Dnmz olmadan boanyoruz

FLORWERS

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
14 Haziran 2007
45
0
86
44
İstanbul
Çok kötüyüm kızlar, eşim yurt dışında yaşıo 5 ay önce nikahımız oldu düğün için işlemlerin bitmesini bekliyorduk.İşlemler bitti düğün salonu tutuldu. Eşim ailesi burda bana her gittiğimde laf soktular ben büyüklerime saygısızlık yapmadım ama eşime anlattım yaptıklarını , bu 5 ay ay boyunca sürekli gittim aradım . Cenazeleri oldu ailemle gittim annesinin yanında kaldım . Şimdi eşimi soğuttular beniçok seven bi dediğime hayır olmaz demiyen eşim benden boşanmak istiyor. Bu acı çok kötü Allah kimseye yaşatmasın geçen pazar düğünde neler yapacağımızın balayının hayallerini kuruyoduk bana çarşamba günü boşanalım dedi ama ağlıyodu beni sevmiomusun dedim seviyorum dedi. Ailesi bundan sonra düğün yapsa bile kimsenin gitmeyeceğini söylemiş. Sonra biraz düşünmesini istedim bana bikaç gün sonra bana düşündüm taşındım boşanalım dedi. ne yapacağımı şaşırdım biliorum zaman en iyi ilaç ama dakikalar geçmio. En güzel günlerimi yaşayacağımı beklerken şimdi boşanıyorum. Çok kötüyüm

canım bence yüzyüze görüşün gelsin buraya,ne demek seviyorum ama boşanalım ..belliki dolduruşa gelmiş..bence çağır buraya yüzyüze ne derdi var öğren ,eğer kararlı ise yapacak bişey yok ama seve seve başkası istediği için boşanmak istiyorsa ikiniz bir hayat kurun bence ,ailelerle bi süre görüşmeyin..

şuanda gelmesi imkansız düğün için bile izni zor ayarlamıştı böyle bi şansım yok. msnden kamera ve mikrofonla görüşüyoduk. Bende eşimi çok seviyorum ona anlatmaya çalıştım biz ikimiz birbrimizi sevdikten sonra yalnız ikimiz olucaz aileside yanımızda olmayacak. Ama artık güvenim sarsıldı seninle ilerisini göremiyorum şimdiden böyle sorunlar çıkıyosa burda yaşamak çok daha zor şimdi olsun daha iii dio ilerde olmasından neye yanacağımı şaşırdım adım durduk yere dula çıkmasına mı yoksa birbirimizi severken bi hiç uğruna boşanmaya mı ama ailelerin çok önemli olduğunu anladım ne kadar severse sevsin ailesinin lafıyla bunca emeğimizi hiçe saydı

Nasıl bir etki altında kalmaktır bu. Mantıklı bir açıklama yapmadan ne demek düşündüm boşanalım oyuncak mı?
hem seviyorum diyor hem de boşanalım. Yüzyüze konuşup ikna olmadan karar vermeyin.
Hiç böyle bir şey duymadım.:1no2:

nasıl yapar bunu sana... pat diye boşanmak kolay mı...

madem öyle niye nikah kıydı yaa... nişanlıyken bıraksaymış...
boşanmak iki kişiliktir. boşanıp da pişman olan adam da cok var...
iyi düşünün canım. insallah bır yolunu bulursunuz ama kesip atma zaman geçsin.

Ben elimden geleni yapmaya hazırım dedim . O istemio artık konuşmuyoruz da benimde yapacak bişeyim kalmadı. Beni bukadar severken bunu nasıl söyleyebildi ben buna inanamıyorum

inanamıyorum yaa
nasıl yani offf
bence de kesinlikle fena doldurmuşlar
senin yurtdışına gitme ihtimalin yok mu
niye buradasın düğünü falan boşverin yapmayın gitsin
zaten nikahlısınız o gelemiyorsa sen gitsen ???

kesinlikle dolduruşa gelmiş..
ailesinin ağzına bakmış...
evlilik oyuncakmı canım oldu bitti hadi boşanalım...
aklı başında bir insan uzaktan tek ağza bakmaktansa alır eşini karşısına bi ailesini dinler birde eşini...
sen birde aynı yastığa baş koyacaksın yıllarca şimdiden aile ağzına bakıp böylesine hayati bir kararda oldu bitsin diyorsa bence zaten o evlilik sorumluluğunu almaya hazır bir erkek değil!
bu gün böyle diyen 5 yıllıkta olsanız kalkıp boşnalım der...
hakkınızda hayırlısı olsun ama ne diyim...
üzüldüm gerçekten..
blöf yapıyor olamazmı acep?
gerçi bu işin blöfüde olmaz ki...
kafam karıştı...

