- 29 Kasım 2011
- 1.204
- 664
- 198
canım ben hergün tartılıyorum yaaa
tartılmadan gün geçiremem aslaaaaaa
selam arkilerim..
bu gün daha iyiyim,karın ağrım yok en azından artık..
kahvaltımda
2dilim kızarmış ekmek
1 haşlanmış yumurta
acıcık peynir yedim..
ara öğünde 1 kase aşure
azönce de
1 tabak(5-6 yemek kaşığı) kapuska
2-3 gündür iyi hissetmediğimden kendimi hiç hareket etmiyorum ama
sanki saatlerce spor yapmışım gibi
basenlerim ağrıyoo
yağlarımın erimesimi ağrı yapıyo acaabaa
yoksa 3 gündür yatmaktan mı
menün güzel tatlımYatmaktan olsa gerek
Kabuska yemeğine bayılıyorum bende
Regl döneminde bende şişiyorum ilk gün ağrım olur geçerdi
Bu ay bi hafta önceden geldi ağrısı.
Her ay dediğin gibi çile çekiyoz
Erkekler niden çekmiyor?
Bu arada 2 kg ne ara virdin kız maşallah
tatlım bnm de tartı hep aynı gösteriyor ama önemli olan kilodan çok vücudun... hem o tartıldıgın anda belki su toplamış da olabilir vücudun...kızlar ya herkes zayıflamışsın diyor ama benim tartım hala 80 i gösteriyor ne bu şimdibozuk mu acaba ya
tatlım bu yazıyı okurken biri karşımda takır takır nefes almadan konuşuyor gibi hissettim maşallahah be tatlım
neden düşürdün bu kadar motivasyonunu
diyette olmayı bi işkence olarak görme kendine
aksine o yediğimiz pizzalar abur cuburlar işkence bizim vücudumuza
bak şimdi onların bedelini nasıl ödüyoruz..
evet yemek yemek güzel ve keyifli
ama sadece o an için..
ya sonrası böyle hem psikolojik hem biyolojik mahfediyo bizi..
eğer hazır değilsen başlama diyete..
bikaç gün daha dinle kafanı keyfin gelsin..
ama bence buna hiç gerek yok
zorlu işkenceli ızdıraplı bi yola çıkmıyosun kii
13 kg nedir yaa,dediğin gibi 20-30kg vericek olan arkadaşlarımız var ve onlar bile düşürmüyolar morallerini..
çünkü ortada moral bozcak bişey yok...
üstelik sadece bir kaç ay bi yeme beslenme düzeni yapacaksın kendine
ondan sonrasında ise sadece dikkatli olmak. gerekecek..
hayatın boyunca diyette olmayacaksın ki..
bak ben de 13 kg vereceğim diye başladım birkaç gün önce,
1.5-2 kg gitti bile..kaldı 11 kg vermem gereken..
umarım yardımcı olmuşumdur canım
kafa karıştıracak,moral bozacak bişey yok ortada..
kendine zehire etme hayatı
diyet yapmak bi hastalık değil
çaresi elimizde olan geçici bir süreç sadece
ve sonu
mutlu olacağı garantili bir süreç
tatlım afiyet olsunbugünkü menüm
sabah:
2 dilim kızarmış ekmek
1 haşlanmış yumurta
1k.k peynir
ara:
1 kase aşure
öğlen:
1 yemek tabağı(5-6 y.k) kapuska yemeği
ara:
2 mandalina
akşam:
1 kase pirinç çorbası
3 adet ızgara köfte
3-4 yemek kaşığı yağsız patates püresi
normal şartlarda bana biri bu listeyi verse ve bugün sadece bunları yiceksin dese
aslaaaa doyacağıma inanmam...
ama gün içinde hiç açlık hissetmedim..
maşallah
tatlım bu yazıyı okurken biri karşımda takır takır nefes almadan konuşuyor gibi hissettim maşallahne güzel yazmışsın valla beni geçtin tebrik ediyorum
evet ben de o 25-30kg vermek zorunda olanlardanım üstelik bilinçli olmama ragmen boyle... ama yılmak yok ben herşeyden önce kendime gaz veriyorum insan önce kendini motive etmeli dışardan destek bi yere kadar...
