Dogmamıs oglumla Tek basına bayram!

O yokmuş gibi davran. Tamamen oğluna odaklan. Hatta ben olsam evde olduğu zamanlarda bile annenlere git diye baskı yapardım. Sen oğlunla mutlu ol oyunlar oyna bir süre sonra size katılmak isteyecektir.

Hiç yok. Bi kv den umutluydum o da vıcdanaız cıktı. Huyum degıldır ama canımı cok yaktı eşim ve allah a havale ettım elimde olmadan. Allah sana da en yakın zamanda bir evlat versın canım.
Boynuna sarılıp aglayasım geldi biz her sene yazı ayrı geciririz eşim sınıf öğretmeni yazın tatilde ben çalışıyorum o ailesini n yanına gidiyor bende ailemin yanında kalıyorum annesi babası Mart sonu gelip Mayıs ortasi döndüler onlar gitmeden hamile olduğumu öğrendik ama soylememistik neyse bu arada zaten yaşım ileri kilom var riskli gebeyim neyse ramazan da ben arkadaşa iftar sahur ayrı ayrı yemek pişir eksik etmedim birşeyin i son hafta dışarda seminer hakkı çıkınca istiyorsan git dedim ikiletmedi gitti eylülde tekrar seminer hakkı çıkınca biletini iptal etti kaldı ben ona seminere gel bayramda istiyorsan gene git demiştim tevekkeli adam 3 aydır yok bir defasında 3 gün aramadı beni 4.gün ben arayip bağırıp çağırın ca sen neden aramadın diye soruyor anasının hala haberi yok hamile olduğumdan soylememis cumartesi akşamı dönecek güya ne dönsün istiyorum ne görmek istiyorum hiç gözümde gönlümde kalmadı burda her sorun olduğunda her kontrole ya kendim gittim araba tepesinde ya arkadaşlarım götürdü cinsiyetini öğrendiğim sabah heyecanla aradım ne var ne oldu diye açtı telefonu beyefendi uykusundan uyandı ya hangi birini anlatayım adam ekstra öküz oldu sitem ettiğimde kendine acıma sacmalıyorsun vs konuşuyor yani arkadaşı m çok iyi anlıyorum ne hissettiğini

Ben senin yerinde olsam adamin suratına bakmazdım. Doğumunu yap sonra o insan musveddesini ne yapıyorsan yap. Burnundan fitilll fitillll getir. Bir de demişsin ya hicbir şeyi eksik etmedim diye. Eksik et. Kendini paralama. Sen kendine değer ver. İnceldiği yerden kopsun.

Bazen oyle dusunuyorum. Davranısları bunu gosterıyor. Ddıgınız gıbı, beklenti içinde olmadan ben de bebegım dogup toparlanana kadar oyle davranırım. Sadece evladıma odaklı. Sonrasınfa aklı basına gelırse ne guzel olur. Gelmezse, ben mutsuz devam edemem ve bıter sanırım zavallı biri, aıle olmanın guzellıgınden nasıbını alamayan zavalı bır ınsan

Allah akıl vıcdan versın eşine de. Asla haketmıyorlar bir aileyi. burda bır cok arkadas cok guEl ve yerınde tavsıyeler verdıler bana. Ben bır vogunu malesef fıtratım sebebıylr yapamıyorum ama sen yapabıldıgını yap. Benım konuma verılen cevapları bır bır oku. Sagolsun arefe gunu işleri guclerı arasında yanımda oldu kk uyelerı. Uzme sen de kendını. Allah gonlune ferahlık versın

Bir bunu yapabıloyorum ben de. Eskısı gıbı hızmetım yok. Kendı ısını kendı goruyor cogu zaman. Sitemli ve kızgın kızgın olsa da yapıyor çat pat. Neden bılmıyorım, elimden bır bardak su ıcmesı bıle ağır gelıuor bana, benı uzdugu bu zamanlarda

Canım üzme kendini , sadece doğacak çocuğuna odaklan
Bak ben 2 aylık bebeğimi katbettim bayram da burnumdan geldi
Benim eşimle hiçbir sorunum yok ama işte o kadar sevinçliydik kürtaj olmak zorunda kaldım
Kimse icin kendini uzme
Umarim her sey duzelir canim

Gecmiş olsun canım en kısa zamanda saglıkla bir bebegın olur dunyaya getırırsun ınsallah. Dunya imtihan yerı. Ama sevgi herseyın ustesınden gelmek ıcın en buyuk guc kaynagı. Allah eşinle huzur versın. Ve hayırlınevlatlarla yuvanız şenlensin inşallah

Cok tesekkur ederim canim benim
İnşallah senin de sorunların çözülür
Herkesin bir sıkıntısı var işte ne yapalım

