Benim hayatım roman olur diyenler dertlerini anlattıkları konular açıyorlar zaten, ordan konuşuyoruz.Aranıza yeni katıldım. Cok memnunum. Biz bize dertleşelim mi ne dersiniz. Benim hayatım roman olur diyenler burda mi ?
Bir yönetmenle anlaştınız mı film yapılması için?Aranıza yeni katıldım. Cok memnunum. Biz bize dertleşelim mi ne dersiniz. Benim hayatım roman olur diyenler burda mi ?
Yeni kullanmaya basladığım icin karıstırdım sanırım .Benim hayatım roman olur diyenler dertlerini anlattıkları konular açıyorlar zaten, ordan konuşuyoruz.
Bu konu bdv konusu değil.
Hikayeler yazıyorum zaten. Siirler sarki sozleri cunki duygularimi ancak orada ifade edebiliyorum. Yönetmen kim ben kim nasil buluyim .Bir yönetmenle anlaştınız mı film yapılması için?
Demeyin öyle hayat bu. Olmaz demeyin olur mu olurHikayeler yazıyorum zaten. Siirler sarki sozleri cunki duygularimi ancak orada ifade edebiliyorum. Yönetmen kim ben kim nasil buluyim .
Iyi temennileriniz icin cok tesekur ederim. Belki bir gün diyelim...Demeyin öyle hayat bu. Olmaz demeyin olur mu olur
Benim kuzenim yönetmen, dizi çekiyor hemen yardımcı olimIyi temennileriniz icin cok tesekur ederim. Belki bir gün diyelim...
Canim yeni üye oldum o yuzden tam kullanmayi bilmedigimden boyle oldu. Normalde bir cok bilgiyi burdan ögrendim.eski den beri kadinlarkulubunden cok faydalandım Dedim ki bu kadar güzel bayanlar arkadasliklar bende gireyim iclerine.Dert köşesinde konu açan sizsiniz, biz ne paylaşalım şimdi?
Derdiniz varsa buyrun yazın, yorum gelir elbet.
Hoşgeldin ama çok yanlış yerden geldin be bacımsı.Canim yeni üye oldum o yuzden tam kullanmayi bilmedigimden boyle oldu. Normalde bir cok bilgiyi burdan ögrendim.eski den beri kadinlarkulubunden cok faydalandım Dedim ki bu kadar güzel bayanlar arkadasliklar bende gireyim iclerine.
Ne hayatlar var. Bizimkisi de dert miBen bir dram yazayım bari.
Annem babama kaçtı.
Dayanamadım ben de hemen kocama kaçtım.
Benim ardımdan kız kardeşim durur mu ?
Durmadı/duramadı.
O da tuttu kocasına kaçtı.
Bizi gören diğer kız kardeşimiz de onlar kaçtı da ben niye duruyorum diyerek tuttu o da kocasına kaçtı.
Geriye kalan erkek kardeşim yaşadığı bu travmalar üzerine Universite ceza evine düştü.
Öss 4 yıl ceza verdi.
Kaldığı sınıfta pardon koğuşta çok göze batan öğrenci olduğundan mütevelli sınıfın ineği seçilip tüm ders notları çocuga yazdırılıp, gaddar profesörler tarafından tahtaya kaldırılıp sorular sorularak canından bezdirildi.
4 yıl sonunda bu duruma daha fazla dayanamayan kardeşim universiteden diploması verdirilerek çıkarıldı.
Elinde diplomasıyla bir başına kalan kardeşimin başına talih kuşu konup kardeşim tam sevindirik olacakken talih kuşu oracıkta bir avcı tarafından vurularak öldürüldü.
Hayat bazen çok acımasız.
Şükretmelisin.Ne hayatlar var. Bizimkisi de dert mi
Aha tam saç baş yolunmalık.Evet doğduğun yer kaderdir
Onun dışında kader diye birşeyde yoktur
Bence(şu BENCE yi eklemeliyim)
Üç tel kalmış zatenAha tam saç baş yolunmalık.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?