birazmı sacma geldi kız konu tamamen sacma yani öyle bişiyi düşünmesi bana söylemesi eşime söylemesi ve olmaz dedik bize hakaret etti neler söyledi duysan kız şaka gibi resmen
Geçmiş bi konu ama yazamadan geçemiycem...
bizimde vardı aynı bu çift gibi arkadaşlarımız...
daha evli değillerdi sürekli amaçları bizim evi kullanmaktı ...
İlk başlarda seviyoduk da bunları ama sürekli birlikte olabilmek için bizim evi mesken tutmaları ve bizi sırf bu yüzden arayıp sormaları yetmişti artıkk...
Eşim ben godoşmuyumm yeter bee dedi artık...
Baya karıştı konular tartıştık aynı bide hakaret işittik...Bide üste çıkmaya çalıştılar ...
Sesleri solukları kesildi sonra ...İnsanlar öyle çıkarcıcı kim nedir bilemiyosun .En iyisi tepkini koyup daha fazla yüz vermeden ilişkiyi kesmek gerçekten...
Benden önce evlenen çok yakın erkek dostlarım arkadaşlarım oldu..Kardeş gibiydik..Ama asla sen yokken 3 günlüğüne geleyim de sevgilimle sende kaçamak yapalım,evini canımız istediği gibi kullanalım,yatağını kullanalım demek aklıma gelmedi..Öyle birşey düşünemem bile...Ne acaip bir insanmış bu kız....canım anlamadın galiba eşime asılması fln yok biz evde yokken 3 gun sözlüsüyle gelip bzide kalmak istedi bizde biz varken gelin dedik hakareti yedik olay bu yani eşime mesaj atmasını diyorsan bu kız eşimin arkadasıydı ve en son agzının payını aldı bidaha sesi cıkmadı
arkadaslar gelişmeleri okusanız yorumdan önce ..............
tesekkür ederim yorumun için ama evlendim diye eşimin hiç kız arkadası olmayacak diyemem oda insan onunda hayatı var o nsıl benim erkek arkadaslarıma karısmıyorsa bende kötü yön görmedigim sürece karısmam ikimizde sınırlarımızı bilen insanlarız o kişi hayatımızda deil ayrıca artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?