Tüp Bebek Merkezleri Doç.dr.ulun uluğ

merhaba arkadaşlar nasılsınız bebekleriniz nasl tetanoz aşınızı oldunuzmu ben ilk dozunu yaptırdım önemli bi aşı imiş yaptırmadıysanz hatırlattıyım dedim bide mahallenizin bağlı olduğu sağlık ocağına gebelik kaydı yaptırmak gerekiyomuş ben yaptırdım yarın için çağırdılar gebelikle ilgili tahliller yapacaklarını söylediler tsh ölçümü için hastaneye gidecektim allahtan sağlık ocağı yapıyo hemen de evimin yanında iyi oldu benim için

merhaba verdam banada 2 kez gelmişler evde bulamamışlar aradılar bizde bugün gittik...kan sayımı yaptır dedi hemşire,birde tetanoz aşısını söledi..ama ben kendi dr.uma sorucam ilk önce ondan sonra oraya giderim dr yaptır derse....
gerçekten sağlık ocakları çok ilgili bu konuda güzel bişey..birde yakın dediğin gibi...bebişleride getiririz oraya inşşş..
tansiyona,kiloya felanda bakıyorlar...
kızlar şeker taraması yaptırdınızmııı??ben önümüzdeki ayın 5 inde gidicem hastaneye o zaman yaptırıcam...dr öle sölemişti:))))

canım ben şeker yüklemesini ayın 8inde yaptıracağım doktor öyle dedi bu arada ayrıntılı usg ye girdik geçen hafta bebeğimiz sağlıklı herşey normal ilerliyor bize ne oyunlar yaptı usg esnasında el sallamalar felan gülmeler ağız açıp kapamalar

hilalcim sen yaptırdınmı ayrıntılı usgni bebğin oynamaya başladımı canım artık hissedersin ufak ufak bizimki içerde maç yapıyo galiba gece uykudan uyandırıyo artık sert vuruyo varya karnımın hareketlerini eşim uzaktan bile görüyo bende bu durumdan o kadar keyif alıyorumki evde tek mevzu oğlumuzun hareketleri onla konuşuyoruz evet hayır sorularına bile cevap veriyo artık doktor artık mantıklı düşünme yeteneğini kazandı demişti aklına yatarsa herşeye karşılık veriyo bu arada kaç kilo aldınız ben 7-8kg gibi işte

verdam canım bana çapadaki dr ayrıntılı ultrasona 20.haftada sokarız demişti ama sokmadı..yani sizin dediğiniz gibi bebişimi görmedim..o kadar ayrıntılı değildi yani...bebebğin suyuna felan baktı ama ayrıntılı daha farklımış heralde..bende anlamadım yaniii..
bebeğimin oynamalarını nerdeyse 1 aydan fazladır hissediyorum..dediğin gibi artık dışardan bile farkediliyor oynamaları...ama erkekler daha fazla oynarmış..benimki öle uyandırmıyor daha henüz....
bende 7 kilo aldım canım 4 aydan sonra fazla fazla kilo almaya başladım...maşallahım var :))))))

fatmanur canım burdayımmm ama rastlıyamıyoruzz....nasılsın bebişin nasılll???hala umuta gidiyorsun değilmii???bebekleriniz kaç gram kızlar...gerçi verdamınki erkek daha büyüktür muhtemelen ama fatmanur senin ki kaç gr...

merhaba arkadaslar ben nezmandır gırmıyordum artık bızde start verdık belkı bu ay hamıle kalırım dıye bekledım ama yıne malesef husran adet oldum bu ayda bır dahakı adetımde ulun beye gıtmeye karar verdık ama sımdı once on gorusme yapmam ıyı olurmu arkadaslar bana bır akıl verın gıtmeye karar verınce stresımız arttı suan neyapsak dıye dusunuyoruz nerden baslasak on gorusme ucretsızdı degılmı ben bıde bayrampasada oturuyorum en yakın ve rahat nasıl gıdebılırım bılgısı olan varmı acaba bıde raporsuz nekadar tutuyor tup vbebek onuda soylersenız cok memenun kalırım

