doğmamış bebeğinize mektup yazın

ya kızlar napdınız ya mahvettınız benı tek tek okudum mektuplarınızı ve aglıyorum ((

http://www.kadinlarkulubu.com/gelmeyen-bebegime-t126704/index.html?t=126704

bebek gel artik...
nerdesin sen yavrucuğum yaaa?oysa yanimda,kollarimda olmaliydin çoktandir...neden randevularina geç gelenlerden oluyorsun bebeğim?
sokakta kadinlarin biri elinde diğeri karninda...yolda koşuyor diğeri..anneleri fazla çocuktan bikmiş olmali ki kedi yavrusu gibi ensesinden çekiyor özensizce onlari..dünyanin en önemsiz şeyi gibi..oysa sen öyle mi olacaksin?
sebepsiz mesnetsiz sikintilarla boğuşuyor yüreğim..kabuslara yenik düşüyor rüyalarim...oysa gülücüklerinle gülümsemekti hayalim.gel be bebeğim
sen bana özlemi, hasreti tattirdin daha gelmeden.daha gelmeden hakkima girdin.ama benim senin üzerinde analik hakkim olmayacak.gelp(ki eğer gelirsen)yaşantimiza katacağin neşe ile asil sen beni borçlu kilacaksin varliğina karşi
biliyor musun bebeğim yeni doğan bebeklerin kulağina "geldiğinyerlerde benim bebişimi gördün müne zaman dünyaya geliş biletini alip gelecek?"diye fisildiyorum
hiç konuşamiyorum bilsen..oysa dudaklarim sicakliğina ve yavrum uyandin mi bebeğim demeye muhtaç.
rüyalarimda senble birlikte olup uyaninca kaybediyorum.ne zaman senin sesinle uyanacağim ve ne zaman uyaninca seni kaybetmeyeceğim?
peki..bunca sözden sonra da halen gelmeye ikna olmadiysan sen bilirsin.ama bil ki ben iyi bir anne olurum seçim senin.umarim anlarsin bir gün beni ve umarim o zaman iş işten geçmiş olmaz.inatçi bebek ahhh bebek...hayallerime bile yasak koyuyor baban.her ay ümitlenip her regl döneminde yikildiğim için bana seni düşünmeyi bile yasakladi.hayalleri insani hayalkirikliğina sürüklermiş diyor...hayallerimi de kaybedersem yaşayamam ki..bir gelsen de babani da şaşirtsan...sana sevgilerimi öpücüklerimi gönderiyorum bebeğm..ve ağliyorum gel de dindir gözyaşlarimi

Canımm...cancağazım...canımıncanı...Her defasında randevu verip,gelmeyen sevgilim;bebeğimmm...Sen de annen gibi inatçısın;gelmemekte inat ediyorsun.O da evlenmemekte ısrar ediyordu,ta ki babanla tanışana kadar...Belki de babana çekmişsindir,kimbilir??Biliyorsun,her yere gecikir...Gecikir ama ,hep elinde kendini affettirecek ya bir çiçek ya da dilinde kocaman bir aşşkımmm la gelir hep...Sen de mi öyle gelceksin kuzucum,annesinin gülü,dedesinin görmeye ömrü yetmediği dünya güzeli...Bebeğimm...yavru kuşumm...mis kokulumm...Anneciğn hiç cesaret edemedi daha önce sana bunları yazmaya.Çünkü korktu hep,ya hiç okuyamazsa sana bunları diye.Senden istediğim sadece biraz acele etmen.Acele et ki, ben de senle babanın koyun koyuna uyuyakalmış fotoğrafalrını bir an önce çekeyim...Acele et ki ,önce anne mi yoksa baba mı diyceksin tartışmasının galibi bir an önce belli olsun...Acele et ki,çocuğu olmayan anlayamaz,çocuk sevgisi bir başka cümlelerini ben de kurayım...Acele etki ben de senin tadına varayım......seni seviyorum bebeğimsenağlama

Canim Biz Mektuplarimizi Ağlatmak Için Yazmiyoruz. Sadece Içimizi Dökmek Birbirimizle Duygularimizi Paylaşmak Için. Duygularini Bizimle Paylaştiğin Için çook Teşekkürler..

senağlama ya napmıssınız böyle :çok üzgünüm: ben evli falan degilim ama bebekler için ölüp biten biriyim evleniyim ane olıyım derken 2 yıl daha beklemek zorunda kaldım suan ve sizin bu mektuparınızı okuyunca Allahım hepinizin yardımcısı olsun aynı zorlukları cok yakın bi arkadasımda yasamıstı hamile oldugunda ilk bana söylemişti ve oturup aglamıstık geliyr sonunda die inşş hepiniz bebeginizin gelişine mutluluk gözyasları dökersiniz senağlama

bebişim,
3. aşılamam yapıldı ve sen belkide şuan karnımdasın.daha tahlil yaptırmama bir hafta var ama seni nedense içimde hissediyorum. aynanın karşısına geçip sanki senin başını okşar gibi karnımı okşuyorum. aynadan bakıyorum bu kilomu yoksa senmisin diye. sen olsan diye dua ediyorum hep. seni dünyaya getirdiğimi hayal ediyorum hep. ve annemde yanımda. seni kucağıma aldığımda gözlerim yaşlı anneme dönüp diyorim ki........bak anne bende senin gibi anne oldum..........DEMEYİ ÇOOOK İSTİYORUMMMMMMM.......

