Dncesiz mi desem, yzsz m desem?

you_know

Ne bu neşe ?
Kayıtlı Üye
13 Mayıs 2009
18.455
103
413
kızlar içinden çıkamadık bana bir fikir vermeniz acısından yazıorum bunu

kızlar eşimin çok samimi bi bayan arkadası var kızıda severim gercekten anlayıslı bir kız die düşünüodum anlatacagım seyler olana kadar bu kızın sözlüsüde istanbula cok yakın bir ilde yasıyor biz bayramda mersine gidecez 1 hafta önce eşimi aramış sözlüsü gelecekmiş bizde kalmak istiyorlarmıs eşimde biz mersine gidecez yokuz demiş bunu duydugu halde aksam gidince sor you_knowa bana haber verin demiş aşkımda 1 haftadır aramıyor normalde hergun konusurduk o arıyor acmıyoruz bende olmaz dedim eşime ararsa söyle dedim bugun beni aradı acmadım anlamadı herhalde msnde yakaladı biz bayramda sizde kalmayı planladık dedi nasıl sinirlendim planını yapmış hanfendi:olmaz: sözlün nasıl geliyor hani gelmezdi dedim yalnız kalacaz die geliyor dedikötükedihüso yoksa manisaya gidecez dedi bana kesin bişi söle dedi bende planlamıssınız zaten ben sölesem değişecekmi dedim ama nasıl sinirlendim bide bana ne zaman gideceksiniz saat kacta gideceksiniz ne zaman döneceksiniz saat kacta döneceksiniz diyor aksam eşimi arayıp söyleyecekmiş gelip gelmeyecegini eşimde sinirlendi bu kız böyle deildi ne oldu buna fln dedi ve bizim evin 2 kilidi var 1 ininde anahtarı var onda eşime doğum gununde sürpriz yapacaktım o zaman o benden önce gelsin diye vermiştim o gunden sonra kac defa istedim tamam dedi geciştirdi ama bizim eve girme gibi bi ihtimali yok çünkü markete bile gitsem iki anahtarıda kilitliyoruz kim olursa olsun evimi kimseye emanet edemem ben 1 aydır evde tek basıma kalıyorum hergun gel yalnızm oturalım diyorum sadece 1 defa geldi haftasonlarıda sözlüsüyle ikisini cagırıyoruz sözlüm gelmez diyor biz olmazsak gelirmiş oh ne ala :olmaz: yüzsüzlüğünü yüzüne vurmak istiyorum ne yapayım sizce

senin yerinde olsam bende aynı tepkiyi verirdim..

gelsinler istedikleri kadar kalsınlar misafir ederim herzaman hemde seve seve, ancak ben evdeyken :1ninca:

kendi evimi bi başkasına emanet edip gitmek kesinlikle istemem ya, ne bilim pek hoş gelmio kulağıma.. her 2 taraftan annem babam vs olsa tamam, ama diğer türlüsü:umursamaz:

üstelik başka zamanlarda evinize pek gelmek istemezken şimdide böle davranması ayrı bi gariplik..

ya üniversite olsak hani arkadasım gelip bana kalacak diye biz memlekete gittiğimizde bırakırdık evi ama şimdi evliyiz yani bende onu diyorum cnm inan her haftasonu cagırıoruz gelmiyorlar sözlüsü onlar yeni evli diyormus gelmiyormus biz yokken gelirmiş:olmaz: ben evimde olmayacam gelip benim evimi otel gibi kullanacak

ya üniversite olsak hani arkadasım gelip bana kalacak diye biz memlekete gittiğimizde bırakırdık evi ama şimdi evliyiz yani bende onu diyorum cnm inan her haftasonu cagırıoruz gelmiyorlar sözlüsü onlar yeni evli diyormus gelmiyormus biz yokken gelirmiş:olmaz: ben evimde olmayacam gelip benim evimi otel gibi kullanacak

tabiki çok farklı üniversite ile evlilik zamanı..

