Dogmamıs oglumla Tek basına bayram!

umarım evladın hayatındaki tüm boşlukları doldurur ; o doğunca yalnız kalmayacaksın inşallah
eşinle ilişkini bebek doğduktan sonra değerlendir lütfen .şimdilerde sadece kendini ve bebişini düşün

Ben de oyle yapmaa calısıyorım. Dedıgınız gubı , bebegım bı dunyaya gelsın, daha sonra bıze karsı nasıl davrandıgına bakıp ona gore yolumu cızecegım. Öfke insanı yer bıtırır derlerdı de ınanmazdım. Bana hiç tatmadıhım öfke duygusunu tattırdı

Canım evladinla, sana çok uzun, mutlu sağlikli ,güzel bir ömür diliyorum bu günden sonra herşey gönlünce olsun,dışarda koca çok ,biri gider biri gelir,ama evlat bulunmaz sen evladın için güçlü ol.elinden geleni yap bu yuva için ,gerektiğinde vurup kapıyı çıktığında vicdanın rahat olsun.

Esiniz 45 yasindaymis, onceden evlimiydi yoksa ilk sizinle mi evlendi?
Eger oyleyse belli bir sebebi var mi, yani yurtdisinda egitim gordu duzenini anca kurdu vs vs..
Neden soruyorum bunlari, meslegi gayet yerinde ve bunca zaman hic mi iliskisi olmamis.
Her insan evlilige ayak uydurabilecek veya evlenmek isteyecek yapida degildir, esiniz de bana oyle gibi geldi.
Yasim da ilerledi coluk cocuga karisayim sirf boyle kalmasin diye evlenmis gibi bir izlenim yaratti anlattiklariniz.
Bir yandan topluma karsi evli barkli adam gibi gorunurken, diger yandan ise evlilikle hic alakasi olmayan surekli abisiyle kardesleriyle ilgilenen birisi.

Onunuzde iki secenek var, ya manevi acliginizi gideremedigi icin bikkinlik gelecek ve ayrilacaksiniz,
ya da manevi acliginizi evladinizla giderecek elaleme kulaklarinizi kapatacak ve esinizin sundugu maddiyatla keyif sureceksiniz..

Hadi eşin gitti diyelim cidden kaynanan falan demiyor mu sen niye geliyosun eşini yanlız bırakma diye.
Ne düşüncesiz insanlar var hayatta.
Bebeğin doğunca da torunum torunum diye severler.

Kendiniz için bir şey yapin.
Olayı dramatiklestirmeyin.
Aileniz yakınmis gidemem tek basima demeyin, gidin.
Kisitlamayin kendinizi. Kime ne ?

Kendiniz kaldığınızda da keyfinize bakın.
Haklısınız yanınızda olması gerekiyordu ama kimseyle de yapışık ikiz değiliz. Tek başına kendimize yetmeliyiz. Guclu olun. Olumlu düşünün.
Kendi ayiplarindan utansinlar.

Allah razı olsun. İnşallah dedugın gıbı olur ama daha onemlisi 5 yıl daha sabredenilecek miyim siz calısıyırmuydunuz?
Calismiyordum canim ev hanimiydim
5 sene diye ornek verdim belki 1 sene sonrada olabilir
Allah sabir versin inşallah

Eşim 5 saatlik mesafede. Arayıp duruyor. Mesaj yazmış; nıye cevap vermıyorsun dıye yazmıs. Ne diyeyim ? Kavga etmeden naaıl konusabilirim. Offf bunalıyorum

Ilk evlılıgı. Dedıgım gıbı aılede bekar cok. Ablaları 40 yaaında erkek kardesı de hala bekar. Sanırım aıle olarak evliliğe bakıs acıları sıradısı. Tespıtlerınız kesınlıkle benım de aklıma gelen seyler. Bızım cınsel ğroblemlerımız de var. Bu yuzden yaptıgımız bı tartısmada ; benı paravan olarak kullandn . Evlendın ailem var eşim var mesajınverdın cevrene , oysa karını ,benı mutlu etmıyor, eşlik gorevlerını yapmıyorsun dedim. O zamanlar restı cekmıs ayrılmak ıstedıgımı soyledıgımde , kendını bıraz toparlamıstı ki o donem gebe kaldım. Ama mayasında bu var. Aynı hataları defalarca yapıyor. Evlenerek hakkıma gırdı

Eşim 5 saatlik mesafede. Arayıp duruyor. Mesaj yazmış; nıye cevap vermıyorsun dıye yazmıs. Ne diyeyim ? Kavga etmeden naaıl konusabilirim. Offf bunalıyorum
Iyiyim canim de. Ailesinin bayramini kutla. Esine askim bende oglumla bayram gecirdim Allahtan bugun agrim yok cok dua ettim de agrim olmasin esim benim icin orlarda bunalmasin diye de Allah sesimi duydu de seni ozledik kavusacagim gunu sabirsizlikla cekiyorum de. Annelik fedakarlikmis de yaninda olamadim uzgunum de.

