DOĞDUGUNUZ EV KADERINIZ MIDIR? BÖYLE DÜŞÜNENLER HADİ DERTLEŞELİM

Hayat gercekten acımasız, hersey bir imtihan vesilesi.

Canim yeni üye oldum o yuzden tam kullanmayi bilmedigimden boyle oldu. Normalde bir cok bilgiyi burdan ögrendim.eski den beri kadinlarkulubunden cok faydalandım Dedim ki bu kadar güzel bayanlar arkadasliklar bende gireyim iclerine.
Hosgeldiniz, 🖐buyrun siz paylaşmaya başlayın o zaman.

Hosgeldiniz, 🖐buyrun siz paylaşmaya başlayın o zaman.
Firsat buldukca girip konusmak isterim elbette sizin gibi güzel insanlarla, aksam üzeri ayni saatte kahhvemi ederim ozman paylasacagim sizlerle. Cok sevdim burayi keske daha once uye olsaydım. Cocuklar okuldan gelicekler ev isleri filan zaman buldukca yazacagim. Tanistigimiza memnun oldum

Mesela nasil bir evde doğdunuz, anneniz babanizla iliskisi .büyüdünüzde gecmisi ozlediniz mi. Hayallerinizi gerceklestirebildiniz mi.

Kesinlikle acemiyim. Ona katiliyorum. Ama felsefe neden edeyim.
Felsefe yapmak kötü birşey değil
Keşke felsefe yapacak kadar bilgi mantık birikime sahip olsaydık
Değiliz
Sorduğunuz soru felsefenin alanına girer
O yüzden felsefik bir başlık altında felsefe yapmak istiyorsunuz diye dişündürdün

Dedigim gibi ilk günün acemiligi ozman oyle diyelim.

Dedigim gibi ilk günün acemiligi ozman oyle diyelim.
Dert okumak istiyorsanız bdv nin 7386 sayfası var
Bürsürü alengirli dertler
Toplumsal
Ekonomik
Eğitim
Cinselik
Kayıp
Var oğlu var
Yorumlar efsanedir
Tartışmalar vardır
Yeni bir başlık altında birikim yapacağınıza
Kasadan yiyin

Valla yanlıs yere yazdım konu acmisim tamam daha burdan yazmiyim. Ilgilenenlere tesekur ederim.

Bence doğduğun evden çok evlendiğin kişi kaderini çok etkiliyor, bu cografya da. (Bunu erkekler içinde aynı olduğunu düşünüyorum aslinda.)

Evlilik kararı bu hayatta ortalama bir kişinin vereceği en önemli karar oluyor. Doğduğun evden önemli.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…