tatlım afiyet olsunmenün güzel
ama genel olarak salata ve yogurt eksik onları da beslenmene eklemeni tavsiye ederim tatlım
bir de bu tartı meselesine gelince... gecenlerde arkadaslar arası komedi konusu olmuştu bence hergün tartılma, gün aşırı sonra haftada 2 sonra da haftada 1e indir ama mutlaka sadece 1 günün tartı günün olsun günü sen belirle diğer günler tartıldıkların sadece oylesine olsun
şimdi mesela ne gün diyete başladın? o günü tartı günün yap ki, ilerde hedefine ulaştıgında her hafta kaç vermişsin liste olarak görmüş olursun...
ben dukana başlıyorum=/ kesin kararımı verdim =(
benimde vermem gereken kilolarım var ama zorlanıyorum üstelik nerden baksan 20 kilo
tatlım bu yazıyı okurken biri karşımda takır takır nefes almadan konuşuyor gibi hissettim maşallahne güzel yazmışsın valla beni geçtin tebrik ediyorum
evet ben de o 25-30kg vermek zorunda olanlardanım üstelik bilinçli olmama ragmen boyle... ama yılmak yok ben herşeyden önce kendime gaz veriyorum insan önce kendini motive etmeli dışardan destek bi yere kadar...
tatlım afiyet olsunmenün güzel
ama genel olarak salata ve yogurt eksik onları da beslenmene eklemeni tavsiye ederim tatlım
bir de bu tartı meselesine gelince... gecenlerde arkadaslar arası komedi konusu olmuştu bence hergün tartılma, gün aşırı sonra haftada 2 sonra da haftada 1e indir ama mutlaka sadece 1 günün tartı günün olsun günü sen belirle diğer günler tartıldıkların sadece oylesine olsun
şimdi mesela ne gün diyete başladın? o günü tartı günün yap ki, ilerde hedefine ulaştıgında her hafta kaç vermişsin liste olarak görmüş olursun...
verirsin canım büyütme gözünde..
Biraz irade
birazda alışkanlıklardan vazgeçerek olmayacak şey değil..
tatlıdan vaz geçmek çok zor zaten bu kilolar tatlının eseri
verirsin canım büyütme gözünde..
Biraz irade
birazda alışkanlıklardan vazgeçerek olmayacak şey değil..
merhaba benimde vermem gereken bir on beş kilom falan var ortalama. Birbirimize destek olalım. ya sanki hiç veremeyecekmişim gibi geliyoda bana. ne zaman diyete başlasam sürekli bi aksilik çıkıyor ve diyetim bozuluyor yardımlarınızı ve desteklerinizi bekliyorum :))
işin kötü yanı ne arkadaşlar biliyomusunuz kilomdan dolayı aldatılmışım ve bunu açıkça söyleyen bir kocaya sahibim yani pisikolojim 0
canım çok teşekkür ederim etrafımda beni dinleyen kişiler var ama beni gerçekten anladıklarına inanmıyorumevet hala evliyim 1 tanede oğlum var 15 yaşında kendi akrabalarıma gelince annem babam vefat etti akrabalara gelince onların başına kalmıyım diye geçer deyip kestirip atıyorlarcanım böyle kötü bir tecrübe yaşamana çok üzüldüm
ama ne yazıkki hayatta hepimize bu yada başka türlü kötü sürprizler sürekli var
önemli olan bu süreçleri nasıl atlattığımız..
umarım çevrende sana bu zor günlerinde destek olan yakınların vardır
gerçi en büyük destek insanın kendine olan desteğidir..
bana sorarsan eşin seni kiloların için aldatmamıştır,
bu onun bir kılıfıdır diye düşünüyorum
yani kendi suçunun yükünü sana atmış ve sıyrılmış..
aldatacak adam dünya güzeli de olsan al-da-tırrrr.
o yüzden sen ona nispet olsun diye değill
kendin için zayıflayacaksın tatlım
hala berabermisiniz ayrıldınızmı bilemedim canım,
sakın sözlerimi yanlış anlama..
