dizilerdeki saçmalıklar?????

DatluCadu

5 dakkaya hazırım
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
12 Temmuz 2006
22.576
769
413
45
dizilerde size saçma gelen şeyler neler .
bana gelenleri söylüyom. hastane , yada hastalık durumlarında bi bakıyon herkez grantuvalt. kadınların saç baş yapılı makyaj , takı o biçim. gerçek hayatta hiç öyle olmaz halbuki.
sonra sabah kalkarlar yine aynı şekil. takısına kadar takmış. makyajını yapmış. ula ben bi kalkarım. akşama kadar pijama üstümden çıkmaz.
kapı dinleme olayları. ses nasılda o kadar net gelir. nasılda tam can yakan noktayı duyarlar. çok şükür bu güne kadar böyle bi huyum olmadı ama sırf bunun için bi kere deneme kalkıştım. ula ha birini anlasam ya
aslında daha çok şey var ama şuan aklıma gelen bunlar

iki kişi birbirni çok sever ama ne hikmetse başka başka insanlarla evlenirler. sonra yeniden kavuşmak isterler ama evlendikleri kişiler buna engeldir. bi müddet sonra ecel gelip ortdaki engeli hoop diye kaldırıverir. ne günahı varsa garibimin. örn. hanımın çiftliği,

Benimde anlayamadığım nedense hep zengin varlıklı yakışıklı erkekler holding sahipleri hep gariban iyi niyetli saf kızları sever onlara vurulurlar ve ne hikmetse onlarla gezmek için adamlra holdinglerini işlerini evlerini kariyerlerini unuturlar varsa yoksa sevdikleri kız olur.saçma yani koca iş sahibi adamlar birini sever ve onların peşlerinden koştukça herşeylerini unutuverirler.bana göre saçmalık bu

Bende dizideki bütün erkeklerin başroldeki kıza,ya da kızların başroldeki erkeğe aşık olmasına anlam veremiyorum

Son düzenleme:

ellerine geçincede hemen sıkılrlar
ben en çok kıyıdan köşeden birlikte olup da ilk denemede hemen hamile kalanlar güldürüyor

:) demi

ne dil çıkarıyorsun ula
onlara gelince hemen oluyor ama bize gelince inat ediyor
gayrı meşru olsaydı hemen olurdu valla töbe est..çarpılıciiiim şimdi hee taş kesilicim şuracıkta

aman , çoğu gayri meşru zaten onlardakilerin.
sen sıkma tatlı canını meşru olsun bizim olsun. ne yapacan onları

şu dönem ensest ilişkiler çok ravaşta . enişetsini seven baldızlar, yengesinie aşık kayınlar,

öyle bi geçer zamna daki osman. baba hapse girdi çıktı. üstüne kardeş doğdu. ana acayip bideğişim geçirdi ama bizim güccük osman hala yerinde sayıyo. cücemi yoksa. izleyenler bana anlatsın ne olur. yıllar osmanıma heçmi değmedi.

Dizede yakışıklı erkek yok çirkin erkekleri özelliklemi arıyorlar maşallah kızlar hepsi hemem ,hemen güzel

ay evet yaa...bizim işyerinde arkadaşlardan biri kulak misafiri olmuş ..bir kadınlar bir adam ne konuşuyorlarmış biliyormusun ,hayvanlarda ensest ilişki nasıl oluyor acaba ?
yuh dedim pes dedim ,bakarmısın insanların merakına ,insanlar bitti sıra hayvanlara geldi ,işyerinde konuşuluyor bu karı koca arasında değil ,işyerindeki arkadaşlar arasında

dizilerdeki zengin babaların hep gayrimeşru eski sevgilileri ya da o sevgililerden olan çocukları çıkıp gelir. hem de en mutlu günlerinde.

ben de en çok dizilerde şuna uyuz oluyorum.. Bişi oluyo oyunnculardan biri hakszlığa uğruyolar hakkını savunamıo ... bazı yerlerde gerçkleeri söylemelrei gerekrken dizi uzasn die susuyolar çok sinr oluyorm.. ustukları için herkes sırtını dönüo ama o sesini çıkarmıo.. sırf dizi uzasn die.... bi de zengn çocuk fakir kız hikayleri oluyo adam çok zengn holdg sahibi oluyo kızda balat güzeli çocuk kız için ailesni terkedio.......... çok saçma bu devrde hiç bi erkk ya da hiçbi kadn öyle lüks hayatı bırakp ewlenmz

ben de en çok dizilerde şuna uyuz oluyorum.. Bişi oluyo oyunnculardan biri hakszlığa uğruyolar hakkını savunamıo ... bazı yerlerde gerçkleeri söylemelrei gerekrken dizi uzasn die susuyolar çok sinr oluyorm.. ustukları için herkes sırtını dönüo ama o sesini çıkarmıo.. sırf dizi uzasn die.... bi de zengn çocuk fakir kız hikayleri oluyo adam çok zengn holdg sahibi oluyo kızda balat güzeli çocuk kız için ailesni terkedio.......... çok saçma bu devrde hiç bi erkk ya da hiçbi kadn öyle lüks hayatı bırakp ewlenmz

Genelde erkekler çirkin olur ama kızların hepsi güzel ,erkeklerin çoğu kara bıyıklı, kara saçlı ve çirkin olmak znrunda mı? Birde aşk filmiyse kesinlikle izlemem , miğdemi bulandırdığından bulsunlar tatlı kıvaçtuğ gibide bende izleyeyim eşim bile artistlerden yakışıklı yahu!

evlilerin çocuğu olmaz..ya boşancakken olur yada baya geciktirir

ama evli değillerse o çocuk hemen döllenir

eğer kadının o çocuğu doğurmaması gerekiyosa %99 o çocuk doğar

doğurması gereken doğuramaz

başroldeki kadın erkek katıksız saf olurlar

ama şu yusufa çok takıldım..havva ölmemişti hayattaydı gayet güzel kıstırdı kızı evlendi aşna fişne yaptı sonra havva öldü dirildi aaa dur ben ona aşıktım abi bi sn ya naptım dedi karısını boşuyo havvayı seviyorum diye..len niye evlendin o zaman katıksız ?!

burdan bütün katıksızlara sesleniyorum düzelin ya..şu senaristler güzel şeyler yazsınlar

mesela fragmanlarda geçen önemli heyecanlı bir sahne ya rüyadır ya da birinin hayalidir.örn;pargalı'nın kendini ölü olarak görmesi rüyaydı.bide illa ki hastane sahnesi,haberi alırlar ailesi sevgilisi falan perişan şekilde hastaneye koştururlar,ama doktor gerekli açıklamayı yapmaz,herkes perişan yine,sonra hasta iyileşir yaşar yani,sonra bişey olur tekrar hastaneye yatar sevgiliyle küsse bu barışma olayıdır aynı zamanda,bu böyle kısır döngü içindedir,hastane-perişanlık-üzüntü-sevindirici haber-mutluluk,sonra yine hastane...öfff

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…