DOĞDUGUNUZ EV KADERINIZ MIDIR? BÖYLE DÜŞÜNENLER HADİ DERTLEŞELİM

Şuan 31 yasındasın sanırım okuma hevesini yarıda koymasan olmaz mı ?
Açık öğretimden bile tamamlayabilirsin.
Sana çok iyi gelecek.

Sana çok iyi gelecek.
Bu imkansiz biliyormusunuz. Esimde gitgidr babama benzemis evde emekli gibi yasiyor. Sade tv ve yemek. Bugun komsular dedilerki aksam disari cikalim dedim bende boyle boyle diye bagirdi cagirdi. Niye beni kimse anlamiyor.benimdr nefes almaya ihtiyacaim var . Surekli yasli anne babasini bize getiriryor aiyorlar hizmetci gibi dolaniyorum evde. Surekli bizle yasamak istiyolar. Ozman ne olacak hic bilmiyorum.

Sana çok iyi gelecek.
Ah canimm ahh okadar dereceli bir ogrenciydim ki doktor olacaktim ilk sene kazanip buralardan gidecektim. Sonra kendim gibi birini bulup cok farkli bir hayatim olacakti. Dusundukce deli olmamak elde degil. Benim burda ne isim var. 15 yil olmus kendime hep bu soruyu soruyorum. Her defasinda da babama lanet okuyorum.

Benim kaderim bu ben bunu kabulleneceğim demeyin. İnanın binlerce kadın var. Burada bile 40 yaşından sonra üniversite sınavına hazırlanıp kazanan kadınlar var. Hep dediğim gibi yine diyorum hayata teslim olmayın, hayat gözyaşlarına, başkalarının insafına bakmıyor. Çektiğiniz acılara üzülüp ya şunun bir yüzünü güldüreyim de demiyor. Umarım okursunuz, hayatta asla geç değil. Şunlara bir göz atın bu kadınlardan bir eksiğiniz yok, sizden daha Zeki değiller. Onlar yaptıysa siz de yaparsınız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…