Dncesiz mi desem, yzsz m desem?

en son eşime meşaj atmıstı işte biz mersindeyken yazıklar olsun sana çok ayıp ettin fln die ay ne güldük ya anneme anlattım böyle oldu diye inanamıo eminemi bunu yapan diyo yani kız öyle bir kız deildi yani gercek yüzünü göstermemiş bize aman yaramaz işe ya haber yok yani merak ediom ama nerde kaldılar acaba kaydirigubbakcemile3

kızım böleleri düşman başına, hemen uzaklaştır hale bak ya ne kadar samimi olabilrsinki başkasına ait bi koca ile,ve evine nasıl gelip te yerleşebilirsin densiz ya

canım anlamadın galiba eşime asılması fln yok biz evde yokken 3 gun sözlüsüyle gelip bzide kalmak istedi bizde biz varken gelin dedik hakareti yedik olay bu yani eşime mesaj atmasını diyorsan bu kız eşimin arkadasıydı ve en son agzının payını aldı bidaha sesi cıkmadı

CANIM vallahi şaşırdım okuyunca ne diyim
BANA BİRAZ saçma geldi neden çok samimi olsa bile evini onlara açasın ki

birazmı sacma geldi kız konu tamamen sacma yani öyle bişiyi düşünmesi bana söylemesi eşime söylemesi ve olmaz dedik bize hakaret etti neler söyledi duysan kız şaka gibi resmen

Geçmiş bi konu ama yazamadan geçemiycem...
bizimde vardı aynı bu çift gibi arkadaşlarımız...
daha evli değillerdi sürekli amaçları bizim evi kullanmaktı ...
İlk başlarda seviyoduk da bunları ama sürekli birlikte olabilmek için bizim evi mesken tutmaları ve bizi sırf bu yüzden arayıp sormaları yetmişti artıkk...
Eşim ben godoşmuyumm yeter bee dedi artık...
Baya karıştı konular tartıştık aynı bide hakaret işittik...Bide üste çıkmaya çalıştılar ...
Sesleri solukları kesildi sonra ...İnsanlar öyle çıkarcıcı kim nedir bilemiyosun .En iyisi tepkini koyup daha fazla yüz vermeden ilişkiyi kesmek gerçekten...

birazmı sacma geldi kız konu tamamen sacma yani öyle bişiyi düşünmesi bana söylemesi eşime söylemesi ve olmaz dedik bize hakaret etti neler söyledi duysan kız şaka gibi resmen

Fazlasıyla saçma ama
Dedim şimdi uzatmayım gereksiz insalar sonuçta yerimseniben

Canım aslında çok şey söylerdim de kafa şişirmeden sadece şunu altını çizerek söylüyorum: Bu kişiyle arkadaşlığını sonlandır.Hiç ama hiç iyi kokular almıyorum!...

aynı seyleri yasamısız canım ben 1 ay gecelere kadar yalnız kaldım eşim çalışıodu sadece 1 defa geldi hergun carsıda dısarda sadece 1 defa geldi ondada annesiyle msnde konustu bizim pc den evdeki annesiyle konusuo dusun neyse dedim ama bu son yaptıkları yetti dunde annesi aradı oğlum napıosun fln die sonra kardeşi aldı tlfnu eşime işte neden ablamla küstünüz neden böyle oldu barısın uzatmayın olur böyle seyler diyo nişanı varmıs gelin dilekle dio eşimde gelmeyiz biz bosuna cagırma dedi belli kendi aratmıs ya bide 3 aylık evliyiz düşün sevgilisi yeni evliler diye gelmio neymiş biz yokken gelirmiş kalırmıs oldu benim evim 5 yıldızlı otel ya

vallahı ben olmadığım zaman kımse benim evimi kullaanamaz kendi ailem dışında.ekim ayında eşimle tatile gittik bekar kaynım sizde kalım anahtarı verirseniz demiş bende hemen asla dedim değilki eşimin arkadaşına anahtar verecem gelen ben varken gelsin evime.otele gitsin çok istiyosa

Arkadasım anladıgım kadarıyla siz de cok yumuşa yüzlüsünüz ki bu kız böyle bi teklifte bulunabiliyor... orası otel odası mı banyonuzu kullanacak yatagınızda çiftleşecek tövbe tövbe ya...ne demek ben olsam onunla ilşkimi keserdim eşim de görüşmezdi ayrıca eşinizin samimi kız arkadası var bu da saçma bence..ben müsade etmem kimseye
güvenmiyorum bu konularda..
yüzüne vurmaya gerek yok açıkça aile yapımıza uymaz gidin otelde kalın kaç defa cağırdık gelmediniz ama otele para gitmesin diye geliyorsunuz dostluk böyle olmaz sözlün bizi görmek istemiyor ama evimizi istiyor deyin bırakın küssün lütfen ..

arkadaslar gelişmeleri okusanız yorumdan önce ..............

tesekkür ederim yorumun için ama evlendim diye eşimin hiç kız arkadası olmayacak diyemem oda insan onunda hayatı var o nsıl benim erkek arkadaslarıma karısmıyorsa bende kötü yön görmedigim sürece karısmam ikimizde sınırlarımızı bilen insanlarız o kişi hayatımızda deil ayrıca artık

Benden önce evlenen çok yakın erkek dostlarım arkadaşlarım oldu..Kardeş gibiydik..Ama asla sen yokken 3 günlüğüne geleyim de sevgilimle sende kaçamak yapalım,evini canımız istediği gibi kullanalım,yatağını kullanalım demek aklıma gelmedi..Öyle birşey düşünemem bile...Ne acaip bir insanmış bu kız....

İsabetli olmuş....

kılıdını degıstır 10 lıraya degıstırıyorlar
telını acma
gezmene gıt
oyle ınsanlarada yaklasma bence
boylelerı basına ..ela olur ınsanın

aylar öncesinin konusuydu arkadaslar yinede tesekkür ederim yorum için
moderatör arkadaslar konuyu kilitleyebilirler

En başta eşinin kız arkadaşı olması bile bana çok garip geldi...
2. ise evinizin anahtarının kızda olmasına şok oldum zaten.
ben bu tür ilişkileri hiç sevmem
bence senin evliligin şans eseri devam edio canım.
kızın sözlüsü bile olsa uzak tut kocandan..yüzüne gülerler ama sen zararlı çıkarsın.
anahtarı iste al elinden. yedeklerse bilemem. kilidi deiş bence.
vee gereken şekildeeee ona rahatsız oldugunu söyle.. cnm

ya allah rızası için okuyun anahtarı değiştim zaten anahtarı verme nedenim hersey yazıyor ayrıca evliliğimin şans eseri sürmesi gibi bir cümle kullanmıssın ayıp yakıstıramadım ben bu bölümün yetkilisi kim bilmiyorum konuyu kapattırcam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…