gerçekten çok saçma, yeni evli die gelmio oturmaya ama siz yokken otel niyetine evinizi kullanıcak:umursamaz:
hiç hoşuma gitmez böle şeyler yaa, hadi herşeyi geçtim nerden bilim benim yatağımda yatmıycaklarını -tatlicadiarzu-

ne olucak şimdi? yani karar verildi size habermi vercekler sadece gelip gelmiyceklerinikaydirigubbakcemile2

ya eşimde bende hayır demeyi bilmeyen insanlarız ama hareketlerimizden anlaması lazım eşim biz evde yokuz dio tamam siz yinede haber verin diyor benim agzımdan tamam gelin diye bir kelime cıkmıyor planı yapmışsınız zaten ne diyim diyorum bundan bile anlaması gerekmiyormuakannehir işte sözlüsüyle konusup eşime söyleyecekmiş geliyoruz gelmiyoruz diyecekmiş

valla 38 kişi okumus 1 kişi yorum yapmış
baslıga itiraf ediyorum kocamı aldattım yazsaydım millet dolardı helal olsun

pofffff:( ya cnm peki açık açık sölesen böle bişeye ben sıcak bakamıorum kusura bakmaa die:uhm:

bence söyle istemedigini ki bende istemezdim böyle birseyi ben varken misafrim olsun ama bu sekilde hos degil,hem normalde sözlüsü gelmiyormus cagrinca siz yokken neden gelecek ki..sahsen ben istemem evinde yabanci bir erkegin oraya buraya dokunmasini..ya ben bazi konularda deliyim hani düsünsene illaki wc ye gideck,banyoya gidedek evinde ben yabanci bir erkegin böyle gezinmesini özellikle banyomda,wc mde olmasini istemezdim...söyle acikca canim imalari birak ben varken gelin de ama sen yokken neden ya affedersinde ne o liseli asiklar bos ev bulur kalmak icin can atar ya kusura bakma kabul etme bence

hayatta hayır demesını bıleceksın arkadasım... bu ısın cıt kırıldım tarafı olmaz
kendısı dusuncesız bırıymıs kı boyle bır konuya bodoslama gırmıs hanfendi
terbıyesızlıgınde danıskası yanı pes

biz esimle evlenmeden önce kararlastirdik kardeslerimiz dahi olsa evlenmeden erkek yada kiz arkadaslariyla gelip kalamazlar diye
esimin amcaoglu cok denedi
sizde kalabilirmiyim sevgilimle diye direk tepkimizi dile getirdik hayir olmaz diye
heleki birde evde ev sahibi yokken asla
nekadar yüzsüzlük bence cok ayip
nerden bulmus bu cesareti

ne alakası var..
neden siz evinizde yokken evinzde bir çift olsun anlamadım..
arkadaşınız ya çok rahat ya deli gibi aşık yalnız kalmak için yüzsüzlüğü ele almış...

ben olsam asla kabul etmezdim..
o size direkt söyleyecek kadar rahatsa sizde dolaylamadan direkt hayır diyebiirsiniz pekala..

ne mi yapacaksın

arama sorma... aradığında açma...

mail adresine de sizin oralardan bir otel varsa onun site adresini yaz, gönder

böyle saygısız,düşüncesiz biri ile arkadaşlık yapmaya da gerek yok :kahve:

ya eşimde bende hayır demeyi bilmeyen insanlarız ama hareketlerimizden anlaması lazım eşim biz evde yokuz dio tamam siz yinede haber verin diyor benim agzımdan tamam gelin diye bir kelime cıkmıyor planı yapmışsınız zaten ne diyim diyorum bundan bile anlaması gerekmiyormuakannehir işte sözlüsüyle konusup eşime söyleyecekmiş geliyoruz gelmiyoruz diyecekmiş

