Öncelikle sunu söylemek istiyorum eşinin ailesine he rgün gitmişsin destek olmuşsun bu bir hata bu kadar iyi olmak bu zamanda gereksiz...daha düğün olmadan eşi olmuş sayılmazsın aranızdaki nikah sizi baglamıyor bi kadın ve erkeği aynı yatak özel seyler paylaşmak baglıyor..eşin bu baglılığa kavuşmadan ipler kopmuş...şu an ise yapacagın tek şey beklemek maalesef...eşinin ailesi böyle bi şeye sebep olmuşsa yazıklar olsun..cidden baska bi yerden cıkar..günahtır yuva yıkmak..
kendini söyle teselli edebilirisn ancak bu adam bu kadar ana baba sözündeyse işin bi ömür zor olurdu..her sey nasip bi de....lütfen üzülme kaderde ne varsa o oluyor..Allah yarıdmcın olsun..
böyle yapacaktıda ne halt etmeye nikah kıymış.ailesini bilmiyomuydu sanki.sana yazık olmuş.çok üzüldüm.Çok kötüyüm kızlar, eşim yurt dışında yaşıo 5 ay önce nikahımız oldu düğün için işlemlerin bitmesini bekliyorduk.İşlemler bitti düğün salonu tutuldu. Eşim ailesi burda bana her gittiğimde laf soktular ben büyüklerime saygısızlık yapmadım ama eşime anlattım yaptıklarını , bu 5 ay ay boyunca sürekli gittim aradım . Cenazeleri oldu ailemle gittim annesinin yanında kaldım . Şimdi eşimi soğuttular beniçok seven bi dediğime hayır olmaz demiyen eşim benden boşanmak istiyor. Bu acı çok kötü Allah kimseye yaşatmasın geçen pazar düğünde neler yapacağımızın balayının hayallerini kuruyoduk bana çarşamba günü boşanalım dedi ama ağlıyodu beni sevmiomusun dedim seviyorum dedi. Ailesi bundan sonra düğün yapsa bile kimsenin gitmeyeceğini söylemiş. Sonra biraz düşünmesini istedim bana bikaç gün sonra bana düşündüm taşındım boşanalım dedi. ne yapacağımı şaşırdım biliorum zaman en iyi ilaç ama dakikalar geçmio. En güzel günlerimi yaşayacağımı beklerken şimdi boşanıyorum. Çok kötüyüm
bazi insanlarimiz icin yurtdisi dendigi zaman cok iyi bir hayat sunulacak gibi omurboyu mutlu yasayacaklarini saniyorlar.bu ister aileler olsun ister genc kizlarimiz ister genc erkeklerimiz olsun herkes icin boyle .yurtdisi denildigi vakit daha liseyi yeni bitirmis 18lik kizlarimiz geliyorlar anne baba kardes hepsi turkiyede kocasinin evine geliyor ama o gelis butun hayallerin yikilisi.gencecik hayatlarin pismanligi.cok gordum duydum sahit oldum.
hikaye çoğunluk böyle değil mi ben de çok duyuyorum
yakınlarımdanda şahit olduklarım var
arkadaşımızda malesef bunlardan biri olmuş
kızlar destekleriniz düşünceleriniziçin çok teşekkür ederim . ben 29 yaşındayım evleneye ikimiz karar verdik aileler tanşmıodu önceden hatta türkiyeye gelmeyi bile kabul etmişti ben istemiodum çünkü ama kriz çıkınca orda yaşamak daha mantıklı gelmişti bende okula gidip dil öğrenip sonra meslek okuluna gidecektim bunlardı düşüncelerimiz.Ailem onu kendi kardeşim gibi sevmişti tanıştırdığım herkes sevmişti onu hepşmiz güvenmiştik o beni yüzüstü bıraktı şimdi bana yurtdışı olayı barışsakta benden bişeyleri aldı ve yeniden düşünmemi sağladı herşeyde bi hayır vardır bekleyip görücem ama bunları hakedecek hiçbişi yapmadım ben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?