Tüp Bebek Merkezleri Doç.dr.ulun uluğ

herkese merhaba.ben de bu yolda çok emek verdim.tam kavuştum bebeğime derken yarı yolda tüm hayallerimi yitirdim.19. haftamda bebeğim melek olup gitti.hala birileri beni bu kabustan uyandıracak diye bekliyorum.sizden ulun beyin adını çok duydum kızlar.henüz acım çok yeni belki beni bir kaç ay dinlenmeye alacaklar ama ben yitirdiğim mutluluğu tekrar istiyorum.bu sefer daha deneyimli ellerde olsun istiyorum.umutta ilaçlar dahil 5000 lira demişsiniz.bunun içinde embriyo dondurma var mı?ben 37 yaşındayım ve maddi bakımdan çok yorulduk.merkezin etrafında kalınabilecek uygun yerler var mı.mesela öğretmen evi olabilir.bana biraz bilgi verirseniz çok sevinirim.tüm hamişlerin bebeklererine sağ salim kavuşmalarını diliyorum.

canımgeçmiş olsun bebeğin seni bekliyo diğer tarafta emin ol çokça dua et tekrar olur umudunu yitirme sakın ulun bey hem anlayışlı hem tcrübeli bi doktor sıcak kanlı ona güvenebilirsiniz bizde embrio dondurduk 1 sene ücretsiz dediler 1 senenin sonunda eğer dondurmaya devam etmek istersen her sene için 100euro veriyosun hastanenin civarında öğretmen evi var sanırım yanlış hatırlamıyosam

canım benbe bebeğimde iyiyiz allaha şükür.ben ilk z.kamilde yaptırdım testlerimi 1 kezde klomenle aşılama yaptırdım olmadı sonra ordan iş çıkmayacağını anlayınca çapaya gittik orda 2 kez iğneli aşılama yapıldı ilkinde kendiğinden yumurta çatladığı için iptal edildi ikincisi tutmadı tüp bebek raporunu çapadan aldım 15 günde felan çıktı rapor aşılama konusunda sorun olmaz sanırım ama çapada androlojiden tüp bebeğe geçiş raporu için bir hayli bekleniyomuş biz hiç beklemedik allah yardım etti.heyeti sen görmüyosun olayın adı heyet raporu ama çapada durum eblli olduğu için seni takip eden profesör uygundur diyo bide erkek için androloji yada üroloji profesörü onay veriyo gerisi bikaç hocanın imzası ve kaşesi öyle toplantı gibi olmuyo anlıcan

Nurcum ben yeni yaptırdum Umut'ta biliyorsun. Ayrıntıları anlatacaktım ama özel mesaj gönderemedim, pek bilmiyorum sitenin özelliklerini. Herneyse Umut'un yakınında Validebağlar Öğretmenevi var canım. Yürüyerek 5 dk, dolmuşla ya da taksiyle 1-2 dk.da ulaşabiliyorsun. Öyle lüks ve konforlu bir öğretmenevi değil ama ulaşım çok rahat, o yüzden rahatlıkla kalınabilir. Telefonunu veriririm istersen ya da merak ettiğin bir şey olursa sorabilirsin. Henüz çok yeni, önce vücudun ve ruhun dinlensin tabi ama sonra toparlandığında inanıyorum meleğin sana gelecektir.

Bu arada ben de izinleri bitirdiğim için burda yaptırmak zorunda kalacağım sanırım sonraki denemeyi. Sen de bana OMÜ hakkında bilgi verirsin olur mu. Gerçi İstanbul'a gitmeyi düşündüğüne göre çok yeterli olduğunu düşünmüyorsun üniversitenin. Muhtemelen hakılsın da. Ama yapacak birşeyim yok 3 hafta İstanbul'da kalıp eli boş dönünce izin bitti, maddi manevi zor olacak şehir dışı tedavi yeniden. Çoğu kişinin pozitif sonuç aldığı Umut'ta olmadı, yeni başlayan fakültede mi olacak diyor insan bazen ama bu işler kısmet işi, herşeyden önce Allah'ın ol demesi. İnşallah nasip olur canım...

