Dnmz olmadan boanyoruz

kesinlikle beklemeye al, tek başına evlenmediğin gibi tek başınada boşanmayacaksın, illaki Türkiyeye gelecek, ama düğün için ama boşanmak için, o zaman karşılıklı konuşursunuz.
bencede zamana bırka ben barışacağınızı düşünüyorum ama eşinin ailesine ve eşinin onların sözlerine bakarak gösterdiği davranışlara anlam veremiyorum :delphin:

o kadar sinirlendim ve o kadar üzüldüm ki.bu işte kimin parmağı varsa kırılsın o parmakları.ne anlıyolar ortada halledilemeyeck sorun yokken ayrılık kararı vermekten yada ayırmaya çalışmaktan.ALLAH'a havale et cnm sende onları.anca ALLAH hakkından gelir öylelerinin.Rabbim sana bol sabır versin inşallah

Ben bir insanın,çok hayati sorunlar olmadığı sürece bu denli etki altında kalabileceğine inanmıyorum açıkcası.
5 aylık evlisiniz,ailesi ne derse desin böyle bir kararı alması ilginç doğrusu
Ya eşiniz çok pasif bir insan,yada onun duygularıda belirsiz.
Bu kara kolay verielecek bir karar değil bu,hemen boşanalım demek
Oturup konuşun ama bu sorunlar evliliğiniz boyunca devam eder,bu kadar kolay pes eden bir adamla yaşamak zor olsa gerek

Canım, benim anladığım kadarıyla sen ailesiyle aranda olan biten her şeyi şikayet şeklinde eşine anlatmışsın. O da bir noktadan sonra, daha şimdiden bu kadar şikayet, sorun varsa ileride neler olmaz diye umutsuzluğa kapılmış olabilir. Bilmiyorum doğru mu anlamışım ama eğer sen gerçekten olan biten her şeyi eşine aksettirdiysen onun bu ayrılık kararında senin de büyük payın var demektir. Bi de adam dünyanın öbür ucunda, eli kolu da bağlı, belli ki pes etmiş kendi çapında.

Olan şey çok üzücü, keşke böyle olmasaymış, onca umut, emek, bu kadar olmaması gereken bir sebepten yıkılmasaymış. Ama eşin üzerinde cidden ona boşanmayı düşündürecek kadar bir baskı oluşturduysan bu noktaya gelmeniz çok da anormal değil.

Belki de ailesiyle senin bilmediğin konuşmalar yaptı... belki seni savunmaya kalktı... belki olayın özünü anlamaya çalıştı ve o esnada bir yandan sen bir yandan ailesi, bir yandan mesafe... oralarda olanı biteni kafasında iyice büyütmüş, çaresizliğe düşmüş ve bitsin bari diye düşünmüş olabilir. Erkekler bu konularda arada kalmaktan, anneden eşi, eşten anneyi dinlemekten ciddi oranda bunalırlar. E bir de onca mesafe var tabi.

İnan seni üzmek, kırmak için yazmıyorum bunları, gerçekten üzüldüm, severken ayrılmak çok kötü. İnşallah olmaz böyle bir şey.

Ama ben hiçbir şeyin tek taraflı olmadığına inananlardanım. Zaman zaman çuvaldızı kendimize de batırmak, özeleştiri yapmak zorundayız. Eğer bu konuda pay sahibi olduğunu düşünüyorsan kendini eşine daha iyi ifade etmek zorundasın.

Analizin çok doğru ama bende burda yalnızım herşeyi bırakmaya göze alarak ben onun yanına gitmeye karar vermiştim ve ordada çok mükemmel bi hayat beni beklemiodu para vs. ben sadece sevgim için gidecektim ben ailesine iiii davrandıkça onlar üstüme geldi bende ailemden ayrılıcam düğün stresi var üstümde ama beni kimse anlamaya çalışmadı. ben ister istemez yaşadıklarımı ona yansıttım ama bi şekilde bende gerçeği görmüş oldum iykide gittikten sonra bunları yaşamamışım