eğer destek istiyorsan doğru yerdesin,burada bol bol destek var
işin kötü yanı ne arkadaşlar biliyomusunuz kilomdan dolayı aldatılmışım ve bunu açıkça söyleyen bir kocaya sahibim yani pisikolojim 0
tatlım okurken fark ediliyor ztn yardım için paralandığıncanım bende şöyle bi okudum da gerçekten nefessiz yazmışım sankii
ama o an çok üzüldüm arkadaşın moralinin bozuk olmasına:26:
ona yardımcı olmak için çırpındım pc başında,umarım faydası olmuştur..
salata ve yoğurt konusunda haklısın,
salata sofrada mutlaka oluyor ama alışmışız işte
salatayı bile zeytinyağına ekmek bana bana yemeye
o yüzden peki elim gitmiyor ama genede bikaç çatal alıyorum yemek yerken..
yoğurt yemek aklıma gelmiyodu inan onu hatırlattığın çok iyi oldu tatlım saol
tartı içinde hergün bugün tartılmıcam diyorum ama dayanamıyorum yaa
gün belirledim kendime o na göre liste yazıyorum
mesela,
04.12.2011 de diyete başladım : 78,2 kg
11.12.2011 de tartıldım : 76,4 kg
gayet iyi gidiyorum değilmi...
hızlı değil..yavaş ta değil diye düşünüyorum..
kilo veriyorum sanıpta kas eritmekten çok korkuyorum ama aç sefil gezmiyorum,
gayet besleniyorum işte
bugün itibariyle yeşil çaya da başlıyorum ...
hadi bakalımm
bugünkü menüm :
kahvaltı:
3dilim kızarmış ekmek
1 k.k peynir
reçel
ara :
ara yok
öğlen :
1 kocamaaan tabak tarhana çorbası
1 fincan yeşil çay
akşam yemeği :
kapuska
havuç turp salatası
cnm dukan konusunda cok bilgili değilim bildiklerimi de sevginin topiğinde yazdım zatn bildiğim şey şu ki yuksek proteinli bir beslenme şekli ki benm uygulayabileceğim bişey değil ztn tavsiye de etmem tabii herkesin kendi seçimi karışamam buna... belki onun bünyesine iyi gelecek ama iyice araştırıp uygulamak gerekli ki bu oyle hemen şu diyeti uygulayayım kilo verip eski yememe devam ederim gibi bişey değil verdin mi devamı da gelmeli sağlıklı beslenme en iyisi mesela ben de senin gibi makarna-pilavı kestim ama cok nadir cnm çekerse onları da yiyorum nitekim dün makarna yedim yani herşeyden azar azar ölçüyü bildikten sonra sorun yaşamayız bunu biliyorumcanım karar vermiş olman güzel
ama dukan konusunda sana yardımcı olamıcam hiçç birr bilgim yok
ben herhangi bir diyet uygulamıyorum
yediklerimi ölçülü ve dikkatli yiyorum sadece
abur cubur makarna pilav mantı türlerini kestim
dukan konusunda lily sana yardımcı olacaktır eminim..
başarılar diliyorum canım
cnm bnm de 30kg fazlam vardı şimdi 25e indi bunun 20sini versem 3-5kg fazlamı önemsemicem artık yeter ki karar ver emin ol karar vermek başarının yarısı... sen başlamak iste yeter ki biz destek oluruz sana...benimde vermem gereken kilolarım var ama zorlanıyorum üstelik nerden baksan 20 kilo
cnm bnm bak yazdıkların güzel ama saat belirtirsen daha da yardımcı olurumgerçekten aşure yedinmi çok güzel ama ben cesaret edemiyorum BEN SABAH 2 TANE KEPEKLİ TOST YİYORUM SAAT 15 GİBİ 1 KUTU ACTİVYA 1 MANDALİNA ARALARDA GENE MANDALİNA AKŞAMDA NE YAPTIYSAM AZ BİŞİ O YEMEKTEN YİYORUM TABİ EKMEKSİZ OLDUGU İÇİN 22 GİBİ ACIKIYORUM 1 ELMA 1 ACTİVYA YİYORUM GÜN İÇİNDE BOLSU VE BİTKİ ÇAYI TÜKETİYORUM SİZCE BU ŞARTLARDA ZAYIFLARMIYIM
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?