- 10 Nisan 2014
- 43.750
- 116.346
- 798
baston araba 1 yaştan once asla olmaz set halınde olan bebek arabalarından alın araba koltuğu olarak 2 yıl kullandık bizBaston arabalar yeni doğan için uygun mu ki? Pozisyon açısından daha ileriki aylar için uygun gibi duruyor. Bir de şu kangrular hakkında ne düşünüyorsunuz?
Kanguru bende arıyorum şahsen kullanışlı diye düşünüyorum arkadaşım üstüne birde bez atıyor yürürken bile emiyor bebeği aşırı pratik bence
Bebeklerim erkek birşey diyen olmadı bende aranıyordum çifter çifter herşeyi sıfır almak zor diye baya incelemem gerekiyor. En azından 1 tane almam gerek tek başıma hastaneye falan götürebilmek istiyorum hep bağlı kalmiyim birilerine. Birini kanguruyla alırım birini arabaya koyarım diyordum. Halada başka çözümüm yokKanguru erkek bebekler icin cok uygun degil yalniz. Kiz icin pek skinti olmuyor ama erkek bebeklere pek onermiyorlar
Bebeklerim erkek birşey diyen olmadı bende aranıyordum çifter çifter herşeyi sıfır almak zor diye baya incelemem gerekiyor. En azından 1 tane almam gerek tek başıma hastaneye falan götürebilmek istiyorum hep bağlı kalmiyim birilerine. Birini kanguruyla alırım birini arabaya koyarım diyordum. Halada başka çözümüm yok(
Ben arabaları tek tek aldım yaşadığım yerde kaldırım yok denecek kadar küçük ve tırlar falan geçiyor işlekte bir cadde.. tek arabayla bile zorlanıyorum yolumu değiştirip uzatıyorum. Gezmeye tek asla çıkamam zaten ama hastane için tek çıkmam gerekebiliyor. Aklıma tek kanguru geldi oda biraz pahalı diye bekliyordum çok dandik bişeyde almak istemediydimIkiz zor olur tabi baska cozum gorunmuyor gibi. Bu ikili bebek arabalari yok mu? Onlardan alsaniz
şu an ergonomik kangurular var hatta doktorlar kalça çıkıklığını önlemek için bile tavsiye ediyor. Ben ilk zaman sling kullandım biraz büyüyünce de solomombaby tarzı kanguru.Kanguru erkek bebekler icin cok uygun degil yalniz. Kiz icin pek skinti olmuyor ama erkek bebeklere pek onermiyorlar
Baston arabalar yeni doğan için uygun mu ki? Pozisyon açısından daha ileriki aylar için uygun gibi duruyor. Bir de şu kangrular hakkında ne düşünüyorsunuz?
Ergonomik kangurular cinsiyet bağımsız her bebek için uygun. Çünkü çocuğu kalcasindan aşağıya sallandirmiyor.Kanguru erkek bebekler icin cok uygun degil yalniz. Kiz icin pek skinti olmuyor ama erkek bebeklere pek onermiyorlar
solomombaby nin yenidoğan aparatı var. Ben kullanıyorum oğlumda çok da memnunum.şu an ergonomik kangurular var hatta doktorlar kalça çıkıklığını önlemek için bile tavsiye ediyor. Ben ilk zaman sling kullandım biraz büyüyünce de solomombaby tarzı kanguru.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?