Analizin çok doğru ama bende burda yalnızım herşeyi bırakmaya göze alarak ben onun yanına gitmeye karar vermiştim ve ordada çok mükemmel bi hayat beni beklemiodu para vs. ben sadece sevgim için gidecektim ben ailesine iiii davrandıkça onlar üstüme geldi bende ailemden ayrılıcam düğün stresi var üstümde ama beni kimse anlamaya çalışmadı. ben ister istemez yaşadıklarımı ona yansıttım ama bi şekilde bende gerçeği görmüş oldum iykide gittikten sonra bunları yaşamamışım

Keşke bi yüzyüze gelip de sakince konuşma şansınız olsa.
Ben eminim o zaman çok kolay halledilebilecek bir konu bu.
Siz iletişimsizlikten anlaşamıyorsunuz bir türlü.
Bence bir şekilde biraraya gelmeye çalışın, öyle verilsin bu karar.
Siz de normal olarak çok gerginsiniz o da .. aceleye getirmeyin sakın, yazık etmeyin kendinize.

siz sadece saniyorum istediginiz kisilere yorum yapiyorsunuz sadece el insaf konuyu ilk actiginizdan beri size yaziyorum 3 defa sordum yanit alamadim yazik zamanima.

simdi anladim ben neden es adayinin sizi yuzustu biraktigini...

ben de yaşadım bu olayı beş yıl önce.nikah yaptık düğüne iki ay kala boşanma kararı aldık.nikahtan sonra çok değişti.beni her gün ağlatır aileme laf söyler olmuştu.nikah öncesi kapalı istemeyen adam ben sonuçta çalışan biriyim ailesiyle aynı semtte bile oturmak istemeyen adam nikah sonrası hemen ertesi günü başını kapat ailemle otuacağım dedi.çok kötü günler geçirdim.ama geri dönmedim ayrıldım barışma tekliflerini kabul etmedim araya kimsenin girmesine de izin vermedim.bile bile ateşe yürüyemezdim.ama bu kararımdan dolayı hiç pişman olmadım da.yani diyeceğin hayatta oluyor böyle vakalar.

En başında bunun ortaya çıkması iyi olmuş..ne kadar anakuzusu olduğu çıkmış ortaya..
Herkes hemen hemen aynı yorumu yapmış..ben de yapıcam:
Her işte bir hayır vardır canım...
daha fazla üzülmeden bitir bu işi...
artık ağızdan boşanalım lafını zikretmiş bi insan,ailesine sırt dönüp sana gelse bile geçmiş ola...

ya seven ınsan aıle felan takmaz ben bunu soylemek ısterım her ınsan boyle yollardan zorluklardan gecmıstır ama kımılerıde var kı esım her seyden üstündür deyıp aıleyı bıle sılebılıyor boyle hayatlar cok acı oluyor ama bızde nasıhat verıp duruyoruz ama yasamadık kı hıc nereden bılelım anca bu kadar.Insallah her sey yoluna gırer arkadasım...

dediği gibi seni seviyosa bırakamazdı,istediği kadar ağlasın ,ağlamayla sevgi olmaz,sevdiği için çaba sarfetmeli bi erkek,ailesinin lafıyla daha 5 aylık karısını bırakmayı göze alabilen bi erkek için üzülmeye değmez cnm,senin için zor anlıyorum ama,birlikte yaşayıp ,iyice bağlanıp ,o aile içinde yıprandıktan sonra ayrılacağına yol yakınken olması daha doğru olmuş,hakkında hayırlısı olsun cnm.

dediği gibi seni seviyosa bırakamazdı,istediği kadar ağlasın ,ağlamayla sevgi olmaz,sevdiği için çaba sarfetmeli bi erkek,ailesinin lafıyla daha 5 aylık karısını bırakmayı göze alabilen bi erkek için üzülmeye değmez cnm,senin için zor anlıyorum ama,birlikte yaşayıp ,iyice bağlanıp ,o aile içinde yıprandıktan sonra ayrılacağına yol yakınken olması daha doğru olmuş,hakkında hayırlısı olsun cnm.

Çok doğru söylemişsiniz.Ne demek canım seviyorum ama boşanalım.Bence gerçekten seven insan kimsenin etkisinde kalmamalı.

