Dogmamış bebek krizi

Annem gelicek zaten 15 gun kalip donucek.. onlarin yaninda melek gibi bi kanatlari eksik.. beni sapur supur opmeler cnm kizim demeler. Ya gititikten sonra? Yuzsuzler cnm. Catkapi gelip yakinlarini getirip bize kahve yap diyen insana yok dedim gitti kendinden aldi getirdi bu nedir sence? Soyliyem tepkimi belli edicem diyorum ama cikmiyo su dilimden .

ah be canıımm öncelikle kendin aşmalısın bunu. neden tutyosun kimse senden kıymetli değil böyle düşünmelisin!! yoksa bu ve bunun benzeri şeyler için hep üzülen sen olcaksın. tepkini belli etmek zorundasın herşeyden önce kendin için..

Cok sikma kendini ama.bebegin dogsun.sonrasina o zaman bakarsin.bebegini de germe.birak rahat rahat uyusun gobuste.hayirli mutlu dogumlar olsun,ailenize mutluluk huzur dolsun insallah:)

Bebegimi tabiki yanimda goturucem... benim onlara ihtiyacim yokki.. benim canimi sikan kv tavirlari anlayissizligi ve dusuncesizligi..benim bebegim ve ilk bebegim sadece birazcik anlayis.ama umarim abartiyorumdur .. hormonlarimdan kaynaklidir

Sanirim siniri cizme zamani geldi.. aynen oyle cnm bencil insanlar..

Sanki anne kendisi.. sana sormadan bunlari yapmasi cok cok yanlis.. ne hakki var kv anlamiyorum. Torundur sevilir opulur ovulur ama abartiyolar...5 6 gun bile agr geliyoken ben hergun sabretmeye calisiyorum.. dogmamis bebek bide.. Allah kismet ederse dogduktan sonra nolcak cok merak ediyorum... Allah seninde yardimcin olsun arkadasim ne diyim...

Haklisin canim... uzulen neden hep oluyorum? Kendimide gectim bebegim icin

ben de arkadaşımın karnına çok dokunurdum hatta gözlerim dolardı o da mı senin gibi düşündü acaba

önce sakin ol arkadaşım...üzülme....sen yap ben bakayım derse sen de otur bebeğinle ilgilen kalkıp yapma madem....senin haftan benden fazla...yarın benim de başıma gelecek....o potansiyel var çünkü....eğer kucağından düşürmezse yada hepsi sırayla alırsa,müsadenizle biz biraz birbirimize alışalım,gel aşkım doktorumuz ne dedi bağ kuralım biz deyip al bebeğini...yoksa onlara bırakırsan çocuğun kucağına biraz zor geçer...tamam sevsinler ama dozunda ya...biz taşıyıcı anne değiliz ki...sanki onların aslında da biz sevabına taşıyıveriyoruz...sinir oluyorum.....benimki de ördüğü yeleklere oğlum benim o,bebeğim benim falan dedi diye cinnet geçirdim resmen...sonra çok hareketli olduğundan çok cadı olacak herhalde demiştim deme benim oğluma demesin mi...allahımmm....yelek almış...onu gösteriyor bak ben oğluma ne aldım diyor...

ben anlasın diye uyku setini falan gösterdim bize geldiklerinde,bak babannesi oğluma ne aldık dedim....ama hanım bir kez demiyor aldığını gösterriken bak annesi falan diye....sanki gerçekten kendi oğluna almış gibi söylüyor.....buyur burdan yakbenim oğlum benim oğlum başka birşey yok...1 2 haftadır iyi bakalım sesi çıkmıyor...o dedikçe sen de de....benim oğlum/kızım neyse.....

bir defa da eşime diyor ki,birinden bahsediyor bebeği babannesine falan elletmiyormuş bahsettiği kişi....sonra da diyor ki,ben severim..annesi karnın falan doyurur ben severim....tamam sevsin ama biz hergün biraraya gelirsek çocuk benden soğurki...ben bakıcı gibi karnını doyurucam,altını alıcam...hopppp babanneye....ben oynayamam,sevemem....böyle birşey var mı ya....arada görüşürsek tamam ama herzaman herzaman olursa olmaz ki

biz uzağız neyseki...ama haftada 1 görüştüğümüz halde çıldırtıyor...ama doğum yapayım ailecek yerleşirler diye endişeliyim bendehiç düşünmezler öyle şeyleri diye düşünüyorum...bizim de ilk torun...ve bende ilk gelin olmanın bütün dezavantajlarını yaşadım,şimdi bebeğimde yaşayacağım gibi geliyor...

