Doğa2311'in Diyet Günlüğü

işin kötü yanı ne arkadaşlar biliyomusunuz kilomdan dolayı aldatılmışım ve bunu açıkça söyleyen bir kocaya sahibim yani pisikolojim 0
ayyyy cnm bu cümleyi okudugumdan beri ekrana yapıştım agzım bi karış açık kaldı
cnm yaaaaaa..... çok üzüldüm ama yılmak yok sen ona inat zayıflayacaksın
bu arada ne düşünüyorsun ne hissediyorsun bunu da yazarsan sana hem zayıflamada hem de bu psikolojiden kurtulmanda yardımcı oluruz değil mi doğacım????
anlatınca insan rahatlar içine atma
her ne kadar sanal da olsa biz arkadaşınız ve sahsen ben elimden gelen her türlü desteği imkanım ölçüsünde vermeye çalışırım

ben biraz geç kalkıyorum 10.30 gibi 2 kepekli tost yiyorum 14.30 .15 00. gibi 1 meyveli aktivya ve mandalina yiyorum arada açlık hissedersem gene bir meyve yiyorum saat 18 gibi de o gün ne pişirdiysem ondan ekmeksiz yiyorum tabi 21 00 gibi içim eziliyor o zamanda 1 ekşi elma 1 activya yiyorum bol gün içinde bol bitki çayı ve su tüketmeye çalışıyorum sence doğru yoldamıyım

katılıyorum doğaya...
aldatacak olan her şekilde aldatır sadık olan da ne olursa olsun yanında olur destek olur
ben demin yanlış yazmışım aslında doğacığıma teşekkürler...
sen ona inat değil kendin için, kendine olan güvenini tekrardan kazanmak için zayıflamalısın
senin psikolojik olarak morala ihtiyacın var ve emin ol biz gerek zayıflama sürecinde gerekse psikolojik olarak desteğe hep varız
kocanın bunu sana anlatması da bi nebze iyi bişey sonucta soylemeden aldatmaya devam edebilirdi ama bu onun yanlışını silmez, bunun affı yok elbette ki ama hayat bir sınav ve yaşadıklarımız da o sınavın soruları gibi kimi zaman zor kimi zaman kolay...
herkesin bir hikayesi var ve her insan yaşadıklarıyla bir kişiliğe sahip...
ben evli değilim aldatılmadım da ama bn de hayatta cok sey yasadım ama hayatın zorlukları Allahın izniyle bni yıldıramaz güçlüyüm bunu kendi kendime söylüyorum motivasyonu kendim veriyorum kendime... biz senin yanındayız zayıflayacaksın ben sana inanıyorum...

canım çok teşekkür ederim birilerinin destegine o kadar ihtiyacım varki anlatamam iyki varsınız beni dinliyorsunuz ben kendimi hiç iyi hissetmiyorum çok yalnız gibiyim etrafımda insanlar var bana boş ver düşünme ne hali varsa görsünler diyolar ama demesi kolay düşünmemek eldemiki

yediklerin güzel ama sabah tostun yanına salata tarzı şeyler yesen güzel olur
öğünlere yogurt ve salata eklemeni öneririm
iyi gidiyorsun inşallah yaza kadar fıstık gibi olacagız ben kendime de size de cok inanıyorum
sevgiler...

inşallah canım ben sanki fazla yiyorum gibi hissediyodum içimi rahatlattın

ben burada zayıflarken aynı zamanda yazılar paylaşıyorum bilgim ölçüsünde ve sağ olsun arkadaslar bni önemsiyor ve sorularını direkt bana soruyorlar cok bilgili miyim hayır değilim ben de öğrenmeye çalışıyorum sizlerle ama buradaki sorulara cevap verirken cok arastırıyorum dogru bilgi verebilmek için
ve herkesten o kadar cok sey öğrendim ki...
burada yazarak hem zayıflıyorum hem öğreniyorum hem de hayat hakkında bnden tecrübeli olanların anlattıklarından faydalanmaya çalışıyorum
psikoloji de ilgi alanımdır o yuzden lutfen ne hissediyorsun anlat anlat ki daha sağlıklı bi şekilde destek olalım sana bnm de topiğim var yiyerek zayıflama oraya da yazabilirsin
üzme kendini başkalarının ne dediğine taktıkça daha da mutsuz oluyoruz artık ben kulaklarımı tıkamaya çalışıyorum
hep beraber zayıflayacagız buna konsantre olmaya calış tmm cnm bnm???

çok saol canım bişi daha sorucam rejim yaparken siz kendinize ayrımı pişiriyosunuz yada ne pişerse onumu yiyosunuz mesela barbunya fasulye yenebilirmi ben her gün sebze yaparsam millet fenalık geçirir

çok saol canım bişi daha sorucam rejim yaparken siz kendinize ayrımı pişiriyosunuz yada ne pişerse onumu yiyosunuz mesela barbunya fasulye yenebilirmi ben her gün sebze yaparsam millet fenalık geçirir
ben tuzsuz ve az yağlı yediğim için kendim pişiriyorum
ya da annem tuzsuz ayırıyor bazen yağlı gelebiliyor bana o zamn da susuz kısmını yiyorum
annem de etli yemekler yapıyor arada onlardan da ölçülü yiyorum cok kısıtlama yapmaya gerek yok yeter ki ölçüyü abartmayalım