teşekkür ederim canım bende dahiliye,genel cerah,piskolg ve eşim ürolog,dan imza aldı. dosyayı hazırladık 26. vericez inşallah bizimde 2.haftaya çıkar raporum,da biran önce başlarım tedaviye inşallah igneli aşılamayı problem yapmazlar....

master burda karşılaştığımız iyi oldu.benim biraz toparlanmam lazım ama içimdeki boşluk dolmuyor işte.bu arada en iyi merkezi araştırıyorum ve hep karşıma umut çıkıyor.sen ne kadar ödedin ve nasıldı?ben omü de embriyo kalitesi ve hijyen konularında endişeliyim.yoksa ücret çok cazip.bebeğimin de enfeksiyon yüzünden gittiğine inanıyorum.biliyorsun başta bir de boş kesm vardı.bir tanıdık yaptırdı onda da biri boş biri dolu iki kese var.acaba diyorum hep böyle boş keseler olduğuna göre embriyo kalitesi yeteri kadar iyi anlaşılamıyor mu?transfer esnasında da ben ayağımda galoşlarla ameliyathaneye girdim ve o galoşlar ayağımdan çıkarılmadan transfer yapıldı.aslında kimseyi de suçlamak istemiyorum ama başına insanın böyle bir hadise gelince gaçmişi sorgulamadan edemiyorum.ben hastaneye düşmeden 2 gün önce doktorumdaydım ve bebeğimin gayet iyi olduğunu söyledi.benim şikayetlerim çok artmıştı ama hiç bir şey yapılmadı.belki zamanında başlayacak bir antibiyotik tedavisi kurtarıcı olabilirdi ama bundan sonrası kader herhalde.canım ben seni etkilemek istemem ama en başta da demiştim sana problemin çok büyükse bunlar henüz çok yeniler.bir de senin yumurtaların sınırlı.bilemiyorum acaba medical parktaki doktor kim?o merkez nasıl acaba?orayı da mercek altına aldım.belki daha önce başka bir merkezde çalışmış bir doktorsa iyice bir arştıralım ve birbirimizi haberdar edelim.
şu özelden mesajı ben eşimden öğrenirsem seninle görüşmek isterim.kendine iyi bak.

slm özel msj göndermek için ismin üzerini tıkla özel msj yazısı çıkacak tıkla sayfa açılıyor gönderebilirsin,sag üst köşede gelen msj okuyabiliyorsun ben sana yazdım...

kime özel msj göndeceksen gönderecegin kisinin isminin üzerine tıklıyorsun söylemeyi unuttum....

canım ben hiç aşılama yaptırmadım ondan soruna cevap veremiycem...benim eşimde azospermi olduğu için direk tüpe geçtik...
verdamda çapadan aldı raporunu zeynep kamilden değil....

sagol canım bende zeynep kamilden alacagım kimse zeynep kamilden rapor almamış herkez çapa ve cerah paşadan rapor almış...

canım çok geçmiş olsun ilk öncelikle...bebeğini nasıl düşürdünn seni üzmek istemiyorum aslında ama ne biliyim bendede hep bir tedirginlik var..çok korkuyorum...inş kendini çok yakın zamanda toparlayıp yeniden tedavine başlarsın ve bu seferde hamile kalıp bebeğini kucağına alırsın....
umut tüp bebek merkezini kesinlikle tavsiye ederim...bence dr.larıda çok tecrübeli sonucunda alman hastanesinde dr.luk yapmışlar...

