Bizi de bilgilendirseler ıyi olurBen de aklında ne varsa dilinde o olanlardanım. Gizemli olmayı yapamam. Yapanlara başarılar diliyorum
Evet öyleHangi iliski uzmanini dinlesem hep gizemli olmaktan bahsediyor
Gizemli olmak iyidir yaSon derece gizemli ve soğuk birisiyim bu iyi bir şey mi bilmiyorum ama yabancılara karşı karakterim böyle bence doğal ve sıcak kanlı olmak daha iyi en azından ben öyle olmak isterdim
Bilemiyorum ki olabilirSıcakkanlı olmanın kaybettirecegini sanmıyorum. Sonuçta tek özelliğiniz de o değil. Belki başka bir şey itiyordur sizden insanlari
Galiba dengeyi sağlamak gerekİkisinin ortası daha mantıklı gibi.Sıcak olsan yanlış anlaşılma olur.Soğuk dursan da itici derler.
YaramıyorBende sizin gibiyim bı boka yaramiyor
Mevlana lumi hazretleri diyorkiMerhabalar
Doğal, sempatik ,sıcakkanlı bir insanım
Bugüne kadar tüm tanışma olur ilişki olur hep doğal davrandım ıcimden geldiği gibi neysem oyum yani:)
Ama arkadaş cevrem hep dogallığımdan kaybettigimi söylerler, gizemli olmak önemliymiş falan diyolar. Sosyal bi erkek arkadaşım da bunu söylemişti gizemli cool kadınlar ilgimizi çeker demişti.
Yani sizce arkadaşlar nasıl gizemli veya cool kadın olunur ?
Sohbet edelim hem fikir olur herkese☘
Lumi değil RumiMevlana lumi hazretleri diyorki
Ya oldugun gibi görün yada göründüğün gibi ol diyor müge applaa
Teşekkür ederim ama bende biliyorum Rumi oldugunu Zeynep ergülün agzından çıktıgı gibi yazmıştımLumi değil Rumi
Gerçi olay burda samimi olmaktan ziyade cekici olmaktı doğğğru hahahSamimi ve doğal olmak en güzeli aslında ama ikili ilişkilerde sanırım diğeri tercih ediliyor ilk başlarda cunku işin içine merak giriyorikisinin arasını bulmak lazım bence gizemli olayım derken olduğunuzdan farklı biri gibi gözükmek de samimi olmaz
Gizemli olmak karekter meselesi galibaSamimi ve doğal olmak en güzeli aslında ama ikili ilişkilerde sanırım diğeri tercih ediliyor ilk başlarda cunku işin içine merak giriyorikisinin arasını bulmak lazım bence gizemli olayım derken olduğunuzdan farklı biri gibi gözükmek de samimi olmaz
Hem samimi insandan zarar gelmez kız gizemliler tedirgin eder insanıGizemli olmak karekter meselesi galiba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?