dizilerdeki saçmalıklar?????

Bu başroldeki oyuncular ister zengin ister fakir olsun ne otobüse nede dolmuşa binerler hemen yanlarında taxsi

Ölen kişinin sonradan tekrar ortaya çıkması da moda oldu.Kavak yellerinde efe tekrar ortaya çıktı,öyle bir geçer zaman ki de nihalin öldüğü sanılıyodu o da yaşıyomuş.Yer gök aşkta da havva...tabi onun ki başkaydı ama...

Bu başroldeki oyuncular ister zengin ister fakir olsun ne otobüse nede dolmuşa binerler hemen yanlarında taxsi

bunun acıklamasını bir ara yapmıslardı baya masraflı oluyormusss dolmus otobus olayı o nedenlee her defasnda taksi secıyorlarmıs hehehe

aynen:129::129:

başrol oyuncularının her sezon vurulup vurulup ölmemeleri her seferinde kefeni yırtıyorlar

başroldeki sevdiği adam veya kadın uğruna türlü fedakarlıklar yapar ama sevdiğinin asla bundan haberi olmaz.hatta sevdiği uğruna hiç sevmediği biriyle evlenir.birde bir problem olduğunda gidip konuşmak yerine arkasından gizli kapaklı sorunu çözmeye çalışır.sonra ben sana söyliyciktimmm amaa....

ben en çok doğurma sahnelerine gülüyorum.nedense hepsi normal doğuruyo.ve hani bir avazda deriz ya öyle.iki ıkın bir bağır tamam.

polatım yavrum benim 9 değil 19 canlı çıktı. azrail usandı polata mesai yapmaktan

bi feriha binemiyo ezikkkk

gizli kapaklı her işte mutlaka kapının arkasından biri dinler

Nasil bir kapiysa bu, icerdeki butun ses net bir sekilde disardakine duyulur :))
ben bi kere deneyim dedim heç bişey anlamdım. biri gelecek arkamdan görecek diyede ödüm koptu

bide kahırlanır bişeye katlanmdı sanır. nefret eder.
iş çevrirken dizi uzadıkça uzar. kel hasan bile duyar , o bila dahil olur olaya. vay anam vayyy

ayrıldıkları gün hamile kaldıklarını öğrenirler.
ve sanki başka mekan , başka insan yokmuş gibi aynı mekanda aynı insanlar etrafında döner olay. bknz iffet.

Son düzenleme:
bide hamile olduklarını öğrenir öğrenmez hemen karından bakarlar, çocuğunuz çok sağlıklı derler sanki hemen görünüyo bebişlre, biz keseydi alt ultrasondu boşuna uğraşıyoruz zaten

hamile olduklarını öğrendiklerinde çok geç olduğunu anlarlar ve bebeği aldıramazlar anlamıyorum o 4 ay boyunca adet olmadığını hiç mi anlamıyorsun (yorumu daha önce yazan var mı bilmiyorum :)

bide hamile olduklarını öğrenir öğrenmez hemen karından bakarlar, çocuğunuz çok sağlıklı derler sanki hemen görünüyo bebişlre, biz keseydi alt ultrasondu boşuna uğraşıyoruz zaten

hamile olduklarını öğrendiklerinde çok geç olduğunu anlarlar ve bebeği aldıramazlar anlamıyorum o 4 ay boyunca adet olmadığını hiç mi anlamıyorsun (yorumu daha önce yazan var mı bilmiyorum :)

şimdiki filmler gene biraz toparladı eski türk filmlerinde bebek bi doğurda 4 aylık çocuk

Son düzenleme:
bence dizilerdeki en büyük saçmalık.ultra zengin insanların hayatlarını eve kapanıp yatak odasında ağlayarak geçirmeleri.arkadaş o kadar zenginsin git dünyayı gez,araba al değiştir,üni okumadıysan oku,en pahalı kurslara git,sosyal sorumluluk projeleriyle uğraş,habire tatil yap vs...yok illa tüm gün ağlayacaklar.hiç gerçekçi değil.ben o kadar zengin olsam sağlım da olduktan sonra dert mert takmaz hayatımı yaşarım.

aynısını dün iffeti izlerken düşündüm. ben birden öyle zengin ve yakışıklı ve bana aşık bi koca bulacamda daha onu bunu takacam. vınnnnn dünya turuna çıkarım çatır çatır aaıdım paralırını kemirirrim

evet canım aynen ben de iffeti izlerken düşünmüştüm.o bana bunu dedi ,şu beni ezdi derdinde kadın onca paranın içinde.ya kültürsüz müsün.bitir dışarıdan liseyi sonra patlat bir özel üniversite.ingiltere de de dil eğitimi,bir de gez dünyayı al senden kültürlüsü yok.

bakış açısı sıfır canım bunlarda vizyon yok vizyon

Son düzenleme:
Bir kaç kız evli erkeğin peşinde sanki bekar kalmadı sıkıyor artık bu tip senaryolar

neden tüm diziler fakir bir evde başlayıp şaşalı bir köşkte biter
neden tüm dizilerde hanımlar ne iş ne güç görmeden habire gezerler
neden evlerinde işlerini yapacak sürekli bi yardımcıları bulunur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…