hilall kesinlikle katılıyorum kesinlikle umut tüp bebek merkezi

canım benim ikiz gebelik olarak başladı ama biri boş kese çıktı.sonra 10. haftamda ufak bir kanama geçirdim.doktorum boşkese düşüyor dedi.bebeğim bundan hiç etkilenmeden gayet güzel gelişti ama 18. haftamda belimde,böbreğimde garip sancılar başladı ve kanamam tekrar başladı.ama bu sefer duracak gibi bir kanama değildi.ben bir kaç doktora gittim hep boş keseye bağlandı ama idrarımdan da şikayetim vardı.idrarın sonuna doğru inanılmaz zorlanıyordum ama idrar kültürlerim hep temiz çıktı.nitekim biz böyle çaresiz çırpınırken bebeğimin kesesinin delindiğini ve suyunun geldiğini söylediler.inanamadım.hani bebeğimde birşey yoktu diye sonuna kadar direndim.bir hafta hastanede yattım.son gün artık herşeyin bittiğini anladım.bebeğim hiç gezmedi karnımda.ama doktorlara korkumdan söyleyemedim bile.hemen müdahale edip alırlar diye korktum.hep son bir ümit iyi olcak dedim.ama sabaha karşı bebeğim yattığım yatakta doğuverdi.sonra eşi gelmediği için kürtaja aldılar.her şey kabus gibiydi.hala birileri beni uyandırsın diye bekliyorum.benim size diyeceğim en ufak bir şikayetinizde hemen doktora gidin.tahlillerinizi çok güvendiğiniz yerlerde yaptırın çünkü onlar da aldatıcı olabiliyor.şimdi salı günü başka bir doktora görüneceğim.bu arada göğüslerim sütle doldu akıp duruyor.böyle bir durumıu Rabbim düşmanıma bile yaşatmasın.

nurcum inanki üzüntünü en içten duygularımla paylaşıyorum rabbim sana sabırlar versin en kısa zamandada tekrar bebeğine kavuş sağ salim sonuna kadar. kendimi zor tutuyorum ne zor bişeydir kucağına almayı beklerken .....
bazen benimkide az hareket ediyo ama bunun dışında hiç bi problemim yok bende o zaman çok endişeleniyorum

amin canım..tekrardan geçmiş olsun..bu yaşadığın acıların en yakın zamanda unutturucak bebeğin yada bebeklerine inş kavuşursun...

ya canım sendede varmı o
benimde kızım bazen çok oynuyor bazende oynamıyor..mesela dün pek oynamadı..acaba benim moralimle alakası olabilirmi diye düşünüyordum bende dr.a sordunmu verdam??ben daha dr.a gitmedim ama gidince sormayı düşünüyorum..birde benim dr.um bebek oynamayınca hemen gel bakarız demişti..oda kafamda olunca daha çok korkuyorum..sitres yapıyorum ya oynamıyor diye...
genelde sırt üstü yatınca çok oynuyor..ama bazende oynamıyor acaba normal bir durummu???

fatmanur canım bir sıkıntınmı var yoksa sadece sıcaklardan dolayımı söledin???şimdiden sıcaklardan bunalıuyoruz haziranda temmuzda ne yapıcaz hiç bilmiyorum...
gerçi ben şuanda daha sıcakdan bunalmıyorum genelde çok üşüyen biriyimdir..ama sonra ne olur bilemiyorum tabii..

bugün umut tüp bebek tedavisine başladım doktorum süleyman beyin olmadığını ve muayenemi ulun beyin yapacağını söylediler ilk önce biraz bu duruma sıkıldım ama daha sonra kabul ettim ulun beyin yaklaşımında da çok memnun kaldım

canım benimki genelde oynuyo bende doktora gitmedim bu sebepten .ama bildiğim kadarıyla 28.haftaya gadar normal bunlar çünkü bebeğin içerdeki yeri henüz daha geniş ve sert hareketlerini hissediyoruz benimki bide gündüzleri sakin normal oynuyo geceleri maç yapıyo uykudan uyanıyorum çokta hoşuma gidiyo varya bi oraya geçiyo bi buraya gidiyo yüzüyo resmen konuşmak istiyo sesimi arıyo konuşunca biraz sakinliyo sonra tekrar oyun istiyo galiba ..
bebeğin anne karnındaki pozisyonu içe dönük olabilir sırtına doğru ozaman içe tekme atar hissedemezsin yada plesentanın konumuda çok etkili o tarafta az hissedersin bide kilolu anne az hisseder diye biliyorum korkma bişey olmaz ama 28. haftadan sonra dikkat et ve sol tarafına yat genelde kan ve oksijen daha iyi bebeğine ulaşır bizimki 16-17 haftalıkken hareketlerini hissediyodum hafif hafif yine geceleri tabii alıştım mı ne hep bekliyorum onunda bi insan olduğunu uyuyabileceğini yorgun olabileceğini canının istemeyebileceğini unutuyorum bazen :1rolleyes:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…