doğmamış bebeğinize mektup yazın

gulcicek61_67

...Hayat Güzeldir...
Kayıtlı Üye
2 Ağustos 2007
994
4
621
Zonguldak
slm arkadaşlar.hadi mektuplarınızı bekliyorum.
ben hep kiminle evleneceğimi merak ederken merakım 1998 yılında son buldu.evlendim.10 yıldır senin için verdiğimiz mücedele hala devam etmekte. senin gözlerini ellerini ayaklarını gülmeni ağlamanı ilk yürüyüşünü okula gitmeni çocukluğunu gençliğini herşeyini okadar merak edip özlüyorum ki bilemezsin. geceleri rüyamda seni görür bi anlıkda olsa anne yim demek çok güzel anlatılamaz. beklemek o kadar zorki seni .... babanla hep hayeller kuruyoruz. ismini saçını göz rengini herşeyini.bazen anlaşamıyoruz isim konusunda küsüyoruz birbirimize. ama sonunda bi gelse , bi gelse işte o zaman diyoruz. beni çok ağlatıyosun be bebişim çok özlettin be bebişim, gel artık be bebişim gel nolur artık gelllllllllllll.

Son düzenleme:
bende eşimi çok merak ederdim benimde merakım geçeli çok uzun yıllar oldu annelik hep içimi ısıtan bir duyguydu bazen çok kızıyorum kendime neden erken evlendim neden bu sıkıntılara bu yaşlarda katlanmak zorunda kaldım diye....
çok yoruldum anneciğim.... ama herşeye rağmen senin için mücadele vermeye devam edeceğim benim pes ettiğim zamanlarda artık senden vazgeçtim dediğim anlarda sen benden vazgeçme bebeğim.... rüyalarıma gel ve beni tekrar umutlandır

Merhaba yavrum;

Henüz doğmadın,ama bir gün doğacak ve büyüyeceksin.İşte o zaman ,bu mektubu sana vereceğim.Bu bir özür mektubu yavrum.belki bizi affedersin.
Yavrum ,bir ölümlü olarak geleceksin dünyaya.yani kutladığımız her doğum gününde bir yıl daha yaklaşmış olacaksın ölüme.sevdiklerini kaybedeceksin zamanla ,acı çekeceksin.
Sıkıntıların içine doğacaksın yavrum.Hiçbir zaman, isteklerinin çoğunu elde edemeyeceksin.Hep azla yetinmeyi öğreneceksin.
Büyüdükçe insanlarla tanışıp kaynaşacaksın. Dostum diye sarılacak ,bazen de ,sırtından vurulacak ,ağlayacaksın.Hayal kırıklıkları bekliyor seni, yavrum.
Özel okullarda okuyamayacaksın.Belki, her gün harçlık bile alamayacaksın.Arkadaşların en güzel giysileri giyerken, sen belki de imrenerek bakacaksın.
Büyüyeceksin nice sıkıntılar içinde.Çalışmaya başlayacaksın.Kim bilir, ne haksızlıklarla karşılaşacaksın.Yorgun argın geleceksin eve, mütevazı soframıza oturacaksın.
Bir gün karşına biri çıkacak aşık olacaksın.Belki de terk edilecek ,ağlayacaksın.
Yavrum seni öyle bir dünyaya getiriyoruz ki,zaman zaman susuz kalacaksın.Çölleşen topraklarımıza acıyacak için.”Neden önlem alınmadı?”, diye kızacaksın.Ormanların kesildiğine,yakıldığına yanacaksın.Hiç bizi düşünmediniz mi? diye soracaksın.
Yok olan, azalan hayvan türlerine ,çiçeklere acıyacaksın.
Seni, katillerle ,sapıklarla,uyuşturucu tacirleriyle dolu bir dünyaya getiriyorum, yavrum.Kendini korumak zorundasın.İnsanların birbirini öldürdüğü,savaşların yaşandığı bir dünyaya geliyorsun yavrum.Zaman zaman, insan olmaktan utanacaksın.
Daha, sayamadığım nice zorluklar içine doğuracağım seni.Sen katlanacaksın.
Sevgili yavrum ,sana sadece sıcacık sevgi dolu bir yuva verebileceğiz.Umarım bizi affedersin.

Seni çok seven annen

AL bakalım sana mektup:))

Birden içimden gelmiş ve yazmıştım.Zaten bebek yapıp yapmama konusunda kararsız olmamın nedeni de bu düşüncelerdi.Benim yaş geçiyor vallaha bebeğimi genç yaşında sahipsiz bırakmamak için eğer 2 yıl içinde yapamazsam daha uğraşmam .:a015:

Biliyormusun Aslinda çok Haklisin Ayni Yaştayiz. Inan Bende Düşünüyorum Bunlari Ama Belki Bizimki Biraz Bencilce Olacak Ama Biz Sirf Anne Olabilmek Için Dünyaya Bi Bebek Getirmek Istiyoruz. Yo Onlarin Gelecekleri Aynen Senin Anlattiğin Gibi.
Sana Tamamen Katiliyorum .çok Haklisin.

