Dogmamış bebek krizi

Kv benim begendigim ve alacagm kiyFete iiiiiiyy pis demesi ne kadar dogru?? Ya da her begendigim seye bi kulp takmasi?? Tek basima ftra odedim diye ben ne kadar sanssiz bi kv diye yakinmasi?? Benim oz annem degil. Esimin annesi sadece... benim ilk bebegim ben daha heyecanliyim.. hevesjmin kursagimda birakilmadi cok mu normal.... ben daha o dogmadan herseyden sakinr oldm onu.., hareket etmedigi zamanlar telaslanir oldum. Bana niye kimse anlays gostermiyo?? Ustelik hassas bi donemdeyim. Beni seven bi kv yok torununu seven bi kv var... hamile ilmadan onceki haliyle suanki hali aradinda daglar kadar fark var.. o da torununu tasiyorm dye.. dogumdan sonra nolck... hhooooppp ver bebegi bana sen naparsan yap.. badjna gelmedigi icin boyle konusuyosun.. bi insan ya iyi olur ya kotu.... yanardonerli olmasin.

açıkça söyleyin bence ..şimdi bunlara ağlıyorsunuz ilerde bebeğinizle başbaşa olamadığınız için ağlarsınız ve o günler geri gelmez.doğum yorgunluğu var lohusalığı var.direk söyleyin kendimi ve bebeğimi dinlemek istiyorum uyumak istiyorum deyin .sonuçta ne yaparsanız yapın o mağdur kayınvalideyi oynayacak belli

Düşünebiliyorum güzelim.. Aynı benim kaynana.. Onun oğlundan başka evlat yok, ondan başka anne yok.. Oğulları bebek.. Biz koca kadın işine gelince gelmeyince sürekli her işe karışmak bebekmişsin gibi.. Ben sana söyleyim canım ya sınır çizcen ya da herşey onun istediği gibi olcak.. Senin ayrı bi birey oldunu anlamıyor böyleleri en doğru en mükemmel onlar.. Ona sorsan sen aç bırakıyosundur oğluşunu.. Aynı bizimkiler ya daha başındasın güzelim bana neler ettiler.. Aklın varsa kes önlerini daha başlangıç bunlar...

Wallaha bütün konuyu okumadım ama canım bende kv'nin alt katına taşınıcam, apt. 6 aya bitecek.. Bi an korktum okuyunca ne yalan sölim... ama şöyle düşündüm sonra... Bence hop ver çocuğu falan durumunda tavrını belli edersin, annelik içgüdüsüyle alnını karışlarsın onun zaten:) Zaten anneni çağır doğumda 2-3 ay kalsın seninle, doktorundan tavsiyeler al, kitaplar falanda vermiştir sana, artık çocuğun yemesi içmesi eskiden bilindiği gibi değil, ilk 3 ay su bile vermiyorlar bebeğe, zaten emzikli olucak, öyle alıp da çocuğu sana vermeme durumu olamaz, olursa eşine söylersin.. çocuğumun sağlığı dersin, eşin halleder onu zaten bide bebek sana iyice alışır bu dönemde onlar kucağa alınca da ağlarsa senden kralı yok bu dünyada Sen hamile halinle üzülme böyle şeylere, ana kokusu var sende bi kere:)))) Allah bebeğini sizlere bağışlasın canım, hiç üzülene deymez böyle şeyler...

benim bir komşum var.1 oğlu var.oğluna ev aldı.evini baştan sona eşyalarını aldı,takılarını aldı ve çok güzel bir düğün yaptı.
bir süre sonra gelin hamile kaldı.el üstünde tuttular.her imkanı sağladılar.özel hastanede doğumunu yaptırdılar.her şey iyi hoştu.doğum için kızın annesi geldi ve kızını kaynanadan kıskandı.kaynananın yaptığı yemeği yemediler.yanında oturmadılar.kaynana geldikçe surat yapıp ayrı odalara kapandılar ve kaynananın bir gelişinde rahatsız oluyoruz diye büyük bir kavga çıkarıp kaynananın ayağını kestiler.

1 sene gelin hiç kaynanaya gitmedi,kaynananın evine gelmesine izin vermedi.devamlı ailesiyle kaynanaya nispet yaptı.kaynana hastalandı,aylarca hastanede yattı.üzüntüden bir türlü iyileşemedi.kadının gülen yüzü,gülmez oldu.neyse gelinin aklına ne geldiyse 1 sene sonra barıştı.şimdi de bebeği kaynanaya bırakıp bırakıp oraya buraya gidiyor.kaynana şu an çok mutlu.çok sevdiği torunuyla beraber ama ya o yaşadığı 1 sene

Allah böylelerinden korusun cümlemizi.

evet bir sekılde anlamaları lazım anlatmalısın ama bıraz daha sabret bence patlama noktası olusturacak bır olay yapmaları lazım ozaman haklı tepkını koyarsın... şimdi onlarda heycanlıdır torun sevilir:) ama yerınde olsam yenı dogmus bebek dusun ben opmeye kıyamazken onların opmesıne dayanamam sende baştan tavrını koyarsın bebek daha çok küçük öpturmuyoruz dıye mesela kendı tarafından bırıne sana alınmayacak birine :) kayın valıdenın yanında söyle sert bi şekilde kucağa alıştırmıyoruz yada öptürmuyoruz dıye anlayan anlar:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…