Doğmamış bebeğime mektup :(

Rabbim en hayırlı zamanda evladınıza kavuşmayı nasip eyler inş.

adınız kısıra çıkıyosa ne demek yaa???

evet insan kısırda olabilir çokta var allah yardımcıları olsun adın kısıra çıkarsa derken resmen kısır olan insanların psikolojisini bozuyosun şuanda. onlarda insan bizde herşey insanlar için

İnsanların bu kadar masum isteklerine neden saygı duyulmaz?
neden insanlar içlerinen geldikleri gibi bir şey isteyip dilemeyez?
hassas olabilir insan, duyguları taşabilir,kendini yalnız hissedebilir.ama
"anlamıyorum" demenin basitliğine bu kadar çok sığınıp insanı da ayrıca gerip üzmenin manası yok ki.

bekar olan evlenmek ister, azdın mı denir.bırak bekle denir.yahuu zaten bekleniyor.
çocuk isteyen başına belamı alıyorsun der,vakti zamanı var der.elbet var.zaten
insanı olduğu durumdan daha kötü hissetmesine sebep olan o feci duygu ; her şeyin farkında olup da
hiç bir şey yapamıyor olmak ve "beklemek".ne kadar bilirseniz bilin gerçekleri, ateşin içinde yanarken kimse o acıyı kestiremez.

Allah ım sen gibi bebek bekleyen tüm herkese bu duyguyu yaşamayı nasip etsin.Dilerim herkesin duaları da buna vesile olur.

Ağlattınız beni,anlatmak isteyipte anlatamadığım çok şeyi anlatmışsınız.Allah razı olsun...

konunuzu okudugumda heralde bi 9 10 senedir cocuk istiyosunuz sandim 17 ay oldugunu okudugumda şok oldum 17 ay nedirki ya senelerce bekleyenler var bende tam 22 ay bekledim ama sizin gibi kendimi bu kadar kasmadim biraz rahat olun bence herseyin bi vakti zamani vardir rabbim en hayirli zamanda verir ins bu kadar streslede cocuk olmasi cok zor hem

Ağlattınız beni,anlatmak isteyipte anlatamadığım çok şeyi anlatmışsınız.Allah razı olsun...

gördüğün gibi burada da var.kimseyle bence polemiğe girmeye gerek yok.kimseye üzüntünü tarif edemezsin.
yalnız bildiğim bir şey varsa ki moral her şeyin ilacıdır.her ne olursa olsun sen moralini yüksek tutmaya çalış.ben buralarda
aylarca yıllarca çocuk sahibi olamayıp sonrasında çocuklarını kollarına alanları da gördüm,işittim.

şuan bu duruma sürekli üzülerek sadece kendini hasta edersin.silkelenip bir kendine gel önce.

insanların ne düşündüğünün hiçbir önemi olmamalı senin açından şuanda....zaten üzerinde bir baskı var bir de onlar çıkar yırtık dondan çıkar gibi.....ve daha çok yeni 17 ay ne ki....tabi ki çok canın yanmıştır senin de ama bizim 3.5 sene sonra,bir tanıdığında 10küsur sene oldu...sonra bir şey daha var,Allah uygun gördüyse olur,görmediyse biz ne kadar tırmalasak da boş....inşallah en kısa zamanda nasip eder Allahım sizede ama bu kadar takmamalısın bence...bizim de çok geç geldi meleğimiz....şimdi belki beni görenler de diyordur,kolay kavuştuğumuzu sanıyorlardır kimbilir....ama öyle değil işte kimse kimsenin ne yaşadığını bilemez....kendine başka uğraşlar bul düşünmemeye çalış derim....en kısa zamanda kavuşursun inşallah meleğine....

