Tüp Bebek Merkezleri Doc.Dr.Cem Celik hastalari burayaa

Iyi sayilirim canim,toplandi bugun 2 tane yumurtam ( cem bey yarin belli olucak durum dedi labaratuar bilgi verir yani.bakalim morelim bozuk ama yinede iyi seyler dusunmeye calisiyorum.tesekkur ederim ilgine canim benimm

cnm sayı az diye üzülme kaliteleri iyidir inşallah..ben tek yumurtayla transferi olup hamile kalanı biliyorum..
yarın ola hayrola ..

Olsun kuzum yaa dua edelim bu akşam inşallah yarın ikisi için de güzel haber alırsın sabah yasin okumuştum senin için.Allah hakkımızda hayırlısını versin emeklerimizi boşa çıkarmasın inşallah

Allah razi olsun,allah kabul etsin duarimizi..

bende 29 yumurtadan 1 tane dollenenle dogurani gördüm o yüzden sayıya fazla takılmamak gerekiyo bencede allah nasip edecekse her türlü olur
Dogru diyosun,bende buna benzer durumlar gordum ama dedigim gibi ii dusunmeye korkuyo insan iste,bakalim hayirlisi olsun hepimiz icin.tek dilegimiz duamiz anneligi tadmak..

Yaaaa inanki çok üzüldüm.Ama allah büyük çabuk toparlanmaya çalış.işimiz çok zor ama umutlu olalım

Allah tüm Bahçeci ekibinden ve Cem beyden razi olsun ben bugun pozitifi gördüm çok şükür gerçekten ellerinden geleni yapıyorlar allah dileyen herkese bu duyguyu tattirsin hayirlisiyla insallah

transferden sonra düne kadar öyle rahattimki aman tutmazsa bi daha yaparız napalım diye dün pozitifi gordugumden beri panikten ölüyorum değer artacak mi kese görecekmiyiz bi aksilik olacak diye aklım çıkıyor bir kere bu duyguyu yaşadıktan sonra kaybetmek fikrini düşünmek bile istemiyorum dört gözle pazartesi yi bekliyorum simdi

Kademe kademe bu stres zaten.dedigin gibi kalp atisi duyana kadar korku heyecan devam eder,amaaaa pozitif dusunki iyi seyler olsunn,allah a sukur masallah diyelim korkularin yersiz olucak canimm,hqdi bakalim p.ertesiyi bizede soyle bizde sevinelim

flzask2003 merhaba canim,naptin tedavin nasil gidiyor

flzask2003 merhaba canim,naptin tedavin nasil gidiyor

Merhaba cnm pazartesi opu oldum 11 yumurta toplandı 7 si işlem görmüş 2 si döllenmiş ilkkez bu kadar az embriyom oldu..dün aradilar cuma transfer olucak dediler..bende bekliyorum o güne gelirler iyi bi şekilde inşallah
Bugunde merkeze giddim gebelik aşısı için..
Sen nasılsın cnm ne yapmayi düşünüyorsun

Buraya kimse yazmiyo ya cem beyde tedavi olan yokmu başka

Ayy hadi hayirlisi insallah,allah in izniyle sende guzel hbri vericeksin burdan.bana gelince ikinci toplanan yumurta iki taneydi ve dollenmedi ,birinci toplamada iki tane dondurulmus 2.gun yumurtalarim var onlar cozulup 5. Gune gidicek tabi giderse.. yani havuz islemim bosa gitti 3. Havuzuda yapmadik bakalim hastalaninca gidicem bende rahimin durumuna gore nisanda gidrrse 5. Gune transfer olucak daha var yani benim bitis suresine.sen hic uzulme sakin stres yapma inan cok etkiliyo bu uzuntuler bizleri..guzel dusun guzel seyler olucak insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…