DOĞDUGUNUZ EV KADERINIZ MIDIR? BÖYLE DÜŞÜNENLER HADİ DERTLEŞELİM

Ben bir dram yazayım bari.
Annem babama kaçtı.
Dayanamadım ben de hemen kocama kaçtım.
Benim ardımdan kız kardeşim durur mu ?
Durmadı/duramadı.
O da tuttu kocasına kaçtı.
Bizi gören diğer kız kardeşimiz de onlar kaçtı da ben niye duruyorum diyerek tuttu o da kocasına kaçtı.
Geriye kalan erkek kardeşim yaşadığı bu travmalar üzerine Universite ceza evine düştü.
Öss 4 yıl ceza verdi.
Kaldığı sınıfta pardon koğuşta çok göze batan öğrenci olduğundan mütevelli sınıfın ineği seçilip tüm ders notları çocuga yazdırılıp, gaddar profesörler tarafından tahtaya kaldırılıp sorular sorularak canından bezdirildi.
4 yıl sonunda bu duruma daha fazla dayanamayan kardeşim universiteden diploması verdirilerek mezun edildi.
Elinde diplomasıyla bir başına kalan kardeşimin başına talih kuşu konup kardeşim tam sevindirik olacakken talih kuşu oracıkta bir avcı tarafından vurularak öldürüldü.
Hayat bazen çok acımasız.

Son düzenleme:
Dert köşesinde konu açan sizsiniz, biz ne paylaşalım şimdi?
Derdiniz varsa buyrun yazın, yorum gelir elbet.
Canim yeni üye oldum o yuzden tam kullanmayi bilmedigimden boyle oldu. Normalde bir cok bilgiyi burdan ögrendim.eski den beri kadinlarkulubunden cok faydalandım Dedim ki bu kadar güzel bayanlar arkadasliklar bende gireyim iclerine.

Canim yeni üye oldum o yuzden tam kullanmayi bilmedigimden boyle oldu. Normalde bir cok bilgiyi burdan ögrendim.eski den beri kadinlarkulubunden cok faydalandım Dedim ki bu kadar güzel bayanlar arkadasliklar bende gireyim iclerine.
Hoşgeldin ama çok yanlış yerden geldin be bacımsı.
Şuraya bir dert bıraksaydın bari.

Ne hayatlar var. Bizimkisi de dert mi

Evet doğduğun yer kaderdir
Onun dışında kader diye birşeyde yoktur
Bence(şu BENCE yi eklemeliyim)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…