Sorum sinirlendirdi sizi belli ki. Aılesını aramadım. Annesi kendi aradı bugun benı. Nerdesın? Ogluma dedım , gelıyorsun kız napıcak dedım . O da annesınde kalacak dedı de rahat ettım dıyor. Ama yalan. Çeke çeke goturduler. Ben de " evimde kaldım, ailemin yatışı mısafelerı var, bu halde rahat edemeZdım dedım ve kapadım. Eşim de bana çocukluk resımlerını gonderıp durmuş( boyle de ne yaptıgını bılmeyen biri) acmadım bıle resımlerı. Aramıs baya. Sonra da nıye telefonuma bakmıyorsun dıye yazmıs. Sesını duymak ostemıyorum ama ofkemı de ayarsız yansıtıyorum. Ya boyle susarak, ya da cok agır konusup suclu duruma duserek. Oyuzden sordum , ne desem yuZu kızarır dıye

Hmmm ailede evli olmadigindan esinize de akil veren yok belli.
Kardesler de evli olsaydi anne baba kardesten bagimsiz kendi cekirdek ailesini, yuvasini kurmayi bilselerdi farkli olurdu.
20li yaslarinda olsaydi yavas yavas otururdu belki derdim ama gelmis 45 yasina koskoca adam.
Kardeslerin de kurduklari bir duzen olmayinca aile olarak onlari goruyor.

Haklısın. Aksamdan berı rahatsızım. Agrım cok. Saglık herseyden onemli. Asıl acı olan , hergecen gun daha da sevgım azaldı. Sogudum.

Agirlastigim icin acamadim deyin.
Bebek geldi gelecek dinlenmeye ihtiyacim var dakka basi telefonun tepesinde duramam,
merak eden bu halde yalniz birakmazdi araman anlamsiz deyin kapatin.
5 kere ariyorsa 6.da ulassin size, azcik ozlesin.

Tabi bayram kutlama merasimi gecmistir umarim,
yani kutlamadiysaniz kutlamak icin ariyorsa acin, buyukluk sizde kalsin,
Bayram gunu kusluk olmaz ama tatli tatli siteminizi de edin.
Rabbim gonlunuze gore versin.

surekli soylemek disinda yapacaj busey yok gibi
yani daha once gitmis birakip yine gidebilecegini tahmin edip yalnizken esinle konussaydin keske gitme diye madem kendi akli yetmiyor is sana dusuyor zamanla belki duzelir
benimkide hasta masta demez kalkar ise gider ama tatile gitse ki buna musade etmem guzellikle olmuyorsa kavga çikar ,otursun küsüp ama yanimda olsun, ben o çocugu babamin evinden getirmedim ki ikimizin çocugu,olduda gitti yanlislikla olene kdr basina kakarim bi daha aklinin ucundan bile geçiremezz :)
okumakla adam olunmuyor dedikleri bu halde ..

Canim sert yazilmis gb olmus yazdiklarim. Naif bir sekilde yaz kavga etme bi onceki mesajimda yazdiklarimi yazabilirsin ince gindermeler var. Sen hic esinle huzur bozma. Ama zamani gelince mesela cay icerken de ki canim beni hamile halimle birakip gittin ben cok kirildim bikiyorum onlar buyuklerimiz ama bende senin ailenim dersin. Bunaltma kendini de bebegini de esini de. Benim esimde simdi ailesiyle bende evde tekim.

Kavga etmekten korkuyor gibisin kendine güvenini mi bitirdi bu adam? O zama hic birseye cevap verme ne aramalara ne mesajlara..iyice huzursuz olsun ay cok sinirlendirdi bu konu beni ya..

Bayramlasşmadık. Belki onun için arıyordu. Bilmiyorum. Ailesinden sadecw sevdıgım b
nasıl bu kadar sakın ve anlayıslı olabılır ınsan. Maşallah sana ama ben ofkemı yenemıyorum bı turlu

Ben katilmiyorum yazdiklarina..zaten bu ilk değilmiş sessiz kaldıkça bu durumu duzeltemez.Sorun varsa ertelememeli bence insan.Herkesin fikri tabi size de saygi duyuyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…