Allah hayırlısı neyse onu versin..

cnım benım cok uzuldum ıkınız adına bellıkı cok bunalmıs merak etme sıkıntıdan öyle demıstır kararlı oldugunu sanmıyorum tatlım:1hug:

her şeyin hayırlısı cnm o zaten sana ınanmak yerinı başkasına ınanmiş evlilik öyle olmaz boşan gitsin

canm rabbim hakkında hayırlsını versin ama bu ne böyle güzelim tlf da boşanalım olacak işmi ...bi sakin kafayla sağlıklı kararla düşünün bi ...onun bunun lafiyla düğüne kimse gelmez demesiyle bitermi?yüzyüze konuşmak en güzeli çözebileceğiniz şeylerdir inş .yoksa daha bir araya gelmeden nedir bu ayrılık???
hakkında hayırlısı olsun canm

yuz yuze gorusun gorusunce fıkrı degısecektı sevgınız gucluyse kımse olmadanda dugun yapılır bunu anlat hayırlısı olsun eger yınede barısamazsanız sunu dusun bu kaynana sen ewlendıkten sonra senı bosatacaktı en azından basından donmus olursun
eger gercekten esın senı sevıyorsa zaten barısırsınız bukadar kolaymı 2-3 kısının kuru anllamsız tehdıtlerı ve lafı ıle senı bırakması zaten boyle bır adam yarın b ır gun senı bebgınlede bırakır herseyı oluruna bırak
bence esın bunalımda sen bıraz daha z aman ver vede yuz yuze gorus

of yaa bir an kendi geçmişim aklıma geldi, bende yurtdışına evlenmiştim türkiyede nikah yapıldı yurtdışına çıkış işlemleri falan...kısa keseyim yurt dışına ilk gittiğim hafta eşim bana ben senden soğudum ama biraz deneyelim bakalım dedi! 10 ay sonra türkiyeye geldik boşanalım dedi, yalvar yakar vazgeçmedi,ama şimdi k..pek gibi pişmanmış...demek istediğim şu onun boşanma fikri aklına girdiyse vazgeçse ble sürekli aklında olacaktır, senin için en hayırlısı bu belki de...

Ayrılmak için elinde gerekçesi neymiş otursun senin ailenin karşısında açıklasın,:1closedeyes: öyle oturduğu yerden dolduruşa gelmekle, boşanalım demekle olmaz bu işler:delphin:, seven erkek bırak dolduruşa gelmeyi, isterse bütün herkes onu silsin, asla böyle birşey düşünmezdi:1no2:, ekmeğini ailesi vermiyor sonuçta, restini çeker evleniryasakkelime, eğer iki kuru laf için seni bırakıyorsa bırak gitsin, sen bu kadar değersizmisin?:teselli: ılk zamanlar acı çekersin belki ama hayatındaki boşluğu başka şeylerle doldurdukça iyiki kendime bu haksızlığı yapmamışım diyeceksin.a.s

Benim anlamadığım eşiniz kendi ayakları üzerinde durmuyormu.. Neden bukadar aile baskısna yenik düşsünki sonuçda ailesi sizi istemese bile kendisi dilediği gibi görüşebilirdi, ayrılmaya da ne hacet.. Şunu söyleyeyimki seviyordu diyorsunuz yaa gerçekten sevilmemişsiniz seven insan sevdiğini yarıyolda bırakırmı ona verdiği sözleri silermi.. Çok yanlış çok.
Yaşadıklarınızı bilemem ama hayırlısı buymuş belkide böyle düşünün sizi aramayan biranda silmeye kalkışan küçük bir çocukmuş gibi anakuzusundan ayrılmak bence en hayırlısı.. Şümdi züzüleceksiniz ama inanın ilerde iyikide bitmiş diyeceksiniz.. Çünkü böyle biriyle evlilik zaten yürümez...

AHHH canim benim...

Nisanlin seni seviyorsa eger, eninde sonunda yaptigi yanli$in farkina varir canim.

Evlenmeden, ayrilmak dahaa hayirli aslinda, bence.

Kaynana cadi'ligini taa bastan göstermis beliki.

Hayirlisi olsun canim, sen yapacagini yapmi$sin, ikna etmek istemi$sin, bundan sonrasi ona kalmi$.

Biraz anna kuzusu herhalde, evlendikten sonra aranizi bozmak isteyebilir, belki sana iftira atabilir.
Sizi ayirmak isteyen birinden, her kötülugu bekleyebilirsin bence.

ALLAH YARDIMCIN OLSUN

Back
X