diziler de şunları hiç anlamıyorum anlam da veremiyorum
yahu kardeş o saçlar hiç mi bozulmaz sabah bir kalkıyorlar yapılı saçlar
ben bir kalkıyorum bir birinde saçlar
makyajla yatmaları hele
valiz hazırlarken atlet don koymamalarına hep şaşkınlıklar içinde kalmışımdır
cok güzel bir konu olmus
yıllardır aynı hikayeleri ısıtıp ısıtıp izlettiriyorlar
yaratıcı senaryolar bekliyoruz artık
bende eve düşen yıldırım dizisine taktım
herkes kıza aşık hiç kadın görmememiş gibi
Bende mutfakta yemek hazırlarken deniz yıldızı açık oluyor genelde,o Aykut denen kötü adamın sürekli 4 ayak üstüne düşmesi,hastanede kanları değiştirmesi ve kimsenin görmemesi,kendi kanını şırıngaya çekip karısınınkiyle değiştirmesi,O hastane ahır mı aferdesin!!
yani reyting yapacağım diye saçmalığın daniskasını gözümüzün önüne getirmeleri çok sinir bozucu...
deniz yıldızı aşmış artık,5-6 senedir oynuyormus bildiğim kadarıyla
denizle merti diziden cıkarmıslardı ya,yoğun calısma kosulları yüzünden mert sette bayılmıs falan yeter artık demiş
bence cok iyi olmus ayrılmaları o dizi ile tanındılar ama dizi bitmek bilmiyor arkadas
Zaten Mert ve Deniz'in gitmeleri çok çok iyi oldu.O dizideki tek olumlu gelişme o gerçekten.O deniz neydi öyle mıy mıy mıy..Ama gerçekten uzattıkça uzattılar,saçmaladıkça saçmaladılar..
Yani kötü birinin açığı yakalansın ki daha heyecanlı olsun,izlenir hale gelsin,baydılar artık...
Aaa bir de "Beni Affet"saçmalığı var,o konu da ne düşünüyorsunuz?
Bende mutfakta yemek hazırlarken deniz yıldızı açık oluyor genelde,o Aykut denen kötü adamın sürekli 4 ayak üstüne düşmesi,hastanede kanları değiştirmesi ve kimsenin görmemesi,kendi kanını şırıngaya çekip karısınınkiyle değiştirmesi,O hastane ahır mı aferdesin!!
yani reyting yapacağım diye saçmalığın daniskasını gözümüzün önüne getirmeleri çok sinir bozucu...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?