canım biz burada lilyde dediği gibi sanal ama samimi dostluklar kuruyoruz..
ben daha çok yeni olmama rağmen kendimi aylardır burada gibi hissediyorum..
o yüzden bize her türlü sıkıntını açabilirsin,hırsını öfkeni kinini kusabilirsin..
seni özenle dinleyeceğimizden ve samimiyetle yardımcı olacağımızdan emin ol tatlım..
etrafında sana boşver diyen insanları boşver asıl sen.
bu ağıza en kolay gelen laf..
ama hiç te boşverilmiyo işte
ateş düştüğü yeri yakıyor..
acını yaşayacaksın ki içinden tamamen söküp atabilesin zamanla
boşverip üstünü bastırdığında birgün mutlaka o acıyla tekrar yüzleşiyor insan..
hayatın hepimize yaşattığı kötü sürprizler var ne yazıkki
bende evli değilim aldatılmanın acısını yaşamadım ama benim de farklı acılarım oldu,oluyor,olacak..
bu herkes için böyle..
Allah kimseye dermansız dert vermesin canım önemli olan bu

ben sana kendin için zayıflayacaksın dedim
hala da bunu sölüyorum..önce SEN!!
amaaaaaaa
zayıf,daha hoş,daha çekici ve o kocanın ağzının suyunu akıtıptaa
kafanı çevireceğin günü de
gözünde canlandırmaya başla sen canım

i

bugünkü menüm :

kahvaltı:

3küçük dilim kızarmış ekmek
1haşlanmış yumurta
reçel,peynir

öğlen:

1simit

akşam:

1kase tarhana çorbası
1 kabak dolması
yoğurt

gün içinde 1fincan yeşil çay

kızlar ben ara öğün olarak pek bişeler alamıyorum
çünkü geç kalktığım için kahvaltımıda geç ediyorum.
o yüzden hem öğlen hem ara yicek kadar midem boşalmıyor..
akşam yemeğinide 7 gibi yediğim için
fazla öğümün yok..

bugün bütüm gün puzzle yapmakla uğraştım
ilk defa puzzle a sardım ve 1000 parçalık zorlu bi resim

inanın aklıma bişe yemek bile gelmedi

doğacım süpersin valla...
boşuna demiyorum sana bnm dublörüm diye
elbette hepimiz farklı kişilikleriz ve her birimiz biz oldugumuz için değerliyiz yanlış anlama yazıkların sanki bnmmiş gibi geliyor da ondan boyle diyorum sana...
yüreğimden geçirdiklerime en yakın şeyleri görüyorum yazdıklarında...
kız biz senle yaşam koçluğuna başlamışız resmen dimi ama???

cnm menün güzel afiyet olsun
ama ara yapmaya çalış yani öğünler arası 3-4 saatten fazla olmasın
mesela sabah 11de yedin dimi? öğlen 2-3 gibi ye akşam da 7 yiyorsan 5 gibi bi meyve yersen iyi olur metabolizman hızlanır aklında bulunsun cnm
bu arda puzzle cozmek sabır işidir tebrikler

arkadaşlar hepinize çok çok teşekkür ederim artık düşündüğüm tek şey şu kilolardan kurtulmak acayip hırs yaptım ben pek uzun vadeli dietleri beceremiyorum istiyorum ki hemen vereyim kiloları ama sizinle birlikte olunca bunu başarıcam inşallah

canlarım geldim geldimmm
ve gelir gelmez nasııı mutlu oldum anlatamammm
yokluğumda günlüğüme girip nerdesin nerdesinnn yazmışsınız yaaa cayip sevindimmm

dün gündüz bi türlü fırsatım olmadı puzzle yapmaktan hiiiiç pc görmedi gözüm..
bitirince ( yani en az 1 ay sonra ) resmini çekip paylaşıcam sizlerlee
offff çok zorrr :18:

sonracıma akşamada misafirim vardı o yüzden hiç gelemedim size hesap vermeye...

dün birazcık aştım kendimi,,
arkadaşım gelirken kek almış,ayıp olmasın diye yedim 2dilim..

inanın gün boyunca ne yediğimi hatırlamıorum doğru dürüst
ama bozmadım kendimi...

bu sabah ta arkadaşıma kahvaltıya gittim

2 küçük parça ıspanaklı börek +çay

sonra başka bi kapıya gittik gezmeye ( bebiş görmeye )
ordada orta şekerli türk kahvesi

akşamüstü eve gelincede 1 fincan domates çorbası içtim.

akşam yemeğimdede
taze fasulye +yoğurt yiyeceğim..

canım saolasınn
aşkolsun hiç yanlış anlarmıyım
samimiyetinin farkındayım..
ihtiyacı olanlara kendimce yardımcı olmayı severim ben,
hiç bişe yapamıyosam böle birkaç sözle destek olmak bile mutlu ediyor beni...

şu yaşam koçluğu işini harbiden iyi yapardık haa,keşke psikoloji okusaydım dediğim zamanlar oluyor bazen..

Merhaba,
Öncelikle günlüğünüz hayırlı olsun ve sevinçli haberlerle dolsun...Ben de 13 kilo vermek isteyenlerdenim...Siz vermeye başlamışsınız bile ne güzel...Yarın sabahtan itibaren ben de aranızdayım...Görüşmek üzere...

ya ben bu yaşam koçluğu sertifika programlarını araştırdım da kuzum tamamen duygusal yaniiiii
bi de şehir dışında ki ailem izin vermez...
bana da 3 yıl önce uni.sınavına tekrar girdiğimde psikoloji falan oku diyen de oldu gerçi aöfte davranış bilimleri diye bi ders var (sosyoloji+psikoloji) cok severdim bu yaz da kişisel gelişim kitaplarına merak saldım
yani ilgi alanlarım arttı:)
ben de insanlara azıcık faydalı olsam mutlu oluyorum hatta bu aralar takipte zorlanıyorum ya bu bile bni üzüyor bazı bırakan arkadaşlara karşı kendimi sorumlu hissediyorum bnm yüzümden oldu diye bu kadar cok seviyorum işte insanları
neyse biz kendimizi ve birbirimizi bi zayflatalaım bu işe de el atarız kimbilir?!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…