canımm üzüldüm şimdi walla..... bence kesinlikle yüzyüze konuşmaya çalışın herşey bukadar kolay olmamalı yaa. offffffffffffff..................olmaz ya bukadar kolaymı hayatı harcamak ...

beni istemio ben gidemem hiçyurt dışına çıkmadım dil bilmiorum oda gelemez herşey nasip kısmet çok üzülüyorum beklemekten başka şansım yok ben mutsuzum ama onunda mutsuz olduğundan eminim benim anlamadığım ailesi onunda üzüleceğini bilio neden böyle yapıolar anlayamıorum böyle saçma bi sebep yüzünden nasıl bitebilir aklım almıo

canım belki haddim değil ama araya bi kırgınlık girdi mi devamı geliyor. evet aileler bi evlilikte çok önemli her zaman dediğim bi laf verdır birinci koca kaynana ikinci koca kocan. malesef...

ben daha ailesi istemedi ama biz çok mutlu olduk diyen duymadım.(anne üvey değilse üvey olunca pek karıştırmıyor eşler)

hakkınızda hayırlısı neyse o olsun canım

ailesinin lafiyla şimdiden böyleyse
ilerde daha çok kötü şeyler olabilir
böyle bir adamdan koca falan olmaz valla billa
en iyisi boşa gitsin:teselli:

cnm her işte bir hayır vardır diye boşa söylenmez bence oluruna bırak gelince elbet yüz yüze konuşucaksınız neler diyeceğini tasarla güzelce konuş inan bana dolduruluşa gelip gözüyle görmediği 3 5 şeye inanan erkekten evlenince hiç hayır gelmez uğraşır durursun ailesiyle dolayısıyla onunla kanunları tam bilmiyorum ama belki 1yıldan önce olanlar iptaL EDıLıYO GALıBA YANı BOŞANMIŞ SAYILMIYO EĞER BUNU DA SORUN EDıYOSAN Bı AVUKATLA GÖRÜŞ EĞER ıSTEMıYORSA ZORLA YÜRÜTMENıN ANLAMI YOK YOL ÇOK YAKIN VE ÇOCUĞUN YOK ya kızlar yanlışlıkla büyük olmuş kusura bakmayın üşendim silemicemmafoldumben

sakıncası yoksa kaynanan niye istemedi . aklında başka gelin adayı falan mı var

dolduruşa da gelse, blöf de yapsa eşiniz tamiri güç yaralar açmış, bundan sonra barışsanız bile ailesi yüzünden hep diken üstünde olacaksınız, çok acı gerçekten, inşallah mutluluğa çok uzak değilsinizdir...

daha evli olarak bile bişey paylaşamamışsınızki canım boşanıyorsunuz şaşırdım..ne diycegimi bilmiyorum..bir erkek ailesinin dolduruşuna gelir ama bu kadarına pes ailesi seni ne kadar tanıyorki böyle soguttular senden ortada mantıklı bir sebepde yokken...bunun altında başka bişey var gibi geldi bana.......seni seviyorsa iki tarafı idare edebilirdi..hepiniz bir araya gelip konuşmamışsınız bile...boşanmadan önce adam akıllı bir araya gelin konusun canım..sana yazık degılmı....

bence her olayda böyle dolduruşa gelip,ailesinin ağzına bakıyrsa,onların dediğini yapıyorsa boşan gitsin..evlenince de daha farklı olmaz..o zamanda çokkk başın ağrır...ne demek seviyorum ama boşanmam lazım...böyle şey mi olur..

Anası istemiyodu madem ne diye nikah yaptı.... Otursaydı anasının dizinin dibinde...
Ayrıca ne düşünmüş bu adam neden boşanmaya karar vermiş... Yani boşanmak istemesinin sebebi neymiş, sana açıklama yaptı mı????

eskilerin bir lafı vardır..sadece oglunu yada kızını almıyosun evlenirken ailesinide alıyorsun..ailesiylede evli olucaksın derler hakikatten çok dogruuu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…