Hayat gercekten acımasız, hersey bir imtihan vesilesi.Ben bir dram yazayım bari.
Annem babama kaçtı.
Dayanamadım ben de hemen kocama kaçtım.
Benim ardımdan kız kardeşim durur mu ?
Durmadı/duramadı.
O da tuttu kocasına kaçtı.
Bizi gören diğer kız kardeşimiz de onlar kaçtı da ben niye duruyorum diyerek tuttu o da kocasına kaçtı.
Geriye kalan erkek kardeşim yaşadığı bu travmalar üzerine Universite ceza evine düştü.
Öss 4 yıl ceza verdi.
Kaldığı sınıfta pardon koğuşta çok göze batan öğrenci olduğundan mütevelli sınıfın ineği seçilip tüm ders notları çocuga yazdırılıp, gaddar profesörler tarafından tahtaya kaldırılıp sorular sorularak canından bezdirildi.
4 yıl sonunda bu duruma daha fazla dayanamayan kardeşim universiteden diploması verdirilerek çıkarıldı.
Elinde diplomasıyla bir başına kalan kardeşimin başına talih kuşu konup kardeşim tam sevindirik olacakken talih kuşu oracıkta bir avcı tarafından vurularak öldürüldü.
Hayat bazen çok acımasız.
Hosgeldiniz, 🖐buyrun siz paylaşmaya başlayın o zaman.Canim yeni üye oldum o yuzden tam kullanmayi bilmedigimden boyle oldu. Normalde bir cok bilgiyi burdan ögrendim.eski den beri kadinlarkulubunden cok faydalandım Dedim ki bu kadar güzel bayanlar arkadasliklar bende gireyim iclerine.
Arkadaş felsefe yapmak istiy heraldeNeydi şimdi bu
Acaba kendin bir şey anlatmak istiyorsun da çekindin mi ?Aranıza yeni katıldım. Cok memnunum. Biz bize dertleşelim mi ne dersiniz. Benim hayatım roman olur diyenler burda mi ?
Firsat buldukca girip konusmak isterim elbette sizin gibi güzel insanlarla, aksam üzeri ayni saatte kahhvemi ederim ozman paylasacagim sizlerle. Cok sevdim burayi keske daha once uye olsaydım. Cocuklar okuldan gelicekler ev isleri filan zaman buldukca yazacagim. Tanistigimiza memnun oldumHosgeldiniz, 🖐buyrun siz paylaşmaya başlayın o zaman.
Kesinlikle acemiyim. Ona katiliyorum. Ama felsefe neden edeyim.Arkadaş felsefe yapmak istiy heralde
Vaka konuşulur burada nedenleri değil
Acemi arkadaşımız
Hayatımızın roman olması için kimsenin çekmediği dertleri çekmemize gerek yok. Hepimizin hikayesi farklı ve herkes en büyüğünü kendisinin çektiğini zannediyor.Aranıza yeni katıldım. Cok memnunum. Biz bize dertleşelim mi ne dersiniz. Benim hayatım roman olur diyenler burda mi ?
bdv demek dert yuvası demektir.sitede hepimiz aşırı dertliyizzz.hele siz bir anlatın bizler ooo neler anlatırız nelerrrrKesinlikle acemiyim. Ona katiliyorum. Ama felsefe neden edeyim.
Felsefe yapmak kötü birşey değilKesinlikle acemiyim. Ona katiliyorum. Ama felsefe neden edeyim.
Firsat bulursanız anlatın , brn baska baska insanlarin hayatlarini dinlemeyi cok severim. Insan piskolojisiyle yakindan ilgileniyorum.bdv demek dert yuvası demektir.sitede hepimiz aşırı dertliyizzz.hele siz bir anlatın bizler ooo neler anlatırız nelerrrr
Dedigim gibi ilk günün acemiligi ozman oyle diyelim.Felsefe yapmak kötü birşey değil
Keşke felsefe yapacak kadar bilgi mantık birikime sahip olsaydık
Değiliz
Sorduğunuz soru felsefenin alanına girer
O yüzden felsefik bir başlık altında felsefe yapmak istiyorsunuz diye dişündürdün
tmmm ama benim dertlerim çok uzunnn.br boş zamanımda herşeyi anlatacağımmm.taaaa doğduğum evden başlayacağımmmFirsat bulursanız anlatın , brn baska baska insanlarin hayatlarini dinlemeyi cok severim. Insan piskolojisiyle yakindan ilgileniyorum.
Dert okumak istiyorsanız bdv nin 7386 sayfası varDedigim gibi ilk günün acemiligi ozman oyle diyelim.
senin hikaye konuya uymadı ama.acıklı bol gözyaşılı bir doğduğun ev yokmuşKeşke doğduğum ev kaderim olsaydı
Hele babam var mı boyle adam yaa
Oradaki sakine kanser eder ama adamıTv 8'de cevabi..
43 bolum kadar izle..Eminim sorularina yanit alacaksin :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?