Esin seni nasıl bırakıp gider. Hadi düşünemedi ailesi de mi düsünemiyor

Esin seni nasıl bırakıp gider. Hadi düşünemedi ailesi de mi düsünemiyor
Önayak olan ailesi zaten. Bir örnek vereyim ailesiyle ilgili. Eşimle ve ailesıyle yazlıkta bır aradayken , ben ve eşim bahcenın bır kısmında sohbet edıyorduk kı; abisi " x yanımıza gelsene, sen herzaman beyzaylasın zaten ' dedi. bu abısı 3 dea bosanmıs bırı ve bekar suan. O zaman anladım, eşime ailesi oldugu fıkrını asla vermıyorlar. Her fırsatta onunla ayrı prog yapmamız ıstıyorlar. Eşimi acil iş var dıyıp cagırıp, ailece (bensız tabı) dısarıda akşam yemegı yedıklerı cok olmustur. Ama onlar bunu yapsa da, eşim 45 inde bırı. Ben onları suclamam eşiöi suclarım. Gormesı bilmesi lazım

Siz olmadan size haber bile vermeden tüm aile birleşip dışarda yemek mi yiyolar yuh! arada sırada kardeş kardeşe buluşsunlar tabiki çok normal ama tüm aile varken siz yoksanız ve eşiniz buna tepki göstermiyosa beyzayı da alayım demiyosa sizi henüz benimseyememiş demektir. Allah ailesini karısını çocuğunu sahiplenen kocalar nasip etsin inşallah. siz bir şekilde bu adamı yontun yoksa ömür geçmez inanın.. arkadaşların dediği gibi gerekirse kavga edin biraz çığrınızdan çıkın evi dağıtın kırıp dökün ciddi olduğunuzu anlasın hödük. Tabi hamilesiniz kendinize zarar vermeyin dikkat edin. Ama bazı şeyleri anlaması lazım bu adamın

Evlenmek için böyle adamları çok mu arıyorsunuz ya. Hamile halinize üzülmeyin bebeginiz huzursuz mutsuz bir bebek olur daha çok yorulursunuz. Olan olmuş inşallah bebek aile oldugunuz bilincini verir eşinize

Eşinizin ailesi sizi istemedi gibi izlenim oldu bende.
Peki ya evlenmeden önce nasıldı eşiniz? Mesela nasıl tanıştınız? Sevgililik döneminde sürprizler, seni seviyorumlar canımlar cicimler havada uçuşur normalde. Sanki siz görücü usülü tanışmış ve kısa bir süre içinde, birbirinizi çok iyi tanımadan, evlenmiş gibisiniz. Yani anladığım kadarıyla sorun sadece bu bayramla sınırlı değil.

O zaman evlendirmeselerdi ne yani ilerde torunlarını da yanına alıp mı gizli gizli yemege gitcekler. Ana kuzusu yani esiniz. Kendi fikirleri yok ailesi ne derse ona göre hareket ediyor sanırım. Ordan uzaklaşma imkanınız var mı?

Burasi uygun bolum olmadigi icin aslinda yazmam yasak ama umarim biri sikayet etmez.
Dualarimiz sizinle bolumunde gormustum, Bakara suresini evde sesli acip dinlemek, okumasini biliyorsaniz beraberinde okumak eviyle ilgilenmeyen esler icin faydali oluyormus..
Ilgisiz esini evini dusunmeyen esler icin Esmalar da var, okuyun derim.

Bencede kopsunda şu durumda sessiz kalıyorum kendimi strese sokup tansiyonumu yükseltmemek için ama ahdım olsun

Zaten bunların nikahı varmış bizi neden nikahlamışlar anlamadım

Evlenmek için böyle adamları çok mu arıyorsunuz ya. Hamile halinize üzülmeyin bebeginiz huzursuz mutsuz bir bebek olur daha çok yorulursunuz. Olan olmuş inşallah bebek aile oldugunuz bilincini verir eşinize
Evli misiniz? Değilseniz, buyuk konusmayın derım. Zıra benım eşimin bi beden kucugu arkadasımın eşi vardı ve ben bu adamı cok mu aradın demıstım sevgılı dostuma. Evlilik bambaşka bısey.

Hayır. Sorun bu bayramla sınırlı degıl dogru tespıt ettınız. Genel mizacı buymus ama evlenmeden once bu yuzunu hıc gostermedı. İşk gecemızde eşimin problemi oldu ve o ısıkıntıyı hala aşamadı. ilişlimizin kopusunda bunun da etkısı var. Tedavıyı rededıyır. Ailesi beni cok ıstedı cok sevdıler. Fakat daha once de yazdıgım gıbı, gelinlik yaptırmaya calıstılar fakat ben buna yön vermeyıncr kara listeye alındım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…