- 2 Ağustos 2012
- 1.072
- 425
- 133
Eleştiriye açığım ama canınız yanmamış sizin galiba..Bu hayatta bu konuda tek başınıza kalmak ve yalnız olmak ne demek bilemezsiniz..Üstelik gelinler arasında adınız "kısır"a kadar çıktıysa ve bundan sıkıldıysanız benim gibi düşünürsünüz.Hayata sahte polyannacılık oynarsınız.Elinizde imkan varken eşinizin sırf bebek olmasın diye size yaklaşmaması ne demek biliyomusunuz.Ona yalvarmak ne demek biliyomusunuz??? Yorum yaparken lütfen insanların canını daha fazla yakmayın..
Ağlattınız beni,anlatmak isteyipte anlatamadığım çok şeyi anlatmışsınız.Allah razı olsun...İnsanların bu kadar masum isteklerine neden saygı duyulmaz?
neden insanlar içlerinen geldikleri gibi bir şey isteyip dilemeyez?
hassas olabilir insan, duyguları taşabilir,kendini yalnız hissedebilir.ama
"anlamıyorum" demenin basitliğine bu kadar çok sığınıp insanı da ayrıca gerip üzmenin manası yok ki.
bekar olan evlenmek ister, azdın mı denir.bırak bekle denir.yahuu zaten bekleniyor.
çocuk isteyen başına belamı alıyorsun der,vakti zamanı var der.elbet var.zaten
insanı olduğu durumdan daha kötü hissetmesine sebep olan o feci duygu ; her şeyin farkında olup da
hiç bir şey yapamıyor olmak ve "beklemek".ne kadar bilirseniz bilin gerçekleri, ateşin içinde yanarken kimse o acıyı kestiremez.
Allah ım sen gibi bebek bekleyen tüm herkese bu duyguyu yaşamayı nasip etsin.Dilerim herkesin duaları da buna vesile olur.
Ağlattınız beni,anlatmak isteyipte anlatamadığım çok şeyi anlatmışsınız.Allah razı olsun...
insanların ne düşündüğünün hiçbir önemi olmamalı senin açından şuanda....zaten üzerinde bir baskı var bir de onlar çıkar yırtık dondan çıkar gibi.....ve daha çok yeni 17 ay ne ki....tabi ki çok canın yanmıştır senin de ama bizim 3.5 sene sonra,bir tanıdığında 10küsur sene oldu...sonra bir şey daha var,Allah uygun gördüyse olur,görmediyse biz ne kadar tırmalasak da boş....inşallah en kısa zamanda nasip eder Allahım sizede ama bu kadar takmamalısın bence...bizim de çok geç geldi meleğimiz....şimdi belki beni görenler de diyordur,kolay kavuştuğumuzu sanıyorlardır kimbilir....ama öyle değil işte kimse kimsenin ne yaşadığını bilemez....kendine başka uğraşlar bul düşünmemeye çalış derim....en kısa zamanda kavuşursun inşallah meleğine....
Eleştiriye açığım ama canınız yanmamış sizin galiba..Bu hayatta bu konuda tek başınıza kalmak ve yalnız olmak ne demek bilemezsiniz..Üstelik gelinler arasında adınız "kısır"a kadar çıktıysa ve bundan sıkıldıysanız benim gibi düşünürsünüz.Hayata sahte polyannacılık oynarsınız.Elinizde imkan varken eşinizin sırf bebek olmasın diye size yaklaşmaması ne demek biliyomusunuz.Ona yalvarmak ne demek biliyomusunuz??? Yorum yaparken lütfen insanların canını daha fazla yakmayın..
kısırsan sen intihar edersin kısır lafını hakaret gördüğüne göre. koca bulup çocuk doğurma zihniyetiyle yetişmişsin belli
Kitty kardeşim ben 1 yıl istedim eşim istemedi.Sonra kendisi istedi ama 2-3 ay sonra olmayınca onunda moralimi bozuldu ne oldu anlayamadım.istiyorum diyor ama bana yaklaşmıor.bilmiyorum.. yıprandık sanırımAllahım tüm isteyene annelik duygusunu tattırsın inşallah.
Yalnız arkadaşım anlamadığım birşey var , eşiniz bebek istemiyor mu?
Eşiniz sırf bebek olmasın diye size yaklaşmıyor muş , belki henüz hazır değildir.
Bu kadar istemek feryat etmek doğru değil, burada yıllarca uğraşan, bebeğini kaybeden bir sürü insan var.
Hayırlısıyla olacaktır, biraz tevekkül
Bir derdim var köşesinde insan derdini paylaşıyor ve ister yoğun yaşasın acısını, isterse az yaşasın bunu sorgulamak kimsenin haddine düşmesin. Yazık ya buraya gelip konuşacak kimsesi olmayan insanlara bu kadar tepki yazık. Zaten evlat hasretinden yanıyor yüreciği birde derdini anlattığına pişman etmeyin. Varsa moralini düzeltecek bir lafın yaz ama yoksa sus, yeterki laf sokma, yargılama...Allah kimseyi evlat hasretiyle ve acısıyla sınamasın...Yaşamayan bilemez...
Elhamdülillah intiharın günah olduğunu bilecek kadar imanlı bi zihniyette yetiştim.Ben evladımı etraf için değil kendim ve yuvam için istedim rabbimden.Çoğalmanın sünnet olduğunu bilecek zihniyette yetiştim.Benim hakkımda saygılı olun rica edicem bide Yorum yapmamanızı ve sayfamdan ayrılmanızı rica ediyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?