Dncesiz mi desem, yzsz m desem?

öyle yaparız zaten cnm ama biran sinirden ne yapacagımı bilemedim şimdi baksın basının caresine

Ahh ahh eskiden ben de sizin gini insanları kırmaktan çok korkardım, böyle bir konuda ters bişey söylemeye utanırdım ama hep daha kötü olurdu olaylar sonuçta, yada ben kötü olurdum. Artık en iyi arkadaşım da olsa resmi görüştüğüm biri de olsa kimseyi kırmamak gibi düşüncelerim yok, önce ben ve benim isteklerim, kibarca kusura bakmayın kabul edebileceğim birşey değil deyip kısa keseceksin. Size de ders oldu, bir daha aman kırmayalım, kendisi anlasın falan demeyin kimse için, bakın daha kötü oldu.

kabahatin büyüğü sizde bence..

arkadaş seçiminizde.. bu arkadaş ilk bu olayda belli etmemiştir umarım kendini

bu ilk değildirr..

yuhh yaa ben son kısımları okumamıştm başka bi yorum yazcaktm bi de size posta mı koymuş yani benim için bitti levent falan diee yuuhh diorm ne yüzsüz insanlar var yaa sanki siz mecbursunz da ewi onlara bırakmaya bide bozuluo ya sen davet etsen bile onun kalmaması lazım siz daha 2 aylık ewlisinz olur mu öle siz yokken falan die sende ağzına geleni söleyip kapatsaydın teli bi daha da grşmemek lazım asla böle insanlarla

Son düzenleme:
canım bence açık açık söyle ben evde yokken evımın kullanılmasını istemıyorum de bu yüzden sizinle konusmıycaksa hiç konusmasın zaten boşver çok yüz vermeyin bence ilerde iyi niyetınızı daha çok kullanır sızın bu devırde hayır demesınıde bılmek lazım kılıdıde hemen degıstır senınde için rahat olsun

siz evlisiniz artık ,bir özeliniz var ,yatak odanız var ,iç çamaşırlarınız cart curt ,siz yokken eve gelecekler ,sizin yatağınızda sevişecekler falan filan ,hiç hoş değil ,üstelik bunlar olmasa bile sadece masum masum otursalar bile olmaz ..bu ne yahu otelmi burası ,çok istiyolarsa otel mi yok gidip kalsınlar..

canım bu ilk terbiyesizliği daha önceden bişiler sezseydim asla konusmazdım ben ev odalar konusunda fln cok titizim öyle milletin gelip odalarıma dalmasından fln rahatsız olurum düşün kendisinede anlatıyorum haklısın fln diyor bizdede hata var ilk basta hayır deyip gercek yüzünü erken öğrenmiş olacaktık ama gec kaldık eşim biz varken gelin buyrun ama biz yokken olmaz dedi kız benden cıkardı hırsını sırf sözlüsü gelip para harcamasın diye bizim evi kullancaktı sinir oluyorum böyle salak kızlara
tlfnda bende gerekenleri söyledim zaten ama şaşkınlığımız bu kızın gercek yüzünü gec göstermesi yani tanısanız asla bu kız bunu söylemez düşünceli biri dersiniz ama demekki insanlar gercektende tanınmıomus tam anlamıyla
kilittde sorun olmaz cünkü 2 kilit var biri olmadan dieriyle acması mümkün deil

Allaaaammm ne şuursuz insanlar var yaaa???:1shok:
kısaca olmaz diyeceksin alınırsa da senin yararına olur!
kurtulmuş olursun şuursuzdan!
yani onun sözlüsünden de şüphelendim oda sakat kafadan sanırsam!
başka yer bulsunlar çiftleşecekk bacımm!!

ayy biraz okudumda anahtarınız onda hala neden duruyor sözlüsü illaki gelecekse bayramda gitsin kalsın bi otelde siz evde yokken ne işi var evinizde tövbe tövbe

canım zaten utanmadan söylüyor biz hep çağırıoruz gelmiyor sözlüsü neymiş yeni evliyiz die gelmiyormus bende nasıl gelecek hani gelmiodu dedim yalnız kalacaz die gelio dio ay bu kız bu kadar yüzsüz olamazdı ya

Asla ama asla izin veremem heleki bekar bir çifte lmaz:
ne yürekliler maşallah böle bi istekte bulunuyolar CADIARZU
ben aklımdan daha geçirmezdim :bbo:
hele ben evde yokken gelicekler evimde ne yaparlar nasıl davranırlar hayatta tahammül edemem :umursamaz:
bencede izin verme hatta sert bir dille uyar iyi cesaret wala onlardaki :1no2:

canım olmaz dedik zaten ama biz yumusak bi sekilde uyardık o sert bi sekilde tepkisini koydu bize

canım daha yeni yazmışsın hadi bırak artık bunları da git sen memlekete :) geçir bayramını gönlünce

güzelim yüzsüzlük yapiyor yüz verme esim istemiyor de hem ne ayip yaa

güzelim yüzsüzlük yapiyor yüz verme esim istemiyor de hem ne ayip yaa

canım devamını okumamıssın galiba eşim biz yokken olmaz bi varken gelin buyrun dedi ama kız nasıl yok dersiniz diye sinirini benden cıkardı aradı hakaret fln etti

akannehir

you_know neler olmuş yaa :bbo: inanması güç, ne insanlar var:umursamaz:

gözünüz aydın diorum cnm bu durumda, ilerde dahada zararı dokunması muhtemel bi insandan kurtulmuşsunuz çünkü... a.s

senin arkadasinla samimiyet derecen ne olursa olsun o ev senin esinle paylastigin ev sizin esyalariniz sizin eviniz sizin yataginiz vesaire bir baskasi zor durumda kalir gelir yada senin bekar evin olur göz yumarsin ama yerinde olsam evime kimseyi sokmazdim kaldiki zaten esinde karsiymis hem düsünsene etraftan görende olabilir yarin esine densizin biri ciksa dese siz yokken bir cift vardi falan diye yani bence kusura bakma esim istemiyor de arkadasini kaybetmek istemiyorsan esine at sucu ama öyle düsüncesiz bir arkadasla nasil gecinirsin nasil etkilenirsin bilmem bence esin iyi bile tepki vermis baskasi olsa onunla bundan sonra hic konusma bile diyebilirdi

o kız benim deil eşimin arkadası böyle bir durum var yani
neyse kalma olayından kurtulduk az önce eşime mesaj atmıs birbirimize kardes dedik eşinin kardeşi gelse onada biz yokken kalmamı dicektin komiksin cevap yazma umrumda deilsin yazmıs aradım şimdi kredin doldu bidaha eşimde bir mesaj cagrı göreyim seni mahvederim kardeşlikte snin yaptıgın gibi cıkarlar üzerine kurulmaz dedim dondu kaldı kaydirigubbakcemile3 sesi cıkmadı kaydirigubbakcemile3 aman allah korudu bizi böylelerinden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…