Dogmamıs oglumla Tek basına bayram!

Kavga etmekten korkuyor gibisin kendine güvenini mi bitirdi bu adam? O zama hic birseye cevap verme ne aramalara ne mesajlara..iyice huzursuz olsun ay cok sinirlendirdi bu konu beni ya..
Hep boyleydım. Gergınlıkte farklı bı psıkolojıye gırıyorum. Oyuzden de hep susmayı tercıh edıyorum. Ama kırgınlıklarımı konusarak dıle getırıyorum. Baskası olsa anlardı kesın ama eşim benım bu yumusak huyumu suıstımal edıyır.

Allah yardimcin olsun durumun zor bende dogum icin ailemin yanina gidicem esim bayramda git dedi ama ben onu yalniz birakamadim benim ailem sensin ve seninle gecirmek istiyorum dedim dusun yani hamile olan benm esinle tartis kavga et sana deger vermeyen birinin huzurunu mutlulugunu dusunme cunku karsindaki genc cahil bi adam degil gayet oturmus olmasi lazim bu yasina kadar ben olsam o hazirlanirken sacini basini yolardim ne sakinlik adam erken dogum riskin varken seni birakiyo sen sinirlerine hakim olamamaktan korkuyosun

Çok sabır gerekiyor ama evliliğin içinde büyüyecek erkeklerden belki de. Ailesinde de görmediyse sağlıklı bir çift ilişkisi. Allah yardımcın olsun. Bebeğin her durumda uğur getirecek sana inşallah. Dönünce yine kendi huyunca sakin sakin dile getirirsin kırgınlığını. Hemen göstermese de muhakkak yer eder bence. Şimdi yalnızken kendi kendini doldurma, geçiştir bence. Telefonla olmaz.

Aramalarına cevap vermedim. Nıye acmıyorsun dıye yazmıs. Şimdi de kesin dönmemi bekliyor aramasına. Ama ben cevap vermel oatemıyorum

Devamlı kim arayacak yarışına girmemek için arayadabilirsin, çok önemli değil kimin aradığı, içinden gelmiyor tabi ama... sabaha kadar kafanda tırmandırmaktan iyidir konuyu. havadan sudan gibi konuşursun, e yorgunum halsizim normaldir hamileyim dersin, uyuyup uyanıyorum devamlı, birşeyler okuyorum izliyorum her an aklım telefonda değil dersin ne bileyim tatsız olduğunu anlar da üzerine gelmez herhalde.. sadece telefon bu kadar mühim konuları sağlıklı şekilde halletmek için uygun bir şey değil dye söylüyorum tabi ki, görmezden gel, huyuna git diye değil.. kendini yalnızken hasta etme diye. yoksa iyice düşün nasıl dile getireceğini, dönünce yapış yakasına !

Peki hiç mi yoktu içlerinde vicdanlı biri kayınvaliden görümcen vs yazık,ama hiç merak etme allaha havale et bak sonra daha beteri başlarına gelir şuanda senin Dilek kapıların açıktır.bana da dua et bebeğim olsun

Hiç yok. Bi kv den umutluydum o da vıcdanaız cıktı. Huyum degıldır ama canımı cok yaktı eşim ve allah a havale ettım elimde olmadan. Allah sana da en yakın zamanda bir evlat versın canım.

Eşinin daha düşünceli olup gitmemesi güzel olurdu ama erkekler bizim kadar ince dusinemiyorlar. Konu çok abartilmis
Birincisi daha 34. Haftadasiniz.
Ikincisi sadece risk var sanki 40. Haftaya gelip bebeğin doğmasına mi bekliyorsunuz.
Üçüncüsü ve en önemlisi aileniz yakininizdaymis. Adam belliki onlara güveniyor.
O kadar büyük bir problem yok.
Hayat kısa bunlar dert edilecek şeyler degil

Kadın 3 gün önce ameliyat oldum tümör alındı diyo. Bu halde ve artı riskli hamilelikte bırakıp gidiyo adam. Başkası dert etmeyebilir ama beni bu kadar umursamayan kocanın başına ciddi dert olurdum ben.

