- 13 Mayıs 2009
- 18.455
- 103
- 413
kızlar içinden çıkamadık bana bir fikir vermeniz acısından yazıorum bunu
kızlar eşimin çok samimi bi bayan arkadası var kızıda severim gercekten anlayıslı bir kız die düşünüodum anlatacagım seyler olana kadar bu kızın sözlüsüde istanbula cok yakın bir ilde yasıyor biz bayramda mersine gidecez 1 hafta önce eşimi aramış sözlüsü gelecekmiş bizde kalmak istiyorlarmıs eşimde biz mersine gidecez yokuz demiş bunu duydugu halde aksam gidince sor you_knowa bana haber verin demiş aşkımda 1 haftadır aramıyor normalde hergun konusurduk o arıyor acmıyoruz bende olmaz dedim eşime ararsa söyle dedim bugun beni aradı acmadım anlamadı herhalde msnde yakaladı biz bayramda sizde kalmayı planladık dedi nasıl sinirlendim planını yapmış hanfendi
lmaz: sözlün nasıl geliyor hani gelmezdi dedim yalnız kalacaz die geliyor dedikötükedihüso yoksa manisaya gidecez dedi bana kesin bişi söle dedi bende planlamıssınız zaten ben sölesem değişecekmi dedim ama nasıl sinirlendim bide bana ne zaman gideceksiniz saat kacta gideceksiniz ne zaman döneceksiniz saat kacta döneceksiniz diyor aksam eşimi arayıp söyleyecekmiş gelip gelmeyecegini eşimde sinirlendi bu kız böyle deildi ne oldu buna fln dedi ve bizim evin 2 kilidi var 1 ininde anahtarı var onda eşime doğum gununde sürpriz yapacaktım o zaman o benden önce gelsin diye vermiştim o gunden sonra kac defa istedim tamam dedi geciştirdi ama bizim eve girme gibi bi ihtimali yok çünkü markete bile gitsem iki anahtarıda kilitliyoruz kim olursa olsun evimi kimseye emanet edemem ben 1 aydır evde tek basıma kalıyorum hergun gel yalnızm oturalım diyorum sadece 1 defa geldi haftasonlarıda sözlüsüyle ikisini cagırıyoruz sözlüm gelmez diyor biz olmazsak gelirmiş oh ne ala
lmaz: yüzsüzlüğünü yüzüne vurmak istiyorum ne yapayım sizce
kızlar eşimin çok samimi bi bayan arkadası var kızıda severim gercekten anlayıslı bir kız die düşünüodum anlatacagım seyler olana kadar bu kızın sözlüsüde istanbula cok yakın bir ilde yasıyor biz bayramda mersine gidecez 1 hafta önce eşimi aramış sözlüsü gelecekmiş bizde kalmak istiyorlarmıs eşimde biz mersine gidecez yokuz demiş bunu duydugu halde aksam gidince sor you_knowa bana haber verin demiş aşkımda 1 haftadır aramıyor normalde hergun konusurduk o arıyor acmıyoruz bende olmaz dedim eşime ararsa söyle dedim bugun beni aradı acmadım anlamadı herhalde msnde yakaladı biz bayramda sizde kalmayı planladık dedi nasıl sinirlendim planını yapmış hanfendi