığıyla giriyordur sektöre.
Ayrıca daha 4 aylıkken 2 beyin cerrahımızın(biri doçent,diğeri prof)üstün zekalı olduğunu düşündüğü 4.5 yaşındaki kızım şuan yanımda ve kâğıt kesiyor.
Sizinki nasıl oyuncu olmaya heves etmiş,bunu akıl edebilmiş anlayamadım.
Benim kızım da fashion tvde model olmaya karar verdi beş yaşında,yav he he
Heves etti dimi.
Yazıyorum özelden. Konuyu sabote etmiyim.4 aylıkken nasıl üstün zekalı olduğunu düşündüler acaba?yani nasıldı kızınızın gelişimi paylaşırsanız sevinirim.benim bi arkadaşımın kızı üstün zekalı belirtileri erken konuşma erken yürüme resimleri çok erken eşleştirmeye başlama vs.okula başladığı sene öğretmeninin yönlendirmesiyle rama başvurmuşlar
Geçenlerde de 7 yaşında ki çocuk alınan tabletin üst modelini bulup neden onu almadıklarını sormuştu.4 yasindaki kiziniz mi hevesleniyorya benim kiz saf ya da ben 1 yasima daha girdim. Heveslenmesi icin ne yapiyorsunuz merak ettim. Ya da cocuk soyle mi diyor ' anne ben de oynayayim ?"
Bizimkisi 4 yaşındayken önce veteriner olmak istediğini söyledi,birkaç ay sonra "oryantal dans sanatçısı " olacağını söyledi.Allahtan Ajan olmaya karar verdi de geceleri rahat uyumaya basladimBenim kızım da fashion tvde model olmaya karar verdi beş yaşında,yav he he
4 yaşındaki çocuğun her hevesi yerine getirilmez.Benim amacim para kazanmak degil gercekten. Sadece kizim hevesleniyor , iyi bir yerde olmasini neden istemez anne.ne kadar severek izledigimiz cocuklar var.
Daha dört yaşına bile gelmemiş bir çocuk nasıl hevesleniyor anlamadım. Mesela bu yaşta makyaj yapmaya da heveslerse ya da sigara içmeye aynı şekilde on ayak olacak mısınız. Gösteri dünyası çocuklar için ne kadar zararlı farkında mısınız. Pedofilleri, çalışma saatlerinin yipraticiligini, o yaştaki çocuğun rolle gerçek arasındaki farkı kavrayamayacagini hesabına kattınız mi mesela. Çocuk oyuncu olarak başlayan pek çok kişinin bu nedenlerle ya da ünlü olmanın ağırlığı altında alkol ve uyuşturucu belasına bulaştığını biliyor muydunuz. Bilincli anne babalar cocuklarinin fotografini facebook ya da instagrama bile koymazken siz cok İlgincsiniz.Benim amacim para kazanmak degil gercekten. Sadece kizim hevesleniyor , iyi bir yerde olmasini neden istemez anne.ne kadar severek izledigimiz cocuklar var.
Başka şehirde sette çocukluğunun geçmesiyle tablet karşısında evinde olması aynı şey mi sizce?Olabilir ama ben bu tur ajanslarin guvenilir olduguna inanmiyorum. %100 eminseniz neden olmasin.
Gunumuz cocuklari tablet karsisinda buyuyor da sette buyuyunce mi sorun oluyor.
Tmm teşekkürlerYazıyorum özelden. Konuyu sabote etmiyim.
- Pudra Pembe - sen aldirma soylenenlere. Herkes bilincli anne modunda ama bilincli Anne olan cok az. Kimin nasil anne sanaldan da gorebiliyoruz. Saldirganlik ve begeni bagimliligi da bu ozelliklerden iki tanesi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?