dizilerdeki saçmalıklar?????

diziler de şunları hiç anlamıyorum anlam da veremiyorum
yahu kardeş o saçlar hiç mi bozulmaz sabah bir kalkıyorlar yapılı saçlar
ben bir kalkıyorum bir birinde saçlar
makyajla yatmaları hele
valiz hazırlarken atlet don koymamalarına hep şaşkınlıklar içinde kalmışımdır

aman çokda meraklıyık donlarını görmeye

Karakterler en az 1er kez hastanelik olur ve yine 1er kez hapse düşer. Ör: Cemile, Ali Kaptan, ALi kaptanın annesi, mete, metenin yavuklusu, ahmet. Hastanelik olanları saymıyorum bile zaten dizinin yarısı hastanelerde geçiyo.

Tüm kötülüklerin bazen tek bir kişinin başına gelmesi. Kanser olur, tecavüze uğrar, yaralanır, kaçırılır, arkasından paso kuyusu kazılır, herkes ona aşıktır, her piskopat onu bulur vs. Uzar gider...

Bir kız hamile kalır ama sonra o çocuğu düşürür halen hamile numarası yapar ay bu senaryoya sıktı senaristler ,senaryolarınız çok basit o kazandığınız parayı helal etmiyorum size

Kadın kocasını azıcık ihmal etmeye görsün hemen yeni bir hatun çıkıp adamın kafasını karıştırmaya kalkar.

cok güzel bir konu olmus
yıllardır aynı hikayeleri ısıtıp ısıtıp izlettiriyorlar
yaratıcı senaryolar bekliyoruz artık

bende eve düşen yıldırım dizisine taktım
herkes kıza aşık hiç kadın görmememiş gibi

harbiden yaaa kız da kız olsa diycem ama Allah için fiziği güzel böyle böyle ailelerde namus kalmıyor arkadaslar yaa aşk-ı memnuda behlül bihterle yani yengesiyle ask yasadı millette de bi saldırganlık yengeye karsı şimdide buyur burdan yak artık kuzenlere de mi güvenemiycez.bi de adama bak ya evli barklı küçücük kıza aşık oluyor haspaamm.önceki bölümdemiydi neydi kızı banyodan cıkmıs görünce de gidiyor karısına saldırıyor pislik heriff kızda azıp kadına ...... ne olacak bu dizilerin hali yaaa

evet kızı gördü gitti karısına saldırdı ben o bölümü izledim sadece
haftasonu tekrarı var diye izlemem yoksa işim olmaz

ben iffete takıyorum yaaa. cemille yakalanıcak ya telde bişey söylemez hep cemil konuşmamız lazım gelir cemil eee ali ihsan sna çok kötü şeyler yapıcak. eee bunu telde söyleyemiyomusun. bide adam psikopata bağladı.
feriha ayrı zaten yerden bitme kız cillop gibi çocuğu kaptı hemde o biçim para var. bari yanına yakışanı koyun arkadaşta adamın ağıt yaktığına değsin.
hee lale devri var o zaten ibretlik. kadın hamile kocsından saklıyo. adam holding sahibi işi gücü bırakıp kadının kapısında yatıyo hatalarını affediyo. hee kadın bu arada boşanırken o kadar gururlu ki 5 kuruş nafaka almıyo. o kadar gururlu adam kapısında yatıp hala adamı kabul etmiyo.
şahsi fikrimdir. çınar benim kocam olsa ilk kapımda yattığında onu affederdim. hem yakışıklı hem zengin hemde deli gibiaşık bu arada bide hamileyim. insan daha ne ister beee

bende yemek yerken falan yada can sıkıntısı işte sürekli takipte değilim ama . duruuunn bi de şimdi ha babam uzay var yaaaaaa Allahımmmm o kadar sacma bir dizi daha olamaz yaaa.ne konusu var ne amacı var ne sürüklüyor izleyiciyi ne mantıklı bir şeyi var.bir de sürekli lanlı lunlu konusmalar sacma sapan hareketlerr ıyyyy ayar oldum vala o diziye de

hababam uzayın adını değiştirdiler iyi olmus hababama saygısızlık olurdu
türkün uzayla imtihanı yaptılar adını,saçmalık ötesi onlara harcanan paralara yazık
bomboş bir dizi onu izleyeceğime tv yi kapatırım daha iyi,
ferihayı zaten bıraktım annesi diziden cıkınca iyice sacmaladı

yalan dünya favorim ama onda da ufak ayrıntılar gözüme çarpıyor
biz soğuktan donuyoruz şubat ayında mini etek ve gömlekle sokakta geziyorlar mesela

