Bu başroldeki oyuncular ister zengin ister fakir olsun ne otobüse nede dolmuşa binerler hemen yanlarında taxsi
Genelde erkekler çirkin olur ama kızların hepsi güzel ,erkeklerin çoğu kara bıyıklı, kara saçlı ve çirkin olmak znrunda mı? Birde aşk filmiyse kesinlikle izlemem , miğdemi bulandırdığından bulsunlar tatlı kıvaçtuğ gibide bende izleyeyim eşim bile artistlerden yakışıklı yahu!
gizli kapaklı her işte mutlaka kapının arkasından biri dinler
polatım yavrum benim 9 değil 19 canlı çıktı. azrail usandı polata mesai yapmaktanÖlen kişinin sonradan tekrar ortaya çıkması da moda oldu.Kavak yellerinde efe tekrar ortaya çıktı,öyle bir geçer zaman ki de nihalin öldüğü sanılıyodu o da yaşıyomuş.Yer gök aşkta da havva...tabi onun ki başkaydı ama...
bi feriha binemiyo ezikkkkBu başroldeki oyuncular ister zengin ister fakir olsun ne otobüse nede dolmuşa binerler hemen yanlarında taxsi
gizli kapaklı her işte mutlaka kapının arkasından biri dinler
ben bi kere deneyim dedim heç bişey anlamdım. biri gelecek arkamdan görecek diyede ödüm koptuNasil bir kapiysa bu, icerdeki butun ses net bir sekilde disardakine duyulur :))
bide kahırlanır bişeye katlanmdı sanır. nefret eder.başroldeki sevdiği adam veya kadın uğruna türlü fedakarlıklar yapar ama sevdiğinin asla bundan haberi olmaz.hatta sevdiği uğruna hiç sevmediği biriyle evlenir.birde bir problem olduğunda gidip konuşmak yerine arkasından gizli kapaklı sorunu çözmeye çalışır.sonra ben sana söyliyciktimmm amaa....
bide hamile olduklarını öğrenir öğrenmez hemen karından bakarlar, çocuğunuz çok sağlıklı derler sanki hemen görünüyo bebişlre, biz keseydi alt ultrasondu boşuna uğraşıyoruz zaten
hamile olduklarını öğrendiklerinde çok geç olduğunu anlarlar ve bebeği aldıramazlar anlamıyorum o 4 ay boyunca adet olmadığını hiç mi anlamıyorsun(yorumu daha önce yazan var mı bilmiyorum :)
bence dizilerdeki en büyük saçmalık.ultra zengin insanların hayatlarını eve kapanıp yatak odasında ağlayarak geçirmeleri.arkadaş o kadar zenginsin git dünyayı gez,araba al değiştir,üni okumadıysan oku,en pahalı kurslara git,sosyal sorumluluk projeleriyle uğraş,habire tatil yap vs...yok illa tüm gün ağlayacaklar.hiç gerçekçi değil.ben o kadar zengin olsam sağlım da olduktan sonra dert mert takmaz hayatımı yaşarım.
aynısını dün iffeti izlerken düşündüm. ben birden öyle zengin ve yakışıklı ve bana aşık bi koca bulacamda daha onu bunu takacam. vınnnnn dünya turuna çıkarımçatır çatır aaıdım paralırını kemirirrim
evet canım aynen ben de iffeti izlerken düşünmüştüm.o bana bunu dedi ,şu beni ezdi derdinde kadın onca paranın içinde.ya kültürsüz müsün.bitir dışarıdan liseyi sonra patlat bir özel üniversite.ingiltere de de dil eğitimi,bir de gez dünyayı al senden kültürlüsü yok.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?