canım benim 23+2 haftalıkken kilosu 517grdı ama boyu vardı 32cm dedi yanlış hatırlamıyosam bu haftadaki bebeklerin kiloları çok komik olur dedi doktor bunu takıntı yapmayın dedi ama kilosuda iyi boyuda
ayrıntılı usg de ulun beyde baktı 20,haftada oda normal siyah beyaz usg ile baktı ama ykınlaştrakak baktı netti yani ben bile anladım gördüklerimi 23.haftadakide aynıydı farklı değildi yani ama bu her hareketini gösterdi bize anlattı burası şurası felan gibi gayet net gördük herşeyini ulun bey hiç bişey demiyodu yarım saat felan sürdü usg
ay kızlar ya ben hiç yemek yemek istemiyorum varsa yoksa meyve yiyim gece yatana kadar meyve yiyorum hiç canım yemek tarzı şeyler istemiyo bide et türü şeyler istiyo canım başından beri doktor en güzeli meyve zaten ama eksikleride etle tamamlarsan süper olur demişti sizin iştah durumunuz nasıl

iyi geceler verdammm
ne güzel karşılaştık....benim de 20+1 de 344 gramdı bebeğim..çok merak ediyorumm ne kadar olduğunu şimdi..daha dr.a gitmeme 15 gün varr....dr.da bana haftana göre bebeğinin kilosu iyi demişti...
acaba banada ayrıntılımı baktı anlamadım kii....bide radyolojiden mi ne bakılıyormuşş ayrıntılı diyorlardı ama banada normal ultrasonda baktı...

canım artık ücretli diye biliyorum ön görüşme..ama gidip görüşürsende iyi olur belki ilaç felan verir...umutu arayıp kkesin öğrenebilirsin...
fiyatlarda ilaçlar dahil 5000 diye biliyorum değişmediyse.üsküdara gidersen üsküdürdan minibüsle gidiliyor koşu yolunda hemen umutun önünde inersin...

verdam benim iştahım var yemekde yiyorum meyvede yiyorum...sadece tatlı şeyler pek yiyemiyorum midem almıyor...onun haricinde herşeyi fazla fazla yiyorum...hatta eşim miden o kadar açıldıkii kilo veremiycen doğurduktan sonra diyorr:))))
et canın istiyorsa ye işte ne güzell etde yemek gerekiyor nede olsa....

slm verdaam nsl bebiş nsl canım sana bir sorum olacaktı. yazılarının tamamını okudum çok uzun ve yorucu yollar katetmişsin bende zeynep kamil hastanesinden rapor alıcam bütün testlerimi yaptırdım herşeyim hazır 3.kez aşılamada yaptırdım aşılamanının igneli olması şartmı acaba klomenle olan aşılama problem olurmu rapor almak için.sen zeynep kamildenmi almıştın raporunu ben dosyamı hazırladım bu ayın 26.vericem kızlar 2.haftaya alırsın raporunu dediler.birde dosyayı hazırlayıp verince heyetin karşısınamı çıkıyoruz soru soruyorlarmı....

slm nsl canım bebiş nsl bende konuştum ulun beyle randevu alıp geldim bir buçuk saat bekledim iki kez aradım dönmediniz dedim.oda inanın haberim yoktu dedi özürdiledi bende uzaklardan sırf sizin hastanız olmak için geldim hastalarınız sizden memun neden böyle oldu bir anlam veremedim dedim.oda ne zaman isterseniz gelin randevu bile almadan merak etmeyin birdaha böyle olmayacak dedi.bende haziran gibi başlarım artık rapor alırken igneli aşılama yaptırmış olmak şartmı acaba sende rapor almak için hheyetin karşısına çktınmı canım inşallah sorun çıkarmazlar...

canım ben hiç aşılama yaptırmadım ondan soruna cevap veremiycem...benim eşimde azospermi olduğu için direk tüpe geçtik...
verdamda çapadan aldı raporunu zeynep kamilden değil....

slm ben bir kez gittim muane oldum 150 tl daha sonra muane için para vermiyorsun raporsuz 5000 ben raporlu yaptırıcam 2500. karar verdiysreniz eger başlamaya ön görüşmede para almıyorlar şimdiye kadar neler yaptırdın onu soruyor yaptırdıgın testlere bakıyor ama doktorda seni muane etmeden onu yapalım bunu yapalım diyemiyor.bende ön görüşme için gitmiştim gittigimdede muane oldum bende uzaktan gittigim için birdaha gitgel olmasın dedim zaten karar vermiştim orada yaptırıcam diye doktorum folikasit verdi kulan diye şimdi raporun çıkmasını bekliyorum.doktorların hepsi farklı tedavi uyguluyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…