bu tür davranışları kimin yaptığıda önemli aslında...
bende senin yerinde olsam rahatsız olurdum bu tutumlarından...
ama benim annem,kızkardeşim hatta kuzenlerim bile senin kv,kp gibiler..
onlara kızmıyorum hoşuma gidiyo...
ağlamak yerine eşinle paylaş bu durumu..
sonuçta onun ailesi uygun bi dille uyarabilir...

Ah canm ah nelere takılıyorsun böyle keşke bende hamile olsam banada böyle yapsalar allah bağışlasın sıkma canını sükret n güzel onlarda senin kadar heycanlı

İlk torunları ise heveslenmeleri gayet normal. . Ama alışverişe hep beraber gidilip senin beğenmediklerine kulp takmaları elbetteki kırıcı . .Zaten ödemeyide siz yapmışsınız. Bir iki parça alıp alışverişi sonlandırmalıydınız başka zaman eşinizle alsaydınız lazım olanları . . Unutmayın ki karnınızdaki meleğin doğduğunda en çok size ihtiyacı olacak onu siz besliceksiniz emzircek yatıracaksınız kimse sizden ayıramayacak. .Bunun için kendinize dert etmeyin. . Bakmayın kayınpeder yetiştirecek demelerine. .Anne babadan başka kimse yetiştirmeyecek çocuğu . .Hayırlı doğumlar şimdiden ..Dilerim sağlıkla bir şekilde kucağınıza alırsınız pıtırcığınızı

ben de arkadaşımın karnına çok dokunurdum hatta gözlerim dolardı o da mı senin gibi düşündü acaba

Canim sorun karnima dokunmalri degil ki, hissedinde avazlari ciktigi kadar bagrmalari, ugu ugu diye konusmalari. her gun birlikteyiz her saat başı da dokunulmaz ki.......

Bu ara ne cok cocuk bebek krizi konusu açıldı..Zaten en hassas olduğum konu okudukça çıldırıyorum

Ne demek beğendiklerine ıyy pis bilmem ne demesi..Onun begenisine göre aldıysan git değiştir bence kıyafetleri..

Ayrıca her fırsattada doğumdan sonra bebeğinle tek başına ilgileneceğini, evin dağınık olmasının veya temzilik yapamayacak olmanın bi önemi olmadığını ,önemli olanın zamanın çabucak geçeceğini bildigin için bebeğinle ilgilenmek istediğini her fırsatta bıkmadan usanmadan söyleyeceksin.
Gidecegın her yere bebeğini de götür.sling kanguru edinebilirsin kendine taşımasıda çok kolay olur böylelikle..
Tabiiki sevcekler ama abartmanın bi anlamı yok ..

Dogum yaptiginda eminim ki degisecek cnm, yaninda kalcaklar vs kuzenimden biliyorum... saolsun onuda delirtti de kvsi.. lohusalikta biraz daha anlayis sart.. ama cahillik dusuncesizlikle birlesince boyle oluyo.. hepsoyluyorum daha dogmamis bebege bu sekilde davraniyolarsa, dogunca napicaklar.. sutu olsa ver ben emziriyim diyecek.... bende ayni sekilde ilk ge.in, ilk torun..... ama yuzune soylemek en iyisi gibi.... simdiden mesafe koymak lazim araya..

canım onlar maalesef abartmışlar.. onların ki çok sevmekten ziyade sizin ve bebeğinizin hayatına müdahale resmen..tamam karnındaki tekmeleri dinlemelerini anlarım ama anlattığın bazı şeyler abartı olmuş.. galiba sorunlarınızın kaynağı altlı üstlü oturuyor olmanız.. eşinle adam akıllı konuş ve aranıza mesafe koymaya çalış.yoksa bebek doğduktan sonra daha çok üzülürsün bu duruma... inanırmısın eski komşumun bebeğini kvsi emzirmek istemişti de evde kıyametler kopmuştu.. neymiş sütü besleyiciymiş.. heyy Allahım yaa...

Nedense kotu niyet olmamadina ragmen su karina dokunma olayi benide rahatsiz ederdi
Utaniyordum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…