Doğmamış bebeğime mektup :(

xyzxyz

Sadece İmtihan....
Kayıtlı Üye
28 Haziran 2010
1.432
630
448
17 ay oldu bebeğim gelmedin hala..
Bak annen senin gelmen için elinden geleni yapıyor
Bunca zahmete acıya katlanıyor
Bunların hepsi senin için..
Yastığımın altında mendilin duruyor
Her gece koklayarak uyuyorum
Hadi gel artık diye Rabbime yalvarıyorum
Annen her türlü zorluğa razı oldu
Yeterki gel..
Bak babanda artık heyecanla bekliyor seni
Senin üstüne hayal kuruyoruz her gece
O küçük ellerini ayaklarını sevmek
Seni doyasıya öpmek,sarılmak istiyoruz yavrum
Rabbimin izni ile gel...

İlk ben söyleyecektim anneanneye dedeye
İlk torun müjdesini ben vermek istedim babaanneye dedeye
Teyzeye,Halaya
Ama olmadı miniğim....
Amcanın bebeği oldu da sen gelmedin...
Herkes seni bekliyor nazlı bebeğimm
Yaşayacağım duyguları onlar yaşadı herşeyim
Olmadıı...vardır bi hayır...
Artık ne olursa olsun geçte olsa gel ne olur
Rabbim iznini ver kucağımızı boş bırakma
Kendi yavrumuzu sevmemizi nasip et
Başkalarının kapısında çocuk hasreti çektirtme
Amin....

Allah hepimize hakkımızda olanı versin canım rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın

Bugün sana battaniye başladım meleğim
Kız mı erkek mi olacağını dahi bilmiyorum
o yüzden bir rengi beyaz bir rengi sarı
Gel bak battaniyelerin bile hazır
Bi tek sen eksiksin yavrum.
Kimselere söyleyemiyorum anlatamıyorum derdimi
Ne örüyosun diyolar söyleyemiyorum bebeğim
Sokakta gezen hamile kadınlara imrenir oldum
Kolayca kavuştular diyorum meleklerine
Sende gel benim minik kelebeğim
Bekletme babayla anneyi üzme artık nazlı kuşumm
Kıymetlimm gel artıkk

canım inşallah rabbim hayırlısıyla kısa zamanda verir...
hakkımızda hangisi hayırlıysa o olsun....

Nerdesin Sen Yavrucuğum Yaaa?oysa Yanimda,kollarimda Olmaliydin çoktandir...neden Randevularina Geç Gelenlerden Oluyorsun Bebeğim?
Sokakta Kadinlarin Biri Elinde Diğeri Karninda...yolda Koşuyor Diğeri..anneleri Fazla çocuktan Bikmiş Olmali Ki Kedi Yavrusu Gibi Ensesinden çekiyor özensizce Onlari..dünyanin En önemsiz şeyi Gibi..oysa Sen öyle Mi Olacaksin?
Sebepsiz Mesnetsiz Sikintilarla Boğuşuyor Yüreğim..kabuslara Yenik Düşüyor Rüyalarim...oysa Gülücüklerinle Gülümsemekti Hayalim.gel Be Bebeğim...
Sen Bana özlemi, Hasreti Tattirdin Daha Gelmeden.daha Gelmeden Hakkima Girdin.ama Benim Senin üzerinde Analik Hakkim Olmayacak.gel (ki Eğer Gelirsen)yaşantimiza Katacağin Neşe Ile Asil Sen Beni Borçlu Kilacaksin Varliğina Karşi
Biliyor Musun Bebeğim Yeni Doğan Bebeklerin Kulağina "geldiğinyerlerde Benim Bebişimi Gördünmü Ne Zaman Dünyaya Geliş Biletini Alip Gelecek?"diye Fisildiyorum
Hiç Konuşamiyorum Bilsen..oysa Dudaklarim Sicakliğina Ve Yavrum Uyandin Mi Bebeğim Demeye Muhtaç.
Rüyalarimda Senle Birlikte Olup Uyaninca Kaybediyorum.ne Zaman Senin Sesinle Uyanacağim Ve Ne Zaman Uyaninca Seni Kaybetmeyeceğim?
Peki..bunca Sözden Sonra Da Halen Gelmeye Ikna Olmadiysan Sen Bilirsin.ama Bil Ki Ben Iyi Bir Anne Olurum Seçim Senin.umarim Anlarsin Bir Gün Beni Ve Umarim O Zaman Iş Işten Geçmiş Olmaz.inatçi Bebek Ahhh Bebek...hayallerime Bile Yasak Koyuyor Baban.her Ay ümitlenip Her Regl Döneminde Yikildiğim Için Bana Seni Düşünmeyi Bile Yasakladi.hayalleri Insani Hayalkirikliğina Sürüklermiş Diyor...hayallerimi De Kaybedersem Yaşayamam Ki..bir Gelsen De Babani Da şaşirtsan...sana Sevgilerimi öpücüklerimi Gönderiyorum Bebeğm..ve Ağliyorum Gel De Dindir Gözyaşlarimi

alıntı

Hiçbi avuntu ferahlatmıyor içimi
Aklım hep sende
Ne olur ferahlat artık anneciğinin yüreğini..