Bende mutfakta yemek hazırlarken deniz yıldızı açık oluyor genelde,o Aykut denen kötü adamın sürekli 4 ayak üstüne düşmesi,hastanede kanları değiştirmesi ve kimsenin görmemesi,kendi kanını şırıngaya çekip karısınınkiyle değiştirmesi,O hastane ahır mı aferdesin!!
yani reyting yapacağım diye saçmalığın daniskasını gözümüzün önüne getirmeleri çok sinir bozucu...

deniz yıldızı aşmış artık,5-6 senedir oynuyormus bildiğim kadarıyla
denizle merti diziden cıkarmıslardı ya,yoğun calısma kosulları yüzünden mert sette bayılmıs falan yeter artık demiş
bence cok iyi olmus ayrılmaları o dizi ile tanındılar ama dizi bitmek bilmiyor arkadas

Zaten Mert ve Deniz'in gitmeleri çok çok iyi oldu.O dizideki tek olumlu gelişme o gerçekten.O deniz neydi öyle mıy mıy mıy..Ama gerçekten uzattıkça uzattılar,saçmaladıkça saçmaladılar..

Yani kötü birinin açığı yakalansın ki daha heyecanlı olsun,izlenir hale gelsin,baydılar artık...

Aaa bir de "Beni Affet"saçmalığı var,o konu da ne düşünüyorsunuz?

yalan değil Beni Affet'i ilk başladığında izliyodum, hem o saatlerde izleyecek pek başka birşey de yok diye.. ama ne uzadı ne saçmaladı arkadaş

bu arada dün o muhteşem yüzyılda bütün olaylar efsunun rüyası çıktı ya, yemin ediyorum küfür ettim tv'un karşısında siz adamı nası salak yerine koyuyosunuz diye.. en nefret ettiğim şey ya! bir saat izliyosun heyecan yapıyosun olaylara birden rüya çıkıyo.. hadi ordan..

Son düzenleme:

beni affeti hiç izlemedim,foxun bütün dizileri hemen hemen aynı
dinle sevgiliyi izlediyseniz bilirsiniz sezonun ortasında sezon finalı yaptı
bu hafta baslamıs bir kaç sene ilerletmişler olaylar iyice sarpasarmış

çakıl taşları diye bir dizisi vardı o fena değildi ama onu da erkenden bitirdiler
kadrosu sağlam bir yapımdı

bence bol entrikaları dizileri uzatıyorlar reyting alıyor demek ki

valla kızlar fikrimi söylemeden geçemeyeceğim..yer gök aşk tan başlıyayım...one o saçmalık öyle öldü dediler koca kızı , kandırdılar milleti sonra ortaya çıktı meğer felç değilmiş dr yanılmış snra o yılmaz beyin gayrı meşru çocuğu eliyle koymuş gbi bulundu hemen oda havvaya aşık oldu sonra badenin evdeki amca çocuğuyla çocuk yapması hemde millet onu hamile sanıyo o değil ama hamile gibi davranıp hamile kalmaya çalışıyo sanki hemen hamile kalınıyo da daha yazsam sabah olur sonra gelelim lale devrine ayyyy o toprak beni hasta etti 2012 de nerde bkadar saf insan kaldımı bide o çınarın 3 ayrı kadından helebide ikisi kardeş olmasına rağmen çocuk yapması falan bide yaaa şu unut beni bitsin artık lütfen bide şu emir açsın gözleinide ferihayla nokta ile virgül gibi durduğunu ferihadan çok daha güzel ve kültürlülerini dakkasında bulabileceğini farketsin daha yazsam sabah olur...

Bende bir yorum yapayım eşime diyorum ki bu da izlenir mi?! Elalemin derdi beni mi gerdi! Kızımımda diynr ki derdim var bölümdeki yani kk takip ediyorsun şikayet etmiyorsun diyor bende cevap olarak gerçek hayatta olanlara tahamülüm var ama senaryolar ,inandırıcı değil erkek aktörler kel ve çirkin ne diye bu saçmalıkları izleyeyim diyorum bak babana daha yakışık deyip bu iğrenç dizilere protesto ediyorum evde izletmiyorum,dalga geçtiğim vakit bakanda olmuyor zaten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…