peki sadece kendinin bildiği fakat çocuğunuzun olmasına mani olabilecek ya da zorlaştıracak bir takım
rahatsızlığı olabilir mi? bu yüzden kaçıyor belki de.erkekler daha diplerde yaşıyor bu durumu ne yazık ki.
Bugün sana battaniye başladım meleğim
Kız mı erkek mi olacağını dahi bilmiyorum
o yüzden bir rengi beyaz bir rengi sarı
Gel bak battaniyelerin bile hazır
Bi tek sen eksiksin yavrum.
Kimselere söyleyemiyorum anlatamıyorum derdimi
Ne örüyosun diyolar söyleyemiyorum bebeğim
Sokakta gezen hamile kadınlara imrenir oldum
Kolayca kavuştular diyorum meleklerine
Sende gel benim minik kelebeğim
Bekletme babayla anneyi üzme artık nazlı kuşumm
Kıymetlimm gel artıkk
Kitty kardeşim ben 1 yıl istedim eşim istemedi.Sonra kendisi istedi ama 2-3 ay sonra olmayınca onunda moralimi bozuldu ne oldu anlayamadım.istiyorum diyor ama bana yaklaşmıor.bilmiyorum.. yıprandık sanırım
Rahatsızlık bende maalesef...
hepinize desteğiniz için teşekkür ederim dostlar amacım biraz olsun derdimi paylaşmaktı...Dahada sinirim bozuldu.Hakkınızı helal edin.
benim eltim 16. yılında hamile kalabilmiş.16 yıl boyunca yapılan aşılamalar, tedaviler, giden paralar, insanların dedikoduları ve psikolojik yıpranmalara karşı tam 16 yıl sonra. 2 yıl karalar bağlamak için çok erken. aslında karalar bağlamak değil belki ama olay çok dramatize edilmiş. sanki tüm umutların sonu gelmiş gibi..
peki tedavinin ne aşamasındasınız ,
sorun sizde ise eğer bunu dr kontrolünde mi öğrendiniz ,
eşinizin sperm sayımı analizi yapıldı mı ,
aşılama tüp yada yumurtlama takibi hakkında ne biliyorsunuz ..
rahim filmi çektirdiniz mi ,
yani tedavi görüyormusunuz kısacası
eğer bu sorulara yanıtınız evet ise allah tez amanda yüzünüzü güldürsün
haa bu sorulara cevabınız hayır hiçbirini yapmadık ise ,kusura bakmayın ama siz mücadele etmiyorsunuz ,ee demekki mücadele yoksa bu kadar büyük bir istekte yok ,sadece doğmayan bebeğinize mektuplar yazıp karalar bağlıyorsunuz ,ama kalkıp silkinme zamanı şimdi değilse ne zaman .
bende belki biraz acımasız olacağım ama ,yıllarca uğraşan 5 aşılama 3 tüp 2 kayıp 1 erken doğum yapan hanımlar bile var kk da ,hatta ikiz bebeklerini erken doğumla kaybedenler ,ne acı değilmi ,onlar bile hala doktor kapılarında geziyorlar ,tekrar nasıl olur diye .sizin mektup yazmaktan başka bir çabanız varmı onu merak ediyorum ben ..
Dramatize ?
Allah yaşatmasın ama yaşarsan anlarsın . 2 ay bile olmasa psikolojisi çok ayrı :) Allah size hemen nasip eder umarım . Bu üzüntüyü yaşamazsınız ....
bu arada xyzxyz tam okumadım ama şuan tedevi aşamsındasın sandım öyle değilmi.sonuçta sebepleri ortadan kaldırmak gerek
amin diyorum sizde benim duygularımı yaşamışsınız.Rabbim kucağımızı boş bırakmasın.
Bütün gereken herşey oldu Yumurtalarım büyümüyo ve tek yol doktorlar kontrolünde hamile kalmak.Bunun için eşimi ikna edemedim bir süre.Doktorun biride umutsuz konuştu.Tedavin cevap vermeyebilir dedi...Şansın az diyende var...ama umutlu konuşanlarda var.Aşılama yaptırıcam bu ay ama tutmazsa eşim tüp bebeğe hayır diyor.Azda olsa umudum var ama olmamasından da korkuyorum.Rabbim inşallah hayırlısını verir.1 yıldır hastanalerde tek başıma sürünüyorum.Bebeğim için...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?