ohhh ne ala memleket kötükedihüso

kilitle kapıyı git ya

kilidi de değiştirin hatta

kapıya gelince aklı başına gelsin :roflol:

zaten ben yokken gelmesini istemiyorum kabul edip etmemek deil işte sorun sadece söyleyemioruz

artık bi hayır dememiz kaldı yani neler yaptık anlamıyor daha gecen bi konu olmustu halamlarla ilgili bizim yazlıkta kalmıslardı biz yokken fln bu konuyu konustuk onunla hatta terbiyesizlik fln dedi ama saskınım şimdi böyle birseyi nasıl söyler ve biz olmayacagını ima ettikçe inat edio gibi
ben bile evlenmeden önce defalarca istanbula geldim 1 kere birine sizde kalalımmı demedik paramız kısıtlıda olsa otelde kaldık bakalım arayacakmıs eşimi öyle dedi cıktı msnden ben onu kırmadanda söylemek istiyorum ama akannehir

Sacmalamis !!! Yerinde olsam fikrimi acikca söylerim orasi sadece senin evin degilki sana böyle baski yapmaya hakki yok sonucta evlisin ve esinle senin evin orasi en iyisi sen fazla yüz verme buna tepene cikmis simdiden canim...

ohhh ne ala memleket kötükedihüso

kilitle kapıyı git ya

kilidi de değiştirin hatta

kapıya gelince aklı başına gelsin :roflol:

eşimde öyle dedi zaten kapıyı kilitlersek giremez o bir anahtar var onda ikisinide kilitler gideriz canını sıkma dedi kapıda kalsın aklı basına gelsin dedi böyle deildi cok değişti fln dedi

Sacmalamis !!! Yerinde olsam fikrimi acikca söylerim orasi sadece senin evin degilki sana böyle baski yapmaya hakki yok sonucta evlisin ve esinle senin evin orasi en iyisi sen fazla yüz verme buna tepene cikmis simdiden canim...

bana sizde kalmayı planladık dio sonrada bana soruo bende planlamıssınız zaten bana ne soruosun dedim kızdım ama anlamıo :mymeka: eşimde nikah olmadan kalamazsınız dio hep ama oda gülüo şaka yapıo fln sanıo ama eşim ciddi yani çünkü annesi babasıyla flnda tanısıyoruz arada biz kalacaz yani

Sen evde yanlızken ve çağırırken gelmiyor?
ışi düştüğünde de kibarca hayırdan anlamıyor :olmaz:
Zaten siz evde yokken, evinizi birilerinin kalması pekde hoş değilken,
ış resmen karşısındakini kullanmaya dönmüş,
O bu kadar rahat ısrarcı madem sizde rahatlıkla prensiplerinizden bahsedin,
ınsanlara hayır demesini bilmediğimiz sürece üzülen biz oluyoruz malesef.

ama olmazki böle hadi bu olayı geçtim ilerde daha ne olaylar yaşarsınız herşeye böle yumuşak başlı davranamzsınızki en azından biriniz açık açık hayır diyebilseniz çok iyi olurdu
malesef bu huyunuzdan vazgeçmeniz lasım
hayır deme konusunda bu size deneyim sağlamış olur
çnkü bunların yaptığı yüzsüzlükten başka bişe diil o nedenle de başka çare yok

eşimde öyle dedi zaten kapıyı kilitlersek giremez o bir anahtar var onda ikisinide kilitler gideriz canını sıkma dedi kapıda kalsın aklı basına gelsin dedi böyle deildi cok değişti fln dedi

ima ettiniz anlamadı , büyük ihtimal "hayır"dan da anlamayacak

nush ile uslanmayalı etmeli tekdir, tekdir ile uslanmayanın hakkı kötektir

canını sıkma onu sizin büyütecek haliniz yok :delphin:

bırakın kız gerçek dünya ile yüzleşsin kaydirigubbakcemile3

belki yüzüne yüz gelir yüzsüzün kötükedihüso

Back
X