Bence Küsmemek Gerek. Hayat Mücadelelerle Dolu. Kolay Elde Eldilmiş Kazançlar Bizim Için Kazanç Sayilmaz Diye Düşünüyorum. Umudunu Yitirme.

slm bende yazmisdim dogmamis bebegime 9.06.07 de tüp bebegimiz olsun isdedik tedaviden sonra transfer günü 3 emriyo resmi verdiler ve onlarin hic biri benle kalmadi ve bu bizim 5.kez yikilisimizdi ve 09.01o emriyo resimleri elime gecdi yikildim,bir mektup yazdim göz yaslari icin de.YAVRULARIM giitmekle haksizlik etdiniz yavrum kanadim kirik kaldi boynum bükük sen yoksun baban la ben sizi cok bekledik umutlandik,karnimda 7 aylik olcakdiniz sizinle kilo almak ne güzel olurdu yavrum2 ay sonra dagacakdin kücügüm belki kardeslerinde gelecekdi annem yoklugumuza agliyor demedin mi yavrum,biz sizsiz yarim kaldik babanizi cok seviyorum oda beni,biz sizi de cok sevecekdik yavrum niye benle kalmadin korkdunmu kücügüm, beni bekledigin bir yer varmi yoksa hic mi benim olmaycaksin uzaklarda beni göruyormusun agladigimi caresizligimi sensizligimi özledim kokunuzu,beklemekden yorummadim ama gücüm kalmadi kardeslerini alda gel he yavrum, bizi sensiz birakma korkma gel,yavrum annen de babanda seni bekleyor KARDESLERINI ALDA GEL YAVRUM

Sevgili Bebişim...
Hayatımın 3 yılını babana kavuşabilecek miyim diye düşünerek geçirdim. Şimdi hayatımı sana ne zaman kavuşacağımı düşünerek geçiriyorum. Öyle bir yerde bekliyorumki seni sevgiyle ısınmış, aşkla aydınlanmış... Sadece sen eksiksin aramızda bebeğim, ama öyle yakınımdasın ki benim daha sahip olmadan konuşuyorum ben seninle çünkü Allah'ın bir yerlerde senin ruhunu beklettiğini biliyorum ve o ol dediği zaman düşeceksin sen içime... Şimdi seni ruhumda büyütürken o zaman vücudumda kanımla büyüteceğim bebeğim. Babanla aşkımıza aşk katacaksın, mutluluğumuza mutluluk... Adın bile hazır bebeğim "Ecrin" anlamı Allah'ın insanoğluna gönderdiği en güzel hediye, en güzel lütuf demek... Sen bize Allah'ın bir lütfu olacaksın bebeğim... Baban ile yaşadığımız vazgeçilmez aşka bir hediye...
Sen gelmeden seni çok sevdik biz bebeğim gelince seni sevgimizle büyüteceğiz

Naptınız kızlar ya ağlattınız beni bak...
Son iki mektup bitirdi beni ..

Özgürce verme o mektubu çocuğa sakın, walla küser senle niye doğurdun beni diye :) Sen şimdi gerçekleri bıoşverde kalbindeki ona yazdığın tatlı sözleri yaz..Anneliğin yaşıda yoktur bence.Millet son çocuğunu kaç yaşında doğuruyo bi düşünün.Tamam biz belki ilkini geç doğurcaz ama olsun.tek olsun, sağlıklı olsun yeter.

evet kızlar annem 3. bebişini 35. doğurdu ve ben 15 yaşındaydım ne bu ben ilkokula giderken bir arkadaşım vardı çocuk 10 yaşındayken annesi 50 babası 40 yaşındaydı hem belki bebişler olgun anne istiyor nerden biliyorsunuz...

arkadaslar ben hepinize tesekkur ederim inanin icimi dökünce rahatliyorum terabi gibi oluyorsunuz.o mektupu yazdigim gün beni görseydiniz salya sümük agliyordum o emriyo resimleri bana verildigi gün yavrularim diye sevdim onlari NE COK MUTLU OLURDUM benim olsaydilar rabbim sabir ettigimiz icin bizi mükafatlandiracak dir insallah anne olmayi hepimiz hakediyoruz rabbim gönlümüzün muratini versin bu sene olur insallah. bekledigimiz son sene olur.anne oluruz insallah

bana geçen doktor ultrasonda yumurtalıklarımın resmini verdi 1 tane yumurtam vardı zaten aldım hemen baktım sırıttım saf saf sanki bebiş resmi vermiş gibi heveslendim belki olurya bu yumurtayla hamile kalırım diye:) ama nerdeee bugün yarın hasta olurum ben...

yok canim karamsarlik yok biliyormusun benim le ayni anda tüp bebek yapan arkadas tek emriyom var sansim yok diyordu simdi 7aylik hamile mucize rabbim ol derse hersey olur ama moralini yuksek tut inancini ni da olcak insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…