ya üniversite olsak hani arkadasım gelip bana kalacak diye biz memlekete gittiğimizde bırakırdık evi ama şimdi evliyiz yani bende onu diyorum cnm inan her haftasonu cagırıoruz gelmiyorlar sözlüsü onlar yeni evli diyormus gelmiyormus biz yokken gelirmişlmaz: ben evimde olmayacam gelip benim evimi otel gibi kullanacak
ya eşimde bende hayır demeyi bilmeyen insanlarız ama hareketlerimizden anlaması lazım eşim biz evde yokuz dio tamam siz yinede haber verin diyor benim agzımdan tamam gelin diye bir kelime cıkmıyor planı yapmışsınız zaten ne diyim diyorum bundan bile anlaması gerekmiyormuakannehir işte sözlüsüyle konusup eşime söyleyecekmiş geliyoruz gelmiyoruz diyecekmiş
ohhh ne ala memleket kötükedihüso
kilitle kapıyı git ya
kilidi de değiştirin hatta
kapıya gelince aklı başına gelsin :roflol:
Sacmalamis !!! Yerinde olsam fikrimi acikca söylerim orasi sadece senin evin degilki sana böyle baski yapmaya hakki yok sonucta evlisin ve esinle senin evin orasi en iyisi sen fazla yüz verme buna tepene cikmis simdiden canim...
eşimde öyle dedi zaten kapıyı kilitlersek giremez o bir anahtar var onda ikisinide kilitler gideriz canını sıkma dedi kapıda kalsın aklı basına gelsin dedi böyle deildi cok değişti fln dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?