Duayla beklemek onu Rabbimden istemenin nesi zararlı ben bilemedim !!
Beklerken duygularını yazmanın nesi zararlı anlamadım !!
Çocuğu olmayanların psikolojisi bozuluyormuş...
Farkına varamadıysanız benimde olmuyor !!!
Bilinmeyen bi çok şey var hakkımda ama acımasız yorumlar geriyor beni..

kısırsan sen intihar edersin kısır lafını hakaret gördüğüne göre. koca bulup çocuk doğurma zihniyetiyle yetişmişsin belli

evet haklısın 17 ay herkesin açısından küçük bir zaman dilimi.Ben bu 17 ayda yaşadıklarım 17 yıla bedel inanın.Rabbimden tabii farkındayım.İnsan bir noktadan sonra daralıyor..İyi dilekleriniz için Allah razı olsun..Bebeğinizi sağlıklı bi şekilde kucağınıza almanız nasip olsun inş

İçinde bu hasret olan nice insanlar var
Allahım tez zamanda muradıniza erdirsin inş
Ama stress yapmamaya biraz rahatlamaya çalışın, bu süreci daha uzatir ve işinizi zorlaştirir

Bir derdim var köşesinde insan derdini paylaşıyor ve ister yoğun yaşasın acısını, isterse az yaşasın bunu sorgulamak kimsenin haddine düşmesin. Yazık ya buraya gelip konuşacak kimsesi olmayan insanlara bu kadar tepki yazık. Zaten evlat hasretinden yanıyor yüreciği birde derdini anlattığına pişman etmeyin. Varsa moralini düzeltecek bir lafın yaz ama yoksa sus, yeterki laf sokma, yargılama...Allah kimseyi evlat hasretiyle ve acısıyla sınamasın...Yaşamayan bilemez...

iyide benim anlamadigim bebek yaparken kari koca birlikte karar verir bir evlat sahibi olmaya siz esim kaciyor cocuk istemiyor demissiniz esiniz istemeden bi cocuk dunyaya getirmek ne kadar dogru olurki bu durumda??

Allahım tüm isteyene annelik duygusunu tattırsın inşallah.
Yalnız arkadaşım anlamadığım birşey var , eşiniz bebek istemiyor mu?
Eşiniz sırf bebek olmasın diye size yaklaşmıyor muş , belki henüz hazır değildir.
Bu kadar istemek feryat etmek doğru değil, burada yıllarca uğraşan, bebeğini kaybeden bir sürü insan var.
Hayırlısıyla olacaktır, biraz tevekkül

Son düzenleme:
kısırsan sen intihar edersin kısır lafını hakaret gördüğüne göre. koca bulup çocuk doğurma zihniyetiyle yetişmişsin belli

Elhamdülillah intiharın günah olduğunu bilecek kadar imanlı bi zihniyette yetiştim.Ben evladımı etraf için değil kendim ve yuvam için istedim rabbimden.Çoğalmanın sünnet olduğunu bilecek zihniyette yetiştim.Benim hakkımda saygılı olun rica edicem bide Yorum yapmamanızı ve sayfamdan ayrılmanızı rica ediyorum

Kitty kardeşim ben 1 yıl istedim eşim istemedi.Sonra kendisi istedi ama 2-3 ay sonra olmayınca onunda moralimi bozuldu ne oldu anlayamadım.istiyorum diyor ama bana yaklaşmıor.bilmiyorum.. yıprandık sanırım

Teşekkür ederim kardeşim.Bu sitenin amacını unutmuş insanlarla dolu burası..ben sadece derdimi döktüm ve yıprandığım anda sizinle paylaşmak istedim.Empati yoksunları var maalesef..

peki sadece kendinin bildiği fakat çocuğunuzun olmasına mani olabilecek ya da zorlaştıracak bir takım
rahatsızlığı olabilir mi? bu yüzden kaçıyor belki de.erkekler daha diplerde yaşıyor bu durumu ne yazık ki.

kısır lafını hakaret olarak görüyosun ve allah neyi nasip ederse odur diyip beklemek zor geliyo ama. 17 yıl bekleyenlere mevlam sabır versin heleki kısır olanlara

Allah kimseyi evlat hasretiyle ve evlat acısıyla sınamasın. İnşallah tez zamanda sana da hayırlısıyla nasip olur.
ancak ve ancak söylemeyeyim dedim ama demeden geçemeyeceğim. henüz çok uzun zamandır olan bir evliliğin yok. ben dramatik bir senaryo sanıyordum Allah yaşatmasın da. ortada bir şey yok sadece takıntı biraz da hırs var. eltinin çocuğunun olması vs derken kıyas mı oluyor aile içinde bilmiyorum ama bu kadar kafana takma bence. Allah'ın yazdığı doğru zamanda hayırlısıyla gelsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…