Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ev varken ev aldılar. Biz kiracının bulunduğu evde oturcaktık. Kiracıyada söylediler. Ama bir anda para yokken kredi çekip bu evi aldılar. Annesi kira parasından olmasın diye.
Okul meselesi de ben geçen seneden beri söylüyorum ona o okul bitecek diye. Geçtiğimiz yaz evlenecektik ama olmadı mali şartlardan dolayı o dediğiniz varya seneye evlenirsiniz para biriktirirsiniz işte o bu sene işte geçen sene dedik seneye olsun para biriktirelim okulda hafiflemiş olur diye.
11 sene oldu arkadaşlar ya hak verin biraz.Artık ne konuşcak konumuz kaldı ne cafelere harcıyacak paramız. Bizim bir buluşmamız 30-40 TL oluyor. İzmiri bitirdik gezecek yer kalmadı. Hep aynı şeyler.
Bilmiyorum kafayı yicem düşünmekten. :gitme:
Askerlikte ayrı bir dert. Ayrıca ailem onu çok seviyor hem ailesini hem kendisini.Beni de onun yanında mutlu görüyorlar. Birde aile olarak güvendikleri için içleri rahat..
okul bitirmemiş askerliğini yapmamış biri ile 11 yıl diye evlenilir mi laelaelaelaelae
mali durum zaten kötü imiş... okulunu bitirmemiş birine kim ne işi verecek elindeki işinden olursa... iş vermek için okul ve askerlik şartı arıyorlar sizinkinde bunların hiç biri yok...
bu durumda evliliğiniz evlilik olur mu sağlam kafayla bi düşünün isterseniz 11 yılı bir kenaara bırakıp...CADIARZU
para harcıyorsunuz kısıtlayın kendinizi... bir dışarı çıktığınızda çıkın bi parkta oturun maksat para harcamak mı beraber vakit geçirmek mi?kafamçokkarıştı
konuşacak konumuz kalmadı demişsiniz de evlendikten konuşacak konular artacak mı?sengözlerimebaksanab
bana göre mantıklı düşünmüyorsunuz...bu evliliğinizin sonu acı bitmez umarım :1ninca:
canım okul konusunda sakın taviz verme
bitirsin,ama ben ailesinede hak veriyorum
ev almışlar,ev almak kolaymı?
kimi aileler ev alıp,çocuğunu oturtmuyor
borca girmişler
ne için sizin için
düğün istiyorsan fazla pahalıya kaçmazsınız
eşyaların bir kısmını düğünden sonra alırsınız
ayrıca askerlik olayıda bir dert
ama evlenmeden önce gitsin de diyemiyorum
yaşadım çünki ben bu sorunları
askerliğin uzama imkanı yok 5,5 ay yapacak okul biterse..:sinifsinif:
Ben öyle lüks düğün istemiyorum zaten.
Öyle lükste gözüm yok. Ben ailemin tek kızıyım onlarda benim mürvetimi görmek isterler.
Bir düğünüm olsun eğlenelim o kadar.
Aslında askerliği bende pek takmıyorum. Benim en büyük sıkıntım
okulu bırakmasın. mafoldumben
hayatım neye üzüldüğünü ben anlayamadım
bak ailesi düğün yapamıyor diye ben yaparım demiş, siz de her evlenen gibi biraz masrafa girer zamanla çalışır ödersiniz
okul konusunu da kafana takma, bak gitmiş işte, bitirir okulunu gönlünü ferah tut
evlendikten sonra gider artık askere de daha fazla ertelemek istemiyorsanız...
bence senin bir derdin yok :1hug:
burda okuyamadı mı nişanlın. hem şirketi varsa nasıl parası olmuyo. bana biraz tuhaf geldi. arkadaşım bulmuşsun da bunuyosun hazır ev vermişler ne güzel kira derdin yok bekliyiver olmadı. hem nişanlın okulu bitirsin hem para biriktirir