Herkes tüm arkadaşlarım anneliği tattılar bebeğim
Sen gelsen benim bütün acılarım dinecek
Boynum bükük bahane aramayacağım
Artık babanla bu kadar kavga etmicez belkide
En ufak tartışmada kavga çıkmayacak minik canımmmız
Aşık olduğum adamın gözlerine benzeyen tatlı bi bebekkkk olsaaannnn
Yiğenini sevmek için onca yol gidiyoruz bebeğim
bende yengen nasıl el üstünde tutulduysa öyle kıymetli olmak istiyorum bebeğim
Seni en iyi şekilde yetiştirmek benim boynumun borcu
Dedenler şimdiden çeyizini hazırlamış bebeğim
Rabbimm duy sesimii artııkkk

Bu kadar saplantılı olmayın lütfen
hepimiz isteriz kucağımız dolu olsun diye
fakat rabbim vermiyorsa vardır bir bildiği
vardır daha vakti
belki hiç olmayacaktır senin imtihanın da budur belki
bize şer görünen hayır hayır görünen şer olabilir bilemeyiz
siz normal hayata dönün ama tabiki dua edin bol bol
allah hayırlısı ise verecektir zaten

Muhakakk vardır rabbimin bildiği sadece içim doldu taşıyo yazarak rahatlıyorum
Her duamda onun için dua ediyorum.Gelsin diye...
17 aydır gelmediyse muhakkak rabbim hayırlısını veriyordur...

Bazen özlem çekiyosun bazen çok istiyosun
Etrafında hamile kalan kişileri gördükçe duaya daha çok sarılıp
Çıldıracak gibi oluyosun..
Başka üzülmek için sebebim çok..
Eşimi bebek için ikna edene kadar daraldım
O istediği zamanda rabbim vermedi
Aşılama olmak için yine ikna edemedim..
Bu ay ikna ettim zar zor ama
Bu seferde tek umudum yitip biterse
Toparlanmak zor olur diye düşünüyorum
Elbette yine Rabbimden
Dedim ya bazı zaman oluyo ki dolup taşıyo insan.
Tek başıma hastanelerde mücadele etmekten
Güçlü görünmekten çok yoruldum..
Umut bitmemeli,Tüknememeliiiii Yoksaaa nolur bu halim...

Bu erkekleri çocuk sahibi olmak için ikna etmekte ne demek yahu. Benim eşim bir kere olmazsa olmasın aşkım biz yeteriz birbirimize dedi ben kıyameti kopardım sen çocuk istemiyormusun diye. Sabaha kadar açıklama yaptı beni ikna etmek için. Sırf çocuğumuz olmazsa kendimi yarım hissetmeyim biz böylede mutluyuz diye...Eşin her zorlukta her mücadelende elbette yanında olmak zorunda. Son ana kadar bütün imkanlar sunulmalı kadına. Çünkü her kadın bir anne adayı çünkü her kadın anne olmalı. Sen önce duanda ısrarcı ol ve tevekkül et. Mutlaka namaz kılmıyorsan namaza başka belliki rabbim bu şerde bir hayır bekliyor....Büyük tövbe et...bol bol kenzülü arş duasını oku ve yoktan var eden rabbim sen benim evladımıda yoktan var et ve kucağıma almamı nasip et diye dua et. Gönülden inanarak edilen her duaya icabet eder Yüce Yaradan...Rabbim nerde varsa evlat hasretiyle yanan kişi tez zamanda kucaklarını doldurur inşallah....Amin

Canım benim allah kabul etsin inşallah kılıyorum namaz..farz namazı arkasından cennetül esmalarım var.Her sabah iş yerine erken geliyorum bebeğim için başladığım bir hatmim var.Ondan ayrıca yasin kenzül arş ve rahman sureleri her gün okuduklarım arasında...bunlara rağmen istedğim olmuyorsa mecbur tevekkül ediyorum.Zamanı var ama ben daralıyorum çünkü bu konuda eltim dışında yanımda kimse yok.Huzursuzum...

Rabbim hayırlı zamanda, hayırlı ve sağlıklı bir evlat nasip etsin

Canim benim gozlerim falan dolmadi okurken agliyorum suan. Rabbim tez zamanda melegine kavustursun insallah. Umidini kesme ne olur. Rabbimin vardır bildigi.

bazı kadınlar gerçekten hayatı zorlaştırıyo. yani bebek istersin herkes ister ama bukadar abartmaya hayatının merkezine oturtmaya gerek yokk olmazsa neolcak ozamanda forumdaki bi arkadaş çocuğu olanları görüp psikolojinmi bozulacak 17 ay beklemişsin sağlık olsun nasip diyin bi kerede 30 sene bekleyenler var abartmayın allah aşkına

öyle abartmış ki konu sahibi insan saçını başını yoluyor

Eleştiriye açığım ama canınız yanmamış sizin galiba..Bu hayatta bu konuda tek başınıza kalmak ve yalnız olmak ne demek bilemezsiniz..Üstelik gelinler arasında adınız "kısır"a kadar çıktıysa ve bundan sıkıldıysanız benim gibi düşünürsünüz.Hayata sahte polyannacılık oynarsınız.Elinizde imkan varken eşinizin sırf bebek olmasın diye size yaklaşmaması ne demek biliyomusunuz.Ona yalvarmak ne demek biliyomusunuz??? Yorum yaparken lütfen insanların canını daha fazla yakmayın..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…