[[SIZE="5"]COLOR="Red"]anne.......
bende anne olmak istiyorum..........
senin gibi fedakar,
senin kadar melek,
senin gibi yürekli,
senin gibi şefkatlı,
senin gibi bir anne,
bak anne
bende anne oldum demek istiyorum...
[/COLOR
][/SIZE]

harıkasın yaaa senağlama.........................

15/10/07 canım oğlum bu sabah seni benden ayırdı dr amcaların doğum sancısını çekip seni kollarıma alamamak yıktı beni hastane koridorları benim haykırışlarımla yankılanıyordu ayırmayın beni ondan bir şeyler yapın yokmu çaresi diye bir an babanı gördü gözlerim dağlar kadar sıkıntıyı sırtlayan bir of dediğini duymadığım kocam aşkım senin gidişinle benimde haykırışlarımla ilk kez yıkıldığını gördüm ve sen gittin biz senin acınla kaldık her sabah işe giderken her akşam işten gelir gelmez baban ilk seni öperdi ne kadar mutluyduk şimdi içimde değilsin babana çok acı geldi oğluşum ben ise sensiz yemek yiyemiyor sensiz uyuyamıyor ve sensiz sol yanım yarım kaldı hani hiç ayrılmadığın kalbimin tam alt köşesi şimdi yoksun gittin ama kalbimin içinden hiç gitmeyeceksin akşam oldu hastane çıkışı teyzenlere gittik anneannen öyle çok üzüldüki ne yapacağını şaşırdı biz şimdi burdayız sen ise morgda allahım ne acı bir şey seni şimdiden çok özledim meleğim evet sen benim koruyucu meleğimsin inşallah ahirette sana kavuşacağım sen benim ilk göz ağrımdın ahiretteki bize şefaat edebilcek meleğim ve orda kavuşabilceğim evladımsın şimdi dilerim bu dünyadada rabbim bir evlat nasip eder inşallah sende bizimle birlikte duamıza icabet et olurmu oğluşum kardeşin tez zamanda gelsin amin SENİ ÇOK SEVDİK VE HEP KALBİMZDE SEVGİN KALACAK SEN BİZİM İLK MUTLULUĞUMUZ OLDUN BİZ SENİ UNUTMAYACAĞIZ SENDE BİZİ UNUTMA AHİRETTE BULUŞURUZ İNŞALLAH ÇOK DİRENDİM YAZMAMAK İÇİN AMA BU SABAH DUYGULARIMI KONTROL EDEMİYORUM

canım çok üzüldüm senin adına. duygularını bizimle paylaştığın için teşekkür ederim. benim bu başlığı açmamdaki sebep içimizdekileri dökmek birbirimizle paylaşmaktı. yalnız değilsin canım.biz yanındayız senin.güçlü ol ve ve diren. ahirette oğluşunla kavuşacaksın. YALNIZ DEĞİLSİN....

slm kızlar,
3. aşılamamı yaptırmıştımya dün karnım ağrıdı biraz moralim bozuldu. adet olacakmışım gibi sanki. inşallah olmam.

bende hevesle bekliyordum hamişim yazını neyse sağlık olsun canım çok fazla üzme kendini bak ömrümüzden eksilyor belki biaz daha yakınlaştık bebeklerimize diğilmi ben o acımın üstüne yaşayamam diyordum hala hayattayım çok şükür ve 4. ay bu bir sınav ve inşallah geçeceğiz bu sınavı rabbiminde dilemesiyle tabi amin

1998 yılının ilk aylarıydı eşimle tanışmam. Hep gizli gizli buluşurduk.Ve birgün bana dediki "benimle bir ömür boyu hayat yaşarmısın?"
evet dedim elbette. bu evetin ardından ilk ciddi buluşmamızı ilk defa bir cafeye giderek kutlayacaktık.cafenin merdivenlerini çıkarken dedimki içeride çalan müzik bundan sonra bizim şarkımız olsun tamammı dedim.
oda bana tamam olur dedi.
kapıya doğru yönelirken bangır bangır çalan müziği duyabiliyor ama ne olduğunu anlamamıştık.
kapıyı yöneldim elimi uzatıp kapıyı açtım ve çeliğin şarkısıydı. şarkının adıda;
...KIZIMIZ OLACAKTI...
aradan 10 yıl geçti. her o şarkı çaldığında benim içim yanar. ne garip ki eşimle kendimize seçtiğimiz şarkının hakikatten kendimize bir kader olup ağlarını öreceğini nerden bilebilirdikki...

ay cok kotu oldum bende bu sarkıyı soylerım hep (( ınsallah olur bıgun cnm

bir gün gelecek bizlerde adet olmaktan nefret etmeyi bırakacağız
bir gün gelecek sadece başkalarının çocuklarını sevmekten kurtulacağız.
bir gün gelecek hamilelere ve bebeklilere iç çekerek bakmayacağız.
bir gün gelecek eş dosta doğum hediyesi alırken ağlamayacağız.
bir gün gelecek kaderin bu acı yazısını silip atacağız.

BİR GÜN GELECEK
BİZLERDE YAVRULARIMIZI KUCAĞIMIZA ALACAĞIZ
AMİİİİİİİİİİİİİİN!!!!!!!

evet haklısın özelliklede aşkalarının çocuklarını sevmek ,her ay adet olmak ve en önemlisi bebeklere iç çekerek bakmak çok kötü bir durum ve bundan nefret ediyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…