Kadın 3 gün önce ameliyat oldum tümör alındı diyo. Bu halde ve artı riskli hamilelikte bırakıp gidiyo adam. Başkası dert etmeyebilir ama beni bu kadar umursamayan kocanın başına ciddi dert olurdum ben.
evli olmasam E esmacan86 gıbı dusunurdum yuksej ıhtımal. Esmacan belki de evli. Ama sunu soyleyeyım ki, herzaman kendıne yeten, yurtdısunda gurbette bır basına egıtım alan bırı olarak evlilikte insan eşten bambaska beklentılere gırıyor. Karnım burnumda dıyebılırım ve bu aekılde eşsiz bayrama gırmek zoruna gıdıyor. Herkes eşle gelip gıdıyor. Neyse.... Sabretmem gerek suan tum hıssıyatlarıma, bana yasatılana... Bebegım cok uzuldu zaten, sagljla kucagıma alsam baska ne ısterım

Eşimle çok iyi anlaşırız. Sanirdimkiii dunyada en sevdiğim eşim. Meğer 2.sevdiğimmiş hatta ileride 3-4 olur inşallah Allâh başka evlatlarda nasip ederse:)
Karnında okadar özel okadar harika bi varlık varkiiii bu söylediğimi ancak kucağına aldığında anlayacaksin malesef. Ve kendine kizicaksin şu adam için kendimi üzdüm bebeğim hissetti onuda üzdüm diyeceksin. Ben bebeğim doğduğunda keşke oğlumla anne karnında daha çok konuşsaydım böyle bir mucizeye haksızlık yaptım demiştim. Şuan kimse için eşim için başkaları için çok değer verdiğim eşim için bileeee kendimi üzüp bebeğime yansıtamam... üzülünce ağzıma geleni söylerim yani içimden geleni saygımı yitirmeden söylerim dışıma atarımmmm rahatlarım sonrada amaannn derim bebeğimle oynarım. Umurumdami dünya Allâh evladıma sağlık sıhhat versin herşeyi sallarım giderr.
Sizde takmayın bebeğinizi hayal edin bebek eşyalarına tam oldumu eksik varmı bakın. Hastahane çantaniza açıp açip bakın mutlu olun.hazır eşiniz de yok ailenizle vakit geçirin. İnsanlar ne düşünür eşim yok diye düşünmeyin. İnsanlar hep düşünüyo yanında olsada yine başka şey düşünürdü. Ailenizle olmak sizi mutlu ediyorsa takılın onlarla. Eşiniz ailesiyle vakit geçiriyorsa sizde geçirin. Arkadaşlarınızla program yapın . Sanki bişey olmamış gibi davranın eşinizi gormezden gelin aynısını siz ona yapın. Üstüne düşmeyin. O yokmuş gibi programlar yapın . Mutlu olun ya bebeğiniz bir doğsun küçük 3 karış bişey oluyorlar zaten minnak minnak eliyle elinizi tutucak :)
Kendinize acimayi bırakın hayata bikere geliyorsun tadını çıkar .

Evladınla nice sağlıklı huzurlu Bayram'ların olsun. Başka bişey demek gelmedi içimden.

Cok tesekkurler. Gülümsettinizbenı.

Dedıklerınızı uygulayacagım. Bir ayım kaldı şurda. Elimden geldıgınce bebegıme odaklanıp onu mutlu edecegım.

Oy Nasıl güzeldir o şimdi annesi
Boşverin herşeyi
Kendinize acımayın bu sizi dibe çeker
Allah başka keder vermesin neler var
Elbette gitmese iyiymiş eşiniz ama gitmiş Napalım
Dünyanın sonu mu? Değil
Gerilmeyin stres olmayın
Dua edin Allah'a sığının
Duanız makbul şu an ne güzel
Allahım hayırlı sağlıklı sıhhatli kolay doğum nasip etsin kucağınızda sağ sağlim bebeğinizle eve döndüğünüz an her şeyi unutacaksınız inşallah
Allah'a emanet olun

Ben olsam cevap vermezdim galiba eşime arasın dursun. Annesiyle konuşmuşsunuz zaten biraz tripli olduğunuzu sesinizden anlayıp oğluna söylemiş olsa bari. Artık eşinizin sadece gitmeme mi kırıldın özür dilerim vs şeklinde açıklama yapacağı bir mesaja dönerdim sadece. Siz telinizi açmıyosanız üzgün oldupunuzu tahmin edip özür dilemeli bişiler yapmalı yani. Neden açmıyosun drmek kolaya kaçmak..... bebişinize selam iyi bayramlar:))

Aramalarına cevap vermedim. Nıye acmıyorsun dıye yazmıs. Şimdi de kesin dönmemi bekliyor aramasına. Ama ben cevap vermel oatemıyorum
madem seni paravan olarak kullanmak için evlenmiş. sen de ona bir hiç gibi yok gibi davran. açma telefonunu arasın dursun.tartışma bile. bebeğinle mutlu olmaya bak. baktın olmuyor inceldiği yerden kopsun. önemli olan senin ve bebeğinin sağlıklı ve mutlu olması.
zaten seni ve bebeğini önemsiyor olsaydı bırakmazdı.

Son